Не ми стига времето напоследък. Маам гащи като лудото Ленче цял ден, връщам се изморена, някой иска да яде нещо, то няма нищо приготвено, аз се хвърлям на котлона и...не ми остава време да се погледна. Днес трябваше да бъда и на фризьор и на маникюр и никъде не отидох, отложих си часовете. Страшно ме е яд че така стана, защото тази вечер в 22 ч ми звъняха по телефона да ми кажат, че утре имам среща в Шератон...а аз съм като Мара перачката и в ръце и У глава. Това е положението, ще ходя гадна и грозна, а не трябваше така да бъде. На всичкото отгоре утре сутринта имам записан час и за техник на фурната. Лудница ми е в момента, и не зная от къде да се започвам, главата ли да си оправя, ръцете ли, краката ли...не че ще се събличам гола, ама пък де да зная от къде ще излезе зайче...
Красотата преди всичко, нали така, мили ми другарки.. 
Та, какво да ви разкажа, ами има, ама трябва първо да го обмисля как точно да ви го предам. То стана като на Дами пазаруването изнервено положение
С мъка успях да се чуя с този ми ти майстор, но преди да ме е изслушал за какво иде реч ми казва...."аз само за посещение взимам 38 лв, та какво искате сега, кажете..".
После ми каза да си извадя фурната и да й видя номера...ма тоз другар луд ли е или нещо не е в час... ?? как да я извадя, на ръце ли да я нося из кухнята и да я обръщам наопаки ли и да гледам, да танцувам ли танго с нея, опитвам ама не мога, а тангото си го мога определено...
...
Треснах му телефона, ама напълно неприлично и го оставих да си се жалва от безпаричие, да си гледа ревящото дете и телевизията и да пие поредната си бира...те така са нещата. Накрая си намерих оторизиран сервиз и се разбрахме с две думи, бързо, леко и приятно. Та утре чакам да видим какво ще ми кажат, а иначе аз вече съм готова да купувам нова...ще ме разиграват разни ненормалници, уж били майстори, ако така и аз си върших работата, ами да си стоя най-добре вкъщи. Споделих разни врели-некипели. Дами, хубави са новините. Радвам се. Чувствам се и аз уморена. Хубава е снимката, а и изобщо не съм се сетила днес да гледам затъмнението, сега го видях на кадро.
Ма-ко, ти направо ме изуми с тази торта. Чудесна е!! Браво за търпението ти!
Вио, защо изобщо споделяш, че ще викаш жена за чистене.? Мълчи си, а когато дойде....какво ще ти каже свекървата...ами нищо, тя ще мълчи. Яд ме е на такива кукундрелници, ама твоята води първенството по всички точки на тъпотата.
За събота стискам палци всичко да е добре с Ванко!

Ставам и отивам в банята да се правя на красотничка, ама надали..
Калино, вземи да дойдеш най-накрая че ми е скучно.

пп само аз ли попадам на хора-идиоти не мога да разбера...