Glossybox, Birchbox, Lovemebeauty, Lookfantastic box и други.

• 50 203
  • 726
  •   1
Отговори
# 615
  • До хладилника, който обичам
И аз мисля, че генерира еднократни. И на мен ми даде £5 отстъпка, но съдържанието не мога да преценя интересува ли ме. Laqa & Co. (Cheeky Lip Pencil) изобщо не съм ги чувала. Benefit license to blot пък не съм убедена, че ми трябва. Четката за коса ще я вкарам в употреба.

# 616
  • Варна
Аз спечелих +100 Birchbox points with your next order.
От споделената преди месец промоция имам 5 месечен абонамент, тия 100 точки за какво мога да ги ползвам?! newsm78

# 617
  • София
Аз спечелих +100 Birchbox points with your next order.
От споделената преди месец промоция имам 5 месечен абонамент, тия 100 точки за какво мога да ги ползвам?! newsm78

Тази е най-готината награда, равнява се на 10лири в бутика им.

Пробвах и аз и я спечелих+ 100 точки които си имам в профила, мога да си взема нещо за 20лири.

# 618
  • Варна
Супер! Мерси, Наде!

Позачетох се в условията им - доколкото разбрах, сега трябва да направя някаква покупка до 30 септември, при която да ползвам кода, за да получа тези 100 точки. А после точките не мога да ги използвам за намалени продукти и такива в промоция. Peace

За превозвачите - аз ползвам КД шопинг. Peace

# 619
Не са еднократни кодовете, на мен ми дава 5 паунда отстъпка, но аз продължавам да не мога да поръчам на адреса на Габко. Вие с кой превозвач поръчвате?

ggbg

Кодовете при всяка игра са различни, това са различните цифрички в края на кода, 50% отстъпка е по-добрия код, изчисти си бисквитките и играй пак.

Благодаря!

Може ли да ми кажеш как точно попълваш полетата? Отново ми дава грешка... ooooh!

# 620
  • София
Супер! Мерси, Наде!

Позачетох се в условията им - доколкото разбрах, сега трябва да направя някаква покупка до 30 септември, при която да ползвам кода, за да получа тези 100 точки. А после точките не мога да ги използвам за намалени продукти и такива в промоция. Peace

За превозвачите - аз ползвам КД шопинг. Peace

Ето аз какво направих.

Така спиралата на Бенефит ми излиза 9,5лири, но предполагам при мен е лесно, защото имам 100 точки  newsm78

# 621
  • София

Може ли да ми кажеш как точно попълваш полетата? Отново ми дава грешка... ooooh!

Попълваш всички полета със звездичка, на фамилия давам фамилия и номера ми в ggbg.

# 622
  • София
Аз ползвам Gabco за birchbox и нямам проблем Peace

И на мен ми се падна код за 100 точки.
Ако съм разбрала правилно, трябва да купя нещо от бутика и за следваща покупка ще мога да ги използвам тях за 10 лири отстъпка или не  Blush Като въведа кода в полето за отстъпки ми дава отстъпка 0 паунда.

# 623
  • София
Аз ползвам Gabco за birchbox и нямам проблем Peace

И на мен ми се падна код за 100 точки.
Ако съм разбрала правилно, трябва да купя нещо от бутика и за следваща покупка ще мога да ги използвам тях за 10 лири отстъпка или не  Blush Като въведа кода в полето за отстъпки ми дава отстъпка 0 паунда.

Правилно си разбрала, веднага след като направиш поръчка, тези 100 точки се появяват. Аз си поръчах спиралата, имах 108т. използвах 100 от тях, след поръчката точките ми станаха8+100бонус+9 от покупката на спирала или общо 117.

# 624
  • София
Мерси, Наде  bouquet

# 625
Играй в играта им за рожденият им ден (ако не си вече), аз сечелих 50% отстъпка за кутията и я поръчах вчера за 6,47 паунда.
https://www.birchbox.co.uk/lets-play
Относно свързването, пиши им. Има форма в HELP&CONTACT.

И на мен ми се падна това и сега се чудя заслужава ли си да я поръчам кутията  newsm78

# 626
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Извинявам се,че ви отклонявам сладкият разговор за Бирчбокс,

спойлер за Глосибокс Щатите за септември.Дано да има нещичко и за тяло,я душ гел,я лосионче...

1. Серум за лице

2. Пудра

# 627
Идвам да ес отчета, че най-накрая успях да поръчам Birchbox-a. Оказа се, че искат английски телефон ooooh!

# 628
  • София
Идвам да ес отчета, че най-накрая успях да поръчам Birchbox-a. Оказа се, че искат английски телефон ooooh!
Аз винаги си давам българския, но с 00359*****, проверих си акаунта, регистрирана съм с БГ телефон.
Да не би да си изписвала 0888*****

# 629
  • При децата ми
Играй в играта им за рожденият им ден (ако не си вече), аз сечелих 50% отстъпка за кутията и я поръчах вчера за 6,47 паунда.
https://www.birchbox.co.uk/lets-play
Относно свързването, пиши им. Има форма в HELP&CONTACT.

И на мен ми се падна това и сега се чудя заслужава ли си да я поръчам кутията  newsm78

Момичета, съвсем нова съм в темата и ми се иска да поръчам кутията. Виждам, че сега кутията е за 6,47 паунда, така ли е или? Как става плащането какви адреси посочвате вие? Изобщо всякаква информация ще ми е от полза! Hug Никога не съм поръчвала от тези кутии. Обикновено какво слагат в тях?

Общи условия

Активация на акаунт