Glossybox, Birchbox, Lovemebeauty, Lookfantastic box и други.

• 50 150
  • 726
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
М-м-м, много добре изглежда! Точно такива изненади обичам, не държа да има само козметика. Party

# 61
  • Street of Dreams
Излезе мартенската на lookfantastic и я поръчах на сляпо, както исках Flutter Еднократно. Общата стойност на продуктите е висока, което нищо не значи.  Rolling Eyes
Вече нямам търпение да дойде, макар и още във възторг от последното Глоси - използвам си продуктите ежедневно  Heart Eyes Heart Eyes Балсамът на Royal Apothic е новата ми голяма любов не само защото е красив и мирише страхотно, а защото по-добър никога не съм имала - преобразява напукани от зимата устни в гладки, меки и сочни устни със страхотен, дискретен цвят. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Скрит текст:

# 62
  • София
Алелуя и така нататък... Mr. Green Най-накрая си получих Love Me Beauty за януари. Yasmeen беше права, че са я пратили без ID.

Не знам колко на брой имейла размених с LMB за тази кутия. След няколко така да се каже въвеждащи в съспенса, дойде изненада дето вече не беше изненада, че и 5-те поръчани продукта не са налични. Избиране на нови, потвърждаване от тях, че всичко вече е ОК, после пореден имейл, че  и от тези един продукт липсва. Извинявали се за което. Нова смяна. Таман си викам приключихме, айде след седмица пак нов имейл, че част от допълнително поръчаните продукти извън кутията не били налични. Тук вече наистина ми писна и си го казах в спретнато словоизлияние.

Като отворих кутията твърдо реших да не обръщам внимание на обстоятелството, че два от продуктите, за които казаха, че са out of stock и ги заместих с други, всъщност ги получих (което е добре), друг ми го бяха сбъркали (или не е бил наличен, разбира се Rolling Eyes), а два се дублират.

Бяха писали, че ще ме компенсират с full size products, но реших, че са се объркали с множественото число. Така като гледам обаче наистина ме компенсират с 2 броя full size  – 1 лак и 2 допълнителни кредита за февруарската кутия.

Въпреки абсурдните и много непрофесионални изцепки през януари, в крайна сметка съм много доволна от полученото. Тук гледам, че лаковете са по 14 паунда: http://www.nailberry.co.uk/ За кутия, която ми струва двайсетина лева, никак не е зле.

Малко се увлякох с писането Blush Ето снимки:

Скрит текст:
Месечен абонамент

Допълнителни поръчки + подарък лак

# 63
  • София
amiraN, супер кутия! Голямата четка на Екотулс е много добро попадение, чакам да я пуснат пак, че има много желаещи около мен за нея  Laughing

Иска ми се някоя нова кутия, но напоследък няма някоя, която да ме грабне.

Всъщност, чакам ето тази от Щатите, да видим кога ще е при мен  Mr. Green
http://www.sammymakessix.com/2015/01/january-boxycharm-2015.html#.VMaa8i6vRKo

# 64
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Искаше ми се да получа и аз балсамът на Royal Apothic,обаче ми пратиха рециклирани продукти от стари кутии.Този месец Глосибокс се изложиха с вариациите на кутиите,защото не са никак равнопоставени като подбор на продукти.

Може ли да ми пратиш за трети път руж,който нямам НИКАКВО намерение да ползвам,за втори път крем(който получих само 2 кутии по-рано),докато на други момичета им се падат пълноразмерни балсам,ексфолиатор за лице,лак за нокти на julep...

Писах им мейл,в който в прав текст им казах всичко,което мисля за февруарската кутия.Не бях никак мила.

АMIRAN,най-накрая получи кутията.Стана легендарна(по спомени още от нова година чета за нея) Simple Smile

# 65
  • Street of Dreams
Балсамът много щеше да ти хареса. При теб Глоси този път наистина много са се изложили, аз също бих реагирала много зле. И на мен ми се е случвало да ми пратят "каквото им се намира", бях хванала бяс заради един слънцезащитен флуид за коса, пратен през октомври. Метнах ги на страницата им във фейсбук и на официалната им страница, нарочно, да предизвикам дискусия. Simple Smile

До сега не ми се е повтарял продукт, само определени марки. Кои са ружът и кремът? Снимка няма ли да сложиш?

amiraN, айде честито! Hug 14 паунда да лак?! Crazy

# 66
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
GLOSSYBOX USA february 2015

review - > http://coquelicotta.com/?p=13646

Последна редакция: сб, 21 фев 2015, 22:58 от Beautyholicа

# 67
  • Street of Dreams
Beautyholicа, наистина голям карък този месец  Hug
lookfantastic ще взимаш ли?

# 68
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не знам.Има ли спойлер?

# 69
  • Street of Dreams
Не знам.Има ли спойлер?

Сигурно има някъде из нета. Аз нали нарочно не гледам Wink

# 70
  • София
Последните ми memebox   Confused

Detox and renew

Tropical fruits

Много ми е тъжно. че няма да има повече корейски кутии. Tired

# 71
  • До хладилника, който обичам
Изтървала съм, че няма да ги има вече. Отивам да чета защо. Харесвах ги!

# 72
  • София
По-нагоре kashmir беше сложила снимка на Glossy UK. Ето я и с разопаковани продукти. Всичко ще ползвам, с изключение на сенките, не ми отива такъв цвят (тъмно сиво).

Напълно съм съгласна с мнението на OnDiNe_ за балсама за устни на Royal Apothic - просто е фантастичен Heart Eyes

# 73
  • София
Аз имах спирала вместо крема на Виши, но и без това не съм фен на марката. Peace

Бу, спряха международните доставки от 11.02. Ще доставят само в САЩ и Япония, май. Peace

# 74
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
О,темата се е запълнила със снимки и нови кутии. Heart Eyes Най-обичам в чуждите кутии да надничам. Laughing Laughing
Аз между другото получавам и българските Пинкс.Обаче ми ги складират и като се прибера,ще отварям една по една.Междувремено,чета какво другите момичета получават,но до лятото и без това ще съм забравила.

Значи няма да има повече мемебокс освен за Щатите и Япония.Рязко ще им паднат доходите,каква е идеята да няма международно обслужване? Thinking

Последна редакция: пн, 23 фев 2015, 08:31 от Beautyholicа

Общи условия

Активация на акаунт