Glossybox, Birchbox, Lovemebeauty, Lookfantastic box и други.

• 50 109
  • 726
  •   1
Отговори
# 450
  • София
Мерси, Наде! Hug

Опитах се да разгедам в сайта какво има налично, но ми иска регистрация първо. Ще взема да ги пробвам.  Доставката от 5 паунда в офертата за всеки месец ли е или за трите? Rolling Eyes

В момента няма много интересни неща... направи си акаунт само да разгледаш.

Доставката е за трите кутии общо.

# 451
  • Варна
Пак мерси Simple Smile

Има ли срокове за заявка на нещата в кутията? Доколкото разбирам, периодично пускат нови неща в сайта.

# 452
Офертата е до 13 ти август,аз затова и изчаквам засега:)

# 453
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Юлската Глосибокс за Щатите (снимката не е моя),която надминава $90(антицелулитен гел,руж на Карго,балсам за устни,крем за лице в 15 мл,молив за устни),но която,смятам за слаба.Забелязала съм,че лятно време кутиите са скучни.Сякаш и те са в почивка и не си дават зор да се харесат на абонираните.

# 454
  • София
Юлската Глосибокс за Щатите (снимката не е моя),която надминава $90(антицелулитен гел,руж на Карго,балсам за устни,крем за лице в 15 мл,молив за устни),но която,смятам за слаба.Забелязала съм,че лятно време кутиите са скучни.Сякаш и те са в почивка и не си дават зор да се харесат на абонираните.

Как са ги измислили тези 90$  ooooh!

# 455
  • До хладилника, който обичам
Пак мерси Simple Smile

Има ли срокове за заявка на нещата в кутията? Доколкото разбирам, периодично пускат нови неща в сайта.
Да, ако до датата, на която ти изтичат кредитите, не поръчаш, ти пращат произволна селекция.

Аз си спрях всички абонаменти, освен за nailbox. Ще я видя нея този месец и може и нея да спра - очаквам "2 марки, които досега не са били представяни". Те представиха Essie и Opi, China Glaze, Zoya в Англия официално няма, пък аз от други много не се интересувам, та... от 4 лака 2 като са на други марки, не знам...
Вместо това се забих във fragrancedirect и без никакви кутии си напазарувах неща на оферти Crossing Arms амаха.

# 456
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Събират се - 15 мл крем - $30,гела за тяло - $22, молива за устни - $17, балсама за устни - $5, ружа - $10..

# 457
  • София
Пак мерси Simple Smile

Да, ако до датата, на която ти изтичат кредитите, не поръчаш, ти пращат произволна селекция.

Аз си спрях всички абонаменти, освен за nailbox. Ще я видя нея този месец и може и нея да спра - очаквам "2 марки, които досега не са били представяни". Те представиха Essie и Opi, China Glaze, Zoya в Англия официално няма, пък аз от други много не се интересувам, та... от 4 лака 2 като са на други марки, не знам...
Вместо това се забих във fragrancedirect и без никакви кутии си напазарувах неща на оферти Crossing Arms амаха.

Във фрагранса винаги е имало попадения, ако някой не е видял да покажа  Mr. Green
http://www.fragrancedirect.co.uk/orly/orly-nail-polish-18ml/invt/0051793

# 458
Видяхте ли новата кутия с лакове?
http://whichbeautyboxuk.com/?p=9191#more-9191

# 459
# 460
Здравейте! Някой добър човечец може ли да ми каже как да си поръчам глоси бокс и как става цялата работа с доставката? Simple Smile

# 461
  • София
Здравейте! Някой добър човечец може ли да ми каже как да си поръчам глоси бокс и как става цялата работа с доставката? Simple Smile

Регистрираш се и на адрес за доставка, даваш адреса на превозвача.

Ето темата за превоз от UK до БГ.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=818754.0;all

# 462
Ако някой реши да използва тримесечната оферта на LMB,днес заредиха в бутика продукти на Nuxe.Тоника е пълноразмерен и е на цена 14 лири.

# 463
  • София
Ако някой реши да използва тримесечната оферта на LMB,днес заредиха в бутика продукти на Nuxe.Тоника е пълноразмерен и е на цена 14 лири.

Чоколинке, сега е момента Simple Smile

# 464
  • София
Нова кутия от Selfridges, засега не е ясно, колко ще струва.

Общи условия

Активация на акаунт