Glossybox, Birchbox, Lovemebeauty, Lookfantastic box и други.

• 50 115
  • 726
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Къде ги видя? Искам да прочета кое какво е, че не рязпознавам почти нищо

# 706
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
По колко тампона/превръзки пращат в тези ПП? Не ви ли се натрупват излишни?

По въпроса за азиатската(дрогерийна) козметика - Сладурски опаковки,но като съдържание - мега химия...бих предпочела Нютроджина/Гарние в такъв случай.

# 707
  • София
По колко тампона/превръзки пращат в тези ПП? Не ви ли се натрупват излишни?

По въпроса за азиатската(дрогерийна) козметика - Сладурски опаковки,но като съдържание - мега химия...бих предпочела Нютроджина/Гарние в такъв случай.

В моята кутия имаше около 15 тампона и 3-4 малки превръзки(нарочно сложих тампони, тук рядко виждам Тампакс, ще ми стигнат поне за година). Няма как да се натрупат излишни, абонамента ми е за 2 кутии, след това просто ще го спра. За втория месец, си сложих в профила превръзки.

Септемврийската кутия, определено ми допада повече от октомврийската.

# 708
При мен си остават,но не ми пречи:) И аз имам за две кутии абонамент,няма как да платя 13 лири за тази кутия иначе:)
А снимката я видях в сайта им,за съжаление не мога да намеря описание Sad

# 709
Някой получавал ли е немската Glossybox? Заслужава ли си?

# 710
  • София
13 лири ли е иначе? newsm78 Аз може би ще си я оставя, засега ме радва много.

# 711
Да вдигнаха я:(
Your first Pink Parcel is just £7.95. After that, it’s £12.99 a month. All charges include delivery
А иначе разпознавам
Лак на Revlon ( незнам кой вид)
Bandzee- четири ластички за коса
Палитра на MUA
за чисти ръце- moisturising hand sanitiser
Sass-Refreshing mist
Какаово блокче Ombar Coco Mylk
мостричка чай на Teapig
Две мостри на Amie-Purifying facial wash и още една:)
Мостра на I love perfectly peachy -душгел
Има още два продукта,но не мога да ги разпозная:)))

Последна редакция: ср, 30 сеп 2015, 20:33 от selinka3

# 712
  • София
Гадняри!  Crossing Arms Мерси!

# 713
Глоси Англия имат оферта за втора безплатна кутия при нов абонамент.Първата кутия ще е септемврийската,а втората от стари кутии ,но не се споменава коя точно.
http://experience.glossybox.co.uk/flashback-friday/
selinka3, нали правилно разбирам, че се абонирам с тази оферта и ще получавам всеки месец кутии докато не прекъсна абонамента си, или греша?  newsm78
Харесват ми продуктите, които са решили да посочат като намиращи се в октомврийската и ноемврийската кутия и не искам да ги изпусна.  Praynig

# 714
Да,точно така!Трябва да прекъснеш абонамента си преди 14то число на месеца,в противен случай получаваш и кутията за следващия месец

# 715
  • София
Момичета, pink parcel с кода който Надето даде не трябваше ли да е 5 паунда за двете кутии? На мен са ми изтеглили 13 паунда за октомврийската. newsm78 При вас как е?

# 716
  • София
Момичета, pink parcel с кода който Надето даде не трябваше ли да е 5 паунда за двете кутии? На мен са ми изтеглили 13 паунда за октомврийската. newsm78 При вас как е?

Кода е първите две кутии по 5 паунда, пиши им.
Bank Holiday Social "Get your first two boxes for just £5 each!"

Аз си пуснах два абонамента за YBD, харесах 3 неща и нямаше как Simple Smile
Взех си KORE Skincare – Foaming Cleanser, Pearl Revitalising Toner & Pearl Gentle Exfoliator Trio (10ml, 15ml & 10ml), Eye Of Horus – Goddess Mascara,  Elemental Herbology – Cell Food Radiance and Vitality Serum & Cell Plumping Facial Duo (5ml & 15ml) и Revlon – ColourStay Gel Envy™ Longwear Nail Enamel and ColourStay Gel Envy Diamond Top Coat™ Duo.

# 717
  • София
  bouquet Ще пиша

# 718
Дано не досаждам с молбата си, но може ли линк за да я погледна и аз?! Благодаря     bouquet

Последна редакция: чт, 01 окт 2015, 12:00 от vickito

# 719
  • София
Дано не досаждам с молбата си, но може ли линк за да я погледна и аз?! Благодаря   bouquet
На предната страница е.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=825932.msg31690642#msg31690642
http://www.youbeautydiscovery.co.uk/members-box

Общи условия

Активация на акаунт