Лидл ::59::

• 73 829
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Рамки за снимки сутринта имаше в в магазина на бул.Черни връх - София.
Май бяха 2вида, но не ги  загледах подробно.

# 166
  • Русе
И аз се прибрах с топчета тази вечер - от шоколадовите и тези с фъстъците Mr. Green Одобриха се, чакам детето да заспи, че да си хрупна и аз. Странното е, че патица изобщо не видях, навсякъде беше пълно с кайма от малки телета и я намалиха цялата камара. Грабнах две кутийки.
Някой питаше за рибата тон от миналата седмица - на нормалната си цена е вече.

# 167
Гарнираните фъстъци са в лилава опаковка-страхотни.Другите са уасаби и не си и помислих дори да ги опитаме.Имаме лоши спомени от това уасаби

# 168
  • Пловдив
Здравейте. Може ли да питам пловдивските мами дали са виждали останал надуваем дюшек, двоен, сив, в чанта, който беше публикуван в каталога от 26.01.2015г на цена 49лв?
Благодаря

# 169
  • Русе
Джинджифила -сушения, е отврат!  Sick
Къде има джинджифил в ЛИДЛ? Вече повече от месец се оглеждам за джинджифил, ама няма. Попитах на каса - отговора беше: "Ами щом не сте видяли, значи е свършил" Rolling Eyes Е, да де, ама пък цял месец все да ходя в ЛИДЛ, когато е свършил джинджифила ли?
Когато им писах за кафявите моркови във Фейсбук, им писах и за липсата на джинджифил. Написаха, че ще проучат кога ще има доставка, поискаха ми телефона и до там.

# 170
  • у дома
Къде има джинджифил в ЛИДЛ? Вече повече от месец се оглеждам за джинджифил, ама няма. Попитах на каса - отговора беше: "Ами щом не сте видяли, значи е свършил" Rolling Eyes Е, да де, ама пък цял месец все да ходя в ЛИДЛ, когато е свършил джинджифила ли?
Когато им писах за кафявите моркови във Фейсбук, им писах и за липсата на джинджифил. Написаха, че ще проучат кога ще има доставка, поискаха ми телефона и до там.

Къде им пишеш във фейсбус  newsm78
Аз откакто похвалих замразените брецели тук и взехме че се пристрастихме към тях ,те взеха та изчезнаха-та да си задам и аз въпроса,защото в нашия магазин все нищо не знаят...

# 171
Сушен джинджифил не съм проучвала има ли, няма ли.... Но корен си взех преди седмица сигурно. Стоеше точно до къдравите салатки на плод-зеленчука. И сега ме подсетихте, че още не съм го употребила и се мотае някъде из хладилника.  Grinning

# 172
"Азиатски сушени плодове" (манго или джинджифил) Wink :

http://www.lidl.bg/bg/513.htm?action=showDetail&id=18741

# 173

Къде им пишеш във фейсбус  newsm78
Аз откакто похвалих замразените брецели тук и взехме че се пристрастихме към тях ,те взеха та изчезнаха-та да си задам и аз въпроса,защото в нашия магазин все нищо не знаят...

Бретцелите са от немската седмица, не са в постоянния асортимент.

# 174
yulmana, мерси за точния състав на тампоните за грим. А тези на Софтино как са като качество? На самата опаковка видях, че пишеше 100% памук. Тези с полистера и при нас май се водят все още 100% памук... Mr. Green
Иванита, рамките са в бяло и в нещо което на определена светлина ми изглежда много тъмно кафяво, а друг път- не много наситено черно.... Laughing Все на изкуствена светлина ги гледам, но май е по-скоро кафяво. Laughing Като модел са 3 вида- първият вид е: сърце, квадрат, овал и правоъгълник долепени хоризонтално една за друга, вторият вид е с 2 правоъгълни рамки+сърце+овал  (те са подредени като квадрат-2 отгоре и 2 под тях); третият вид са широк правоъгълник в който има вградени 3 рамки, а над рамките има надпис Love и сърчица....Не знам дали ще ти стане ясно така какво представляват, но мога да проверя дали съм запазила снимките на рамките.
От надуваемите легла, сивите, имаше вчера в нашия Лидъл (Пловдив, Пещерско шосе). Wink Комплектът обаче не включва помпа, то си го пишеше в брошурите, да си знаете.  Grinning

# 175
Момичета, какво мислите за дъската за гладене?(...)
Здравейте, и аз се интересувам от дъската. Само че аз имам много стара с цяла дървена основа и предпочитам новата да е също с някаква цяла равна повърхност, а не решетъчна. Някой купувал ли си е преди (ако са пускали), ако може да сподели дали е с гладка повърхност под калъфа? Колко е тежка?...

# 176
  • Русе
MTV, благодаря за снимката!
Пиша им на страницата им във Фейсбук.

Ами вчера ходих в ЛИДЛ и няма при нас пресен джиндифил, обиколих и от двете страни. Зеле купувах, то е до салатите, все пък от някъде шеше да ми се набие в очите.

Тампоните на Софтино не са лоши по спомен, че не съм купувала отдавна(от 1 година ползвам от други вериги - на прИмоция Wink )

Ами пишете им и вие и ще сменят етикетите и при вас Laughing
Очудвам се, че след като им сигнализирах са ги сменили само в нашия град ooooh!

# 177
Тампони взимах преди около месец- имаше и от двата вида  Thinking.

# 178
Здравейте, преди около месец писахте за някакви макарони, които били много хубави. Ако мое някой да подскаже кои бяха? Благодаря  Hug

# 179
dolce miele, благодаря. Аз потърсих линка на италианския лидл, но вече бяха махнати. Ако пазиш снимките ги пусни. Ако не, ще им звънна, макар че не знам кой вид искам  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт