Glossybox, Birchbox, Lovemebeauty, Lookfantastic box и други.

• 50 134
  • 726
  •   1
Отговори
# 465
  • гр. София
Наде, кога я пускат?  newsm78

# 466
  • София

Не е ясно, ама ще е тези дни.

# 467
  • София
Ако някой я засече, да свирка Hug

# 468
  • Варна
Чоколинке, сега е момента Simple Smile

Тц, не ме блазнят продуктите на Nuxe, само олиото им харесвам, ама имам в момента половин шише от онова с блестящите частици и 2-3 sample шишенца от обикновеното.  Rolling Eyes  Ще чакам още, дано качат нещо хубаво  Party

# 469
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
На мен Нукс ми харесват като цяло.Имам 4 броя от крема им за ръце  Mr. Green Вмомента ползвам тоалетното мляко,крема за ръце,олиото с блестящи частици,хидратиращият нощен крем и ексфолианта.

Поръчах си една българска кутия Good Box...не съм свикнала да не отварям поне по една кутия месечно:)

# 470
  • Варна
И аз ползвам доста от продуктите им в момента - освен олиото, за което писах, имам мицеларна вода, крем за ръце, крем за лице и балсам за устни. Нещо не са за моята кожа обаче, затова нямам търпение да ги свърша.  Peace Заради олиото със златните частици се запалих по марката и накупих доста продукти, но явно няма да е любов това помежду ни. Laughing

От Good box миналия месец бях много доволна, поръчах си я и този месец. Точно се чудех дали да си продължавам абонамента за Pinks и взех, че спечелих безплатен 3-месечен абонамент. Mr. Green

Прекратих си временно абонамента за MLB и сега се чудя с какво да го запълня, най-вероятно ще е наистина с тримесечната оферта на LMB. Peace

# 471
  • Street of Dreams
Не знам за вас, но аз съвсем се обърках с тези съкращения Crazy Crazy Crazy Аз ли остарявам, кутиите ли станаха много, но напоследък чета темата и съм така  newsm78 Crazy

# 472
  • София
Аз също не съм фен на NYXЕ, през годините пробвах доста неща и единствения продукт който ми харесва е вазелина за устни, няма по-добър за моите, спасява ме и зиме и лете  Laughing

Останалите им продукти не са подходящи за чувствителна кожа или поне не за моята.

OnDiNe Кутиите се множат главоломно... аз уж се бях спряла а се оказах с два поредни месеца Глоси, ЛМБ, другото са инцидентни и не регулярни покупки  Mr. Green

И въпреки това, реших да дам още един шанс на NUXE, най-интересно ми е сухото олио, след толкова хвалби  Laughing
В момента с код GLOW5, кутията излиза общо 8,95лири(5кутията+3,95доставка). Аз си взех това:

Последна редакция: ср, 15 юли 2015, 11:49 от nad_tab

# 473
  • София
Излезе информация за кутията на Selfridges, скъпичка ми е и реално искам само 3 продукта ще пропусна  Mr. Green

On sale Thursday 16th July costing £40, it contains:

- James Read Gradual Tan Day Face SPF 15 (25ml/£11)
- Caudalie Grape Water Facial Mist (full size/75ml/£10)
- Clarins Eau des Jardins Smoothing Body Cream (100ml/£14.50)
- Rodial Dragon's Blood Sculpting Gel (15ml/£19.75)
- Ribband Pastel Hair Ties (£6/pack of 4)
- Tangle Teezer Original (£11)
- Nails Inc Gel Effect Nail Polish in Chiltern Street (full size/£14)
- NARS Orgasm Lip Gloss (4ml/£9.75)
- Urban Decay De-Slick Setting Spray (full size/30ml/£9)
- Illamasqua Glamore Lipstick in Luster (full size/£18.50)
- Eyeko Fat Liquid Eyeliner (full size/£12)
- Starskin Second Skin Facial Mask (full size/£8.50)
- Starskin Instaglam Foaming Peeling Perfection Puff (full size/£7.50)
*** And all housed in a cute Alphabet bag with witty "I've got 99 problems but a beach ain't one" logo (apparently worth £20)

# 474
  • София
Наде, мерси!  bouquet И аз ще пропусна

# 475
  • гр. София
Наде, мерси!  bouquet И аз ще пропусна

+1

# 476
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Юли и август ще си гледам глосибокс кутиите само на снимки...
няма да се изненадам ако кучето ги набара и изгризе.

# 477
  • София
Това е съдържанието на юлската френска Глосибокс мисля:

http://www.reallyree.com/2015/07/glossybox-july-2015-vive-la-france-contents.html

На мен ми харесва сравнително.

# 478
  • София
Това е съдържанието на юлската френска Глосибокс мисля:

http://www.reallyree.com/2015/07/glossybox-july-2015-vive-la-france-contents.html

На мен ми харесва сравнително.

Аз така да не харесвам Виши...... някак се надявах на нещо по-цветно а не само бяла козметика  Sick

# 479
https://www.cohorted.co.uk/ имат кутия, но не мога да разбера дали доставят до България ? Най-вероятно не,  но все пак да попитам.
Извинявайте ако въпроса е тъп. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт