Glossybox, Birchbox, Lovemebeauty, Lookfantastic box и други.

• 50 170
  • 726
  •   2
Отговори
# 660
  • До хладилника, който обичам
Дойде Teen Parcel, за която се абонирах с промо код с цел да събера 2-3 кутии за изненада на детето, като му дойде време. Засега не мисля да продължавам абонамента за нея, но трябва да кажа, че и без промо код съдържанието ми допадна много, а с промоцията за £5 за кутия е просто идеално.
Не съм я отворила,но в сайта показват за нетърпеливите какво има вътре:

В розовите кутийки има по избор - дамски превръзки или тампони. Мисля, че съдържанието е супер за тийнейджъри и съм даже леко изненадана от избора на лак, в миналата кутия е имало доста по-евтина марка лак.

Кутията обаче дойде 8 дена след датата, на която съм посочила начало на цикъл, т.е. би трябвало да е при мен поне 2-3 дена преди тази дата. Получих имейл "кутията вече трябваше да е при вас, оценете я" още преди самата кутия. Тоест на практика ако разчитах на нея, нямаше да е навреме за датата на цикъла, за която е предназначена. Абонирах се в края на август и посочих, че искам да пътува към мен в началото на септември.

Във варианта за големи, pink parcel, също има интересна селекция:

Като си поизпразня колекцията, която съм натрупала от кутии, може и да направя един абонамент за пинк парсъл.

# 661
  • София
Дойде Teen Parcel, за която се абонирах с промо код с цел да събера 2-3 кутии за изненада на детето, като му дойде време. Засега не мисля да продължавам абонамента за нея, но трябва да кажа, че и без промо код съдържанието ми допадна много, а с промоцията за £5 за кутия е просто идеално.
Не съм я отворила,но в сайта показват за нетърпеливите какво има вътре:

В розовите кутийки има по избор - дамски превръзки или тампони. Мисля, че съдържанието е супер за тийнейджъри и съм даже леко изненадана от избора на лак, в миналата кутия е имало доста по-евтина марка лак.

Кутията обаче дойде 8 дена след датата, на която съм посочила начало на цикъл, т.е. би трябвало да е при мен поне 2-3 дена преди тази дата. Получих имейл "кутията вече трябваше да е при вас, оценете я" още преди самата кутия. Тоест на практика ако разчитах на нея, нямаше да е навреме за датата на цикъла, за която е предназначена. Абонирах се в края на август и посочих, че искам да пътува към мен в началото на септември.

Във варианта за големи, pink parcel, също има интересна селекция:

Като си поизпразня колекцията, която съм натрупала от кутии, може и да направя един абонамент за пинк парсъл.

Супер са и двете кутии! Аз се абонирах за варианта за големи, предполагам покрай черния петък ще има пак оферта, та ще абонирам и моята щерка, засега и е рано Simple Smile

# 662
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Pink/Teen parcel изглеждат интересни.

Някой получил ли е вече своята LookFantastic box? Аз съм в очакване на 8 пратки вмомента и по 4-5 пъти дневно проверявам входната врата...много обичам да получавам пакети. Mr. Green

# 663
И аз днес си получих Pink Parcel и страшно много си харесвам кутията.Дадоха ми и някакъв код за следваща кутия подарък,така,че засега си оставям абонамента.

# 664

Някой получил ли е вече своята LookFantastic box? Аз съм в очакване на 8 пратки вмомента и по 4-5 пъти дневно проверявам входната врата...много обичам да получавам пакети. Mr. Green
Аз я получих вече. Simple Smile
Имах предрасъдаци, заради размерите на продуктите, но се оказаха страхотни и наистина съм много доволна.
Снимах я /с не много добро качество/ и пописах за продуктите. Simple Smile
http://sunglossy.blogspot.bg/2015/09/lookfantastic-beauty-box-1st-birthday.html

# 665
Знаете ли дали точките натрупани в birchbox.co.uk мога да ги ползвам за лимитираната кутия сега: https://www.birchbox.co.uk/shop/birchbox-at-selfridges-discovery-box?

# 666
Знаете ли дали точките натрупани в birchbox.co.uk мога да ги ползвам за лимитираната кутия сега: https://www.birchbox.co.uk/shop/birchbox-at-selfridges-discovery-box?

Не,можеш да ги използваш само за покупка на продукти от магазина им.

# 667

аз също все още чакам lookfantastic-а

# 668

Не,можеш да ги използваш само за покупка на продукти от магазина им.
И аз така знам. Но понеже тази кутия се поръчва от магазина и затова се чудех  newsm78. А и до момента не съм ползвала точки...

# 669
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Благодаря за ревюто на Lookfantastic.Като изключим крема за тен,всичко друго ми харесва.
Шампоана и балсама съм ги имала вече.

# 670
От около година може би прекратих абонамента си за кутиите, които получавах, нито бях поръчвала инцидентно - имах чувството, че съм се заринала с мини продукти.
Този месец обаче поръчах кутията на Cohorted за октомври.

Доста добра селекция имаха за септември. Интересно ми е какво ли ще получа Crazy

# 671
И аз си поръчвам упорито Cohorted,но честно казано все повече ме отчайват.Толкова палитри сенки не съм имала досега:)))) Ще променят идеята си и ще пускат месечен абонамент ,като всеки ще може да избира между четири кутии ,като цените са между 20 и 30 лири според кутията.
Glow & Go Beauty Box
Hair Repair  Beauty Box
The Perfect Thank You Beauty Box
My Little Treat Beauty Box
Отделно от 1ви октомври пускат две кутии на цена 35 лири всяка
Black Edition Beauty Box
White Edition Fragrance Box

# 672
  • София
Lookfantastic на абонаментен принцип ли е? newsm78

Ако не си избера нищо от бутика на Lovenebeauty, мога ли да пропусна месец или ще ми пратят нещо по техен избор накрая? newsm78

# 673
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Днес ми пристигна Глосибоксито за септ.Не съм впечатлена.
За втори пореден месец запълват кутии с грим на нечувани марки.Не се впечатлявам въобще.

# 674
  • София
Lookfantastic на абонаментен принцип ли е? newsm78

Ако не си избера нищо от бутика на Lovenebeauty, мога ли да пропусна месец или ще ми пратят нещо по техен избор накрая? newsm78
Не можеш, ще ти изпратят продукти на база на профила ти.

Момичета, ако някой не си иска Tanworks – Tan Maintainer ot LF кутията, да ми пише  Hug

Имам за размяна чисто нови масла за тяло на Боди Шоп, мед, ягодка или Glazed Apple по 50мл. или запечатани Lip Butter ягодка или мед.

Направо ако някой си е харесал нещо от последните кутии, да пише, май с кутиите остават доста неща за размяна  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт