Домакини 48/ С коктейли в ръка, ще чакаме пролетта

• 47 717
  • 736
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Е, най-накрая, добър вечер, прекрасни дами!  Hug
Не ми стига времето напоследък. Маам гащи като лудото Ленче цял ден, връщам се изморена, някой иска да яде нещо, то няма нищо приготвено, аз се хвърлям на котлона и...не ми остава време да се погледна. Днес трябваше да бъда и на фризьор и на маникюр и никъде не отидох, отложих си часовете. Страшно ме е яд че така стана, защото тази вечер в 22 ч ми звъняха по телефона да ми кажат, че  утре имам среща в Шератон...а аз съм като Мара перачката и в ръце и У глава.  Това е положението, ще ходя гадна и грозна, а не трябваше така да бъде.  На всичкото отгоре утре сутринта имам записан час и за техник на фурната. Лудница ми е в момента, и не зная от къде да се започвам, главата ли да си оправя, ръцете ли, краката ли...не че ще се събличам гола, ама пък де да зная от къде ще излезе зайче... Joy Красотата преди всичко, нали така, мили ми другарки.. Heart Eyes
Та, какво да ви разкажа, ами има, ама трябва първо да го обмисля  как точно да ви го предам. То стана като на Дами пазаруването изнервено положение  Mr. Green...първо, намираш една страница  в компа дето всички марки са изброени и могат да ги "лекуват" т.е. да ги поправят.  Обаждам се и по телефона се чува детски писък, рев и вой от което аз изобщо не мога да проведе разговор... ooooh! С мъка успях да се чуя с този ми ти майстор, но преди да ме е изслушал за какво иде реч ми казва...."аз само за посещение взимам 38 лв, та какво искате сега,  кажете..". #Crazy После ми каза да си извадя фурната и да й видя номера...ма тоз другар луд ли е или нещо не е в час... ?? как да я извадя, на ръце ли да я нося из кухнята и да я обръщам наопаки ли   и да гледам, да танцувам ли танго с нея, опитвам ама не мога, а тангото си го мога определено... bowuu... newsm78 Треснах му телефона, ама напълно неприлично и го оставих да си се жалва от безпаричие, да си гледа ревящото дете и телевизията и да пие поредната си бира...те така са нещата. Накрая си намерих оторизиран сервиз и се разбрахме с две думи, бързо, леко и приятно. Та утре чакам да видим какво ще ми кажат, а иначе аз вече съм готова да купувам нова...ще ме разиграват разни ненормалници,  уж били майстори, ако така и аз си върших работата, ами да си стоя най-добре вкъщи. Споделих разни врели-некипели.

Дами, хубави са новините. Радвам се. Чувствам се и аз уморена. Хубава е снимката, а и изобщо не съм се сетила днес да гледам затъмнението, сега го видях на кадро.

Ма-ко, ти направо ме изуми с тази торта. Чудесна е!! Браво за търпението ти!

Вио, защо изобщо споделяш, че ще викаш жена за чистене.?  Мълчи си, а когато дойде....какво ще ти каже свекървата...ами нищо, тя ще мълчи. Яд ме е на такива кукундрелници, ама твоята води първенството по всички точки на тъпотата.
За събота стискам палци всичко да е добре с  Ванко!  Heart Eyes

Ставам и отивам в банята да се правя на красотничка, ама надали..
Калино, вземи да дойдеш най-накрая че ми е скучно.  Heart Eyes
пп само аз ли попадам на хора-идиоти не мога да разбера... ooooh! newsm78

Последна редакция: пт, 20 мар 2015, 23:53 от marchеva14

# 691
Блокира ми програмата за скриване на безумните реклами във форума. Сега е като лунапарк, отвсякъде нещо свети, всичко цветно, ужаааасссс... Блокира ми форума в опит да си оправя програмата. Сега едвам пиша.
Оплаках се!
Не мога да чета, нито да пиша... Отивам да правя едни хартиени цветя за н-ти път, защото накрая и аз блокирах и нищо не мога да направя.

# 692
  • София
Здравейте, момичета.

Жива съм...

Марче, не ми се обиждай, имам си причини, знаеш, че те обичам.

Чета ви, знам какво става. Извинявайте, че няма да пиша за всяка една от вас.

Само да поздравя новодошлите.

Изморена съм, изнервена и зла. Освен всичко съм на диета от понеделник. Трябва да се освободя от сланинката за да има къде да слагам козунаците Joy

Скрит текст:
След последното оплакване обади ми се приятелка и ме насочи на йога. Може би скоро нямаше да се навия, ама Миленка ме нави и дойде с мен... Мдаааа. Голямо дупене падна  - 70% от упражнения не можах да направя. Голям съм кашкавалеску... Леле как се отпускат мускулчета за 1 година, не мога да повярвам, че на фитнес някога ходих Embarassed Та да не се отклонявам за йогата... най-добре направих упражнение за отпускане, което беше за около 10-на минути - надявам се да не хърках, а и другото... ОООООМММММ - също ми се получи добре. Като цяло ми хареса. Ще ходя, удобно ми е - на Пирутска, слизам от метрото и съм там. А и цената е смешна. Исках да отида и утре, но...

Имам друг проблем. Вчера вечер проверих Петьо за въшките, че в училището има епидемия вече втория месец. Проверявам го всеки петък или събота... Е, познайте - отзад, до ухото, отпред.... ужас. Познайте - спим заедно. Като видях това засърбя ме не само главата... Днес всичките са вкъщи (Миленка само излизаше от 1 до 3 - имаше изпит на 4 езика по екскурзоводсво - английски, испански, български, руски...)

Рано сутрин в аптеката - препоръчали са ми Пранаром - дадох 60 лева и се прибрах. Петьо го подстригах, намазах. Скалпа му се скапа... Ужас - направо кожата му свали... Измих. Погледнах гнидите не са мръднали. Второто подстригване почти до 0, но пак извадих 10-на...  Божке, косата ми е 3 мм и пак се намира, ревна горкия, че няма да ходи на училище докато не порасне. Обещах му.

Срязах на Милена косата - около 15 см, просълзи се момичето, ама това е. После ще търси фризьор да  я управи... Боядисах я с амонячна боя - патладжан. В края намерих 2 гниди, уж извадих... Утре ще продължа.

Аз също се боядисах, на гребенчето видях 5 гниди... Ще се побъркам... Ще взема машинката и ще мина номер 0.

Всичко бельо е сменено, къщата дезинфекцирана, ама кел файда, ако ще ми се излюпват пак.

Помагайте с какво кой може.

Само ММ ми се подиграва и казва, че понякога е добре да си плешив Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 693
  • София

Донесли са ми от Гръцко Метакса 5 звезди... МММ, забравих колко е добър вкусът му....

# 694
  • София
Людачка,  Hug
 Joy Joy Смея си се на това, което си написала, не че на теб ти е до смях, ама..не е толкова страшен тоз проблем. Не мога да помогна,  защото те такова животно не сме си отглеждали... Зная разни бабешки рецепти, газ + мас + оцет,  но  не зная пропорциите, но пък при тези добри лосиони по аптеките, няма смисъл. Ще ви мине...Спокойно, душа, страшно няма. Девойките вероятно знаят и ще ти дадат добри съвети, я, Ма-ко да дойде и да те информира, тя си знае всичко.  Hug
Пийни си едно за отскок и му кажи , майната му...и това ще мине.
Йога, те такова животно също не съм отглеждала. Непонятно е за мен, ама Фнимавай да не се изкълчиш, молим ти се..., че после не можем да те съберем..
Приятно да ти е!! Трябва да се видим и да си хортуваме.  Hug За теб ще намеря време!

# 695
  • София
Марче, не ми е до смях. Утре ще отида до аптеката и ще питам таз мадама, която залепна до мен да ми приказва за продуктите за въшки, ще я питам - къде да се оплача на тоз продукт. Не е въпрос във парите - важно да действа, а тук какво - нъцки, големи пари са хвърлени на вятър. Да съм купила българското за 7 лева.

# 696
  • София
Марче, не ми е до смях. Утре ще отида до аптеката и ще питам таз мадама, която залепна до мен да ми приказва за продуктите за въшки, ще я питам - къде да се оплача на тоз продукт. Не е въпрос във парите - важно да действа, а тук какво - нъцки, големи пари са хвърлени на вятър. Да съм купила българското за 7 лева.
Да, само съм чувала, че има един бълг. препарат - лосион е, който върши чудесна работа, ама какъв беше... Що не ги питащ в темата за "Въпроси всякакви", там са много информирани. Ще ти кажат веднага.

# 697
Ох, Луси, това е голяма напаст... Имала съм един път, някъде възрастта на Петьо. И беше нещо ужасно. Не само гниди, ама и ходещи въшки. Гледах ги как лазеха по възглавницата. Тогава ме постригаха късо, не знам дали имаше ефект за въшките, ама косата от тогава е къдрава. Не ме гледайте по снимки, ходя на фризьор да я сушат права. Баба ми ме мажеше с газ, може да е слагала и нещо друго, ама не си спомням. Е, няма такава воня, ама бързо ги изтрепа. И изварявай чаршафите и дрехите у вас всеки ден. Тоест сменяш всеки ден. И бързо да изчезнат!  Praynig

# 698
  • София
Офф, откъде да я купя таз газ?

ММ преди да легне ми вика - айде стига, че дори голата глава ме засърбя Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 699
  • София

ММ преди да легне ми вика - айде стига, че дори голата глава ме засърбя Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Газ има по железарските магазини, ама я питай поне за пропорциите за да не си изгорите скалповете на главите.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=761541.30585;topicrefid=20

# 700
  • София

Газ има по железарските магазини, ама я питай поне за пропорциите за да не си изгорите скалповете на главите.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=761541.30585;topicrefid=20
Благодаря, ти. - равни пропорции.

Кажи какво стана с фризьора. Милена много хареса как работи, сега пита - къде ще намерим друг? Да знаеш само колко грозно я клъцнах. Колко повече изравнявах, толкова по-криво ставаше...

# 701
  • София
Людка, фризьора го е закъсал, ама и аз с него, че нямам толкова добър. Обадих му се тези дни и разбрах , че ще му правят още една операция на китката, не може да я движи...лошо. Лошо и за момчето, ама лошо и за нас.
Отивам да се къпя, че времето на боята на главуната ми мина. Почервенях отвсякъде.   Mr. Green
ЧаУ  Hug

# 702
  • София
Жалко за момчето.
Лека нощ.

# 703
Лус Аз имам детски спомен за писъци от газ. Моя съвет е недей. Ще ги изтрепеш ама ще уреват света децата.
Има един шампоан на восене . Ще ти пратя снимка на фейса. Тук понеже черната сган мъкне от нейде си и чух , че имало по-училищата. Емо го къпя с такъв зада не хваща и съм доволна.

# 704
Добро утро.
Люс, ще ги умориш гадините, не им се притеснявай чак толкова. Въпреки че са ужасни де, аз също много мразя. Спомням си като студенти каква напаст бяха...няма отърване. Прибера се за малко вкъщи, мама ме изчисти, върна се в университета и пак въшлясвам. И така сума ти време, не помня колко, но със сигурност няколко месеца имаше  ooooh!
Ние се стягаме за Варна, стиснете по един палец, молим. Ще пиша какво е станало при първа възможност.
Хубав ден на вас   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт