Glossybox, Birchbox, Lovemebeauty, Lookfantastic box и други.

• 50 247
  • 726
  •   1
Отговори
# 495
  • през девет земи в десета, в едно царство-господарство
здравейте момичета,
преди време, когато излезе първата кутия на ЛФ си я взех, защото доставят до БГ. Но не ми допада особено, аз искам да има повече декоративна козметика. Така де рових се напоследък из нета и попаднаха на тази Израелска кутия, която има доставка извън Израел.
http://www.glamguru.co.il/en/
Някой знае ли нещо, поръчвал ли е?
А има ли други кутии освен тази на ЛФ с доставка до Бг без превозвач?
Благодаря   bouquet

# 496
Да,точно така е.Няма как да има чак пък такъв интерес.По скоро бройките са много ограничени.Реално имаха една-две много добри кутии,но миналия месец мен не ме впечатли изобщо.

# 497
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз се абонирах този месец за GoodBox & PinksBox. Все още нямам впечатления, но предполагам в края на месеца ще са добри от първата кутийка, а за Пинкс..чак септември ми е реда за нея хехе.  Heart Eyes

Значи ставаме две,чакащи Good Box.Видях,че има разкрит натурален душ-гел и веднага поръчах.Обожавам да получавам продукти за тяло и коса Simple Smile

Cohorted според мен наистина имат мн ограничен тираж,но определено е кутия,която предизвиква интерес.MAC,D&G,M.Kors..все големи имена и във всяка кутия.Коя друга ще се похвали с такива партньорства?

В американското Глоси сме получавали E Lauder,Bulgari,Lancome,Аlterna,Burberry...но не е практика.

# 498
  • Street of Dreams

Аз вече съм мома французойка с юлската Glossybox Vive la France в мега сладка кутия. Този месец всички кутии са почти еднакви - това никога не е било, а и не са особено оригинални с този шампоан на Лореал, но можеше да е далеч по-зле.

Летен шампоан на Лореал, може да го пробвам, само да дойде лятото
Lollipops ванилов балсам за устни - с пчелен восък и масло от макадамия, много сладък на вкус, много мазен, безцветен
Manna Kadar праймър за мигли
Аvene термална вода - вече са ми пращали, но такива продукти винаги намират приложение лятото, както казах, само да дойде  Mr. Green
Sisley маска за лице, обещава розови времена за кожата
и като бонус - някаква автобронзираща салфетка  Sick

Зарадвах се на ваучера на Westwing, понеже скоро ще обзавеждам нов дом и може да го употребя, имат чудни неща.

# 499
Немската -френска кутия изглежда супер!Аз спрях абонамента си този месец,много френски кутии ще ми се натрупат:(
Пристигна юлската Birchbox UK

Balance Me | Congested Skin Serum
 UNANI | Aloe Vera Gel
 Benefit Cosmetics | Dream Screen
 POP Beauty | Eyeshadow Trio in ‘Peach Parfait’
 Parlor hair moisturizing sea salt spray
 красива непромокаема чантичка в цвят тюркоаз
 аксесоар за коса

# 500
Всеки нов абонамент за френската BIrchbox може да приложи код за безплатна маска на Сампар

# 501
  • София
Дойде ми френската UKска Глосибокс кутия, получих я  пъти и съответно 2 пъти съм я платила, ще отворя диспут  Simple Smile

Не е лоша и няма нито един продукт на Виши, но две са ми в повече  Mr. Green

noxidoxi enhancing serum base
Lollipops lip balm
Teoxane Cosmeceuticals skin refiner
Yves Rocher 'Comme une Evidence' eau de perfume

Подаръчната кутия също е хубава, само цветната козметика не е за мен, не нося толкова ярко розово, както и сини моливи.

Etre Belle Aloe Vera Ultra Moisturising Gel
SASS Intimate Perfect Skin Concentrate
Collection Cosmetics Lipstick
MeMeMe Enchanted Eyes Dual Ended Eye Wand
Zerreau Towel Off Shampoo Foam

# 502
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
A,пак зеленият гел...ще умра от ужас ако го видя в още една кутия,честно...

# 503
  • Street of Dreams
Над, не са ли само 4 продукта в първата кутия?

# 504
4 са,май невероятния несесер е 5 тия продукт:)))
Наде,и аз чакам утре двете си кутии,ще пиша,ако са различни да сменим продукти:)

# 505
  • София
Над, не са ли само 4 продукта в първата кутия?

Както selinka3 вече е писала, несесера е 5ия продукт. Много ми харесва, защото е прозрачен, перфектен за пътуване със самолет. Аз все с ръчен багаж пътувам и течностите трябва да са ми в прозрачен несесер.

Ако някой проявява интерес, това са продуктите които няма да използвам и са чисто нови  Hug
MeMeMe Enchanted Eyes Pencil

Collection Cosmetics Lipstick in Field Day

Lollipops Lip Balm Délicieuse

Yves Rocher Comme Une Evidence

# 506
  • Street of Dreams
Вярно е идеален за ръчен багаж, аз също така пътувам редовно, а си нямам такъв. Миналата година на Станстед обаче имаше цяла палета безплатни от пликчетата и аз заредих стотина бройки Mr. Green Дано ги употребя всичките по предназначение Flutter

Помисли си пак дали да размениш балсама за устни, аз го харесах. Wink

# 507
  • София
Вярно е идеален за ръчен багаж, аз също така пътувам редовно, а си нямам такъв. Миналата година на Станстед обаче имаше цяла палета безплатни от пликчетата и аз заредих стотина бройки Mr. Green Дано ги употребя всичките по предназначение Flutter

Помисли си пак дали да размениш балсама за устни, аз го харесах. Wink

Предпочитам несесер пред пликчетата, по-удобно е.

Единия балсам го подхванах, нали ми дублираха кутията, два не ми трябват  Hug

# 508
  • София
selinka3, има ли инфомация, какво ще има в YBD през август?

# 509
Наде,чак днес успях да намеря някакво инфо:(

Общи условия

Активация на акаунт