Домакини 48/ С коктейли в ръка, ще чакаме пролетта

• 47 729
  • 736
  •   1
Отговори
# 615
Ехоооооооо, къде сте ?
Ето сервирам ви по чаша вино , дано да се появите.
Аз съм толкова изморена днес , а като се сетя че работната седмица е по дълга не ми се мисли.Иначе нищо интересно при мен.
Хайде ще намина след пак.

# 616
  • София
Ехоооооооо, къде сте ?
Ето сервирам ви по чаша вино , дано да се появите.
..............
Ето ме,  Simple Smile сега се дотътрих.  Днес направо само Релакс. Прибрах се и си легнах и сега ставам.

# 617
  • при късмета
Аз днес дори успях да се къносам. Още обаче се виждат тук таме бели коси и се ядосвам. И май не стоях достатъчно дълго и затова не покри добре. Сама се боядисвах, че фризьорката в нашия вход се наработила  ooooh!
От нервите покрай делото ли не знам, но вчера като се загледах от едната страна, над ухото (бакембард ли се казва  newsm78) видях, че е бяло изцяло  ooooh! Отделно на темето по някой и друг бял косъм се намираше и си имам един кичур изцяло бял отзад, но той е отдолу и не прави впечатление.
И така, остарявам си не само календарно.
Сега трябва и да се лакирам, че от измиването на къната ноктите са ми синьо-черни  hahaha А този път и някакви зелени отенъци има.

Отмъквам бялото вино докато някой не ме е изпреварил

Вале, как сте вие
Вио, оправи ли се?

Я да се явявате да кажете какъв козунак ще правите, Марчето ги започна вече

# 618
ЕТО ме и мен за винцето засядам   bouquet

Под сурдинка и после ще трия ....

Последна редакция: вт, 17 мар 2015, 21:53 от Анонимен

# 619
  • София
По случайност отворих, нали съм се наспала от 18 до 20 ч та сега обикалям.
Контеска, тихо, тихо да не се чува много, много... Simple Smile
Скрит текст:
Знаех че ще успееш, просто си знаех и го очаквах този момент,  и най-интересното е,  че го очаквах да е скоро...ето че вече е тук, момента.....Много ти се радвам, знаеш че обичам  победителите, а ти си такава.  Успех, успех и успех и малко късмет. Нищо друго! Браво! Възхитена съм!!   bouquet   bouquet
.
Отивам да се мъча да спя....ммммда. Доволна съм.

# 620
Марче ,знаеш как да стоплиш сърцето на човек . Благодаря ти  Hug Hug
Още една голяма стъпка е отметната . Всяка седмица имам ново предизвикателство ,но такъв е живота .
Отивам да разпускам с някое филмче и аз.
Лека нощ момичета   bouquet

# 621
Добро утро Simple Smile
Barefoot Kontesa   fingerscrossed

# 622
Добро утро! Прекрасни новини, Контеса - с теб сме с цялата си позитивна енергия.
Отивам да се кълча с йога пред ТВ.

# 623
  • Germany
Контеса, имаш и от мен много стиснати палци!
И да ви помоля и на мен да стискате палци днес. След 2 часа тръгвам за операцията на зъба. Много ме страх и много се надявам всичко да мине добре и най вече да има резултат  Praynig
Хубав ден на всички!

# 624
Мони, стана ли време? Спокойно, те хората си знаят работата, всичко ще е наред. Май и Плами трябваше да е минала през лекарите, защо ли 13.03 ми се върти като дата, помните ли?

# 625
Добро утро момичета   bouquet
Контеса   bouquet Браво! Страхотни новини! С удоволствие се нареждам в листата на чакащи за скорошна софра по случай случката!
Мони  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Марче разкошотийки си направали   chef Миналата година си записах рецептите ти за козунаци със сметана и маскарпоне, но така и не ги направих, но тази година ми е това плана.
Ма ко според сина ми аз съм много по-млада от мм, защото нямам бели коси, а той е посребрен  hahaha
Аз пък съм на противоалергична терапия и много ми се спи...В пубертета по това време рано на пролет ми се появяваш ситен обрив по ръцете, с отвратителен сърбеж, но го израстнах, а сега втора година ми се появява такъв, но по краката и то точно под глезените, та и чорапи не се траят - сега чакам този да го изстарея  hahaha
Усмихнат ден ви пожелавам  Heart Eyes

# 626
  • при късмета
Добро утро!

Контеса, стискам всички палци скоро да можеш да почерпиш
Мони и на теб стискам палци. Всичко ще е наред  Hug Само пиши при първа възможност
Плами и тя да се появи
Калинче  Hug току що прочетох, че имате празник днес

Ще опитам днес да направя захарно тесто и фигурки от него. Какво ли ми хрумна да се захващам

Тук грее слънце, хубав и слънчев ден ви пожелавам  Hug

# 627
Ма ко Свети Патрик е покровител на ирландците - там са празненствата. Ние сме при Свети Георги - на 23 април е  hahaha

# 628
Добро утро.
Контес, браво, момиче!!! Стискам силно палци всичко да е наред  Hug
Мони, стис и за теб fingerscrossed
Аз събирам сили да отида на козметик  ooooh! Днес в 11:30 си записах час, че пак съм за почистване, обаче като знам как болииииииии и хич не ми се тръгва. Ама трай бабо за хубост, няма начин. Иначе трябва да си ходя с мустакЯ, мда....

# 629
  • София
Привет красавици  bouquet Аз съм от бабешката тема ( КГБ ) Е, баба, баба, колко да съм баба, имам само 4 внучета, ама иначе съм запазена-скоро минах на технически преглед и за всичко ставам. Simple Smile Така се пее в една закачлива руска частушка. newsm68
Надничам от време навреме при вас-топличко и уютно е, както и в нашата къщичка.
МАРЧЕВА, ти ми събра погледа с тез козунаци. Изглеждат перфектни. Моля, дай рецептата, ако не те затруднявам, а аз от благодарност ще ти извадя един здрав зъб Wink. ( може да нямаш болни) Сигурно ако се разровя насам натам ще я намеря, но си е друго от извора да пиеш вода. ( винаги има разни малки хитринки, нещо изпатено и преработено, друго си е Simple Smile
И аз съм луда за вързване в кухнята, ама има и други, та май ще ти отстъпя първото място. Само като гледам кога си публикувала...в потайна доба. Аз взех да сгъвам колесника. Баба все пак Simple Smile
Извинявайте, че нахлух във вашата къщичка непозната, непоканена Embarassed
Хубав ден wavey afwitch

Общи условия

Активация на акаунт