Glossybox, Birchbox, Lovemebeauty, Lookfantastic box и други.

• 50 248
  • 726
  •   1
Отговори
# 585
Много ми харесва селекцията на YBD този месец,с моята кожа избора ми ще са почистващите маска и  крем на Exuviance и Urban Veda.
Използвах кода за Pink Parcel да видим (благодаря Наде   bouquet )
А от LMB ми изпратиха два пъти серията Age Prepare на ARK.Simple Smile
Нямам идея защо,но явно Наде,този път системата работи в наша полза:))))))

# 586
  • София
Тони, мерси за офертата Simple Smile
И аз се абонирах без проблем.

Не съм се абонирала за кутии след злощастните Пинкс и то само един месец, но тези ми изглеждат интересни Hug

Днес получих СМС че Birchbox са ми дръпнали 12.95 GBP от картата. Въпреки че платих вече абонамента.
Писах им, дано отговорят днес и адекватно.  Tired
Иначе съм доволна от кутията си август- в моята нямаше ластик за коса Laughing

# 587
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
здравейте, поръчах си ЛФ кутията, пише, че трябва да я шипнат на 01,09, а все още е pending. Има ли някой, който да я е поръчал и да му е шипната? благодаря!   bouquet

# 588
  • София
здравейте, поръчах си ЛФ кутията, пише, че трябва да я шипнат на 01,09, а все още е pending. Има ли някой, който да я е поръчал и да му е шипната? благодаря!   bouquet
Ще изпращат кутията след 9ти.

# 589
  • Street of Dreams
Awaiting Stock Pick  newsm78

След 9ти ли?! Мен няма да ме има. ooooh!

# 590
  • София
Awaiting Stock Pick  newsm78

След 9ти ли?! Мен няма да ме има. ooooh!

Да пише го в сайта на ЛФ.
http://www.lookfantastic.com/beauty-box/lookfantastic-beauty-box … &locover=true
Release Date: 09 September 2015

# 591
  • Street of Dreams
От този линк пак ме прехвърля в немския сайт, на начална страница Tired Успях да я отворя. До колкото разбирам, кутията не е на стойност 95 лири, както си мислехме, а 55 - останалите 40 са ваучери за отстъпка в сайта. Чувствам се прецакана.
Дали поне ако им пиша, ще може да сменим адреса?

# 592
Даже един ваучер от 10 лири за Lookfantastic,но само на марка уреди за коса,а другите ваучери са от други сайтове,които мен нещо не ме грабнаха.Иначе мисля,че ще сменят адреса,щом не е изпратена все още пратката.

# 593
Не очаквам чудеса в кутия за 15 £, но те сами обявиха, че стойността на продуктите в кутията е 95£.
Оказа се, че ще си имаме ваучери към няколко сайта, които не са никак интересни, но за сметка на това са доста скъпи.
Въпросът е, че това е много подвеждащо и тези т.н. талончета не трябва да се включват в стойността на кутията, а под формата на бонуси.
И на моята поръчка пише, че ще бъде изпратена на 1.09, но и това не е спазено и ще чакаме до 09.09;
Всъщност преди да видя кутията съм  разочарована от всичко това, но любопитството не ми позволява да се откажа от нея.
Аз им писах, когато видях, че кутията не ми е изпратена на 01.09 и получих отговор, който още повече ме обърка:
I am sorry to let you know that there has been a problem in the warehouse which has resulted in your order being stopped prior to dispatch.

I understand this is disappointing and we are sorry. I will investigate further and request for the order to be sent to you as soon as possible. Should there be a problem with dispatching the order, we will arrange for this to be cancelled and for the money to be returned to your account upon confirmation of the cancellation.

I will be in contact shortly to give you an update. Thank you for your patience.

If there is anything else that we can do, then please do not hesitate to get in touch and a member of our team will be happy to help.

Kind regards,

Sarah
lookfantastic Customer Service Team
Crossing Arms Sad

# 594
 newsm78 newsm78 newsm78 То си е объркващо наистина:))))Какви ли не абсурдни отговори съм получавала при проблеми с кутии ,но този е най-интересния:)))

# 595
  • Street of Dreams
Отказах поръчката.

# 596
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
започвам да си мисля, че може да има продукти, които не доставят до БГ  Thinking

# 597
Понеже съм от любопитните,слагам скрито съдържанието на PP за този месец:)

Скрит текст:

# 598
Някой друг видя ли новия сайт на LMB ??  #Crazy #Crazy #Crazy
Те досега бяха пълна каша,а от тук нататък ще е двойна:))))

# 599
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Ау,ама верно ли е това за кутията на LookFantastic? Ваучери за измислени сайтове....
Не само,че не купувам отдавна от тяхният сайт,но повече не бих го и отворила от любопитство дори.

Назад съм с 2 кутии Глосибокс,които не съм споделила в снимки,но и до там ще стигна след 2-3-100 дни. Crazy

Общи условия

Активация на акаунт