Лидл ::59::

• 73 803
  • 736
  •   1
Отговори
# 270

Купих и червена пижама за момче - 100% памук, нищо особено, но поне не е синя или сива, каквито предпочитат бг производители за момчета.

И аз взех за синковеца, но съжалих...одеве бях в Wikiki-такива разкошни свежи цветове имаше; май ще върна лидълската и ще взема от онези  Thinking

Инхалатори при нас има-от "мобилните"-85лв.  Peace

# 271
Много благодаря за инфото за инхалаторите,момичета! Дали не се бъркам с друг модел, върти ми се нещо за 49 лв като цена?  newsm78

# 272
  • софия
zvanche два пъти казах, че комплектите не ме интересуват и ти два пъти ми казваш бухалите колко са хубави. Laughing
Случайно чаршаф да ти звучи като комплект? Комплектите са горен плик и калъфка за възглавница. Написах и за чаршафа с неговата материя освен комплект, болднах изрично, но ти си в правото си да не разбираш какво съм написала и да се чувстваш неосведомена Laughing

Последна редакция: чт, 12 фев 2015, 16:24 от zvanche

# 273
Случайно да сте виждали някъде останали цитрус преси в София? Thinking

# 274
  • София

Купих и червена пижама за момче - 100% памук, нищо особено, но поне не е синя или сива, каквито предпочитат бг производители за момчета.

И аз взех за синковеца, но съжалих...одеве бях в Wikiki-такива разкошни свежи цветове имаше; май ще върна лидълската и ще взема от онези  Thinking

Почти съм сигурна, че ярките цветове от Уайкики за нула време ще станат "изтъркани". Поне до момента са ми такива наблюденията от мъжките им облекла, които избеляват бързо и много грозно. Тези в Лидл не съм ги виждала, но повечето им неща са качествени.

# 275
  • София
Здравейте, някой да е закупил и пробвал слушалките за мнение Praynig

# 276
Много благодаря за инфото за инхалаторите,момичета! Дали не се бъркам с друг модел, върти ми се нещо за 49 лв като цена?  newsm78

55лв бяха големите, с компресор (имам от него).
85лв-които има в момента, са малки, и работят както на ток, така и с батерии-и тях съм ползвала  Peace

# 277
  • Варна
Момичета, в Лидл продават ли бекон и ако да, каква му е цената и разфасовката?

# 278
  • София
Ауу, и аз си заплювам един шлифер. за тази цена е супер. Само дано има желан цвят и номер. Харесах и деските спални комплекти. Миналият път не взех, но сега няма да пропусна.

# 279
На мен детските дрехи некст уик не ми харесаха и като визия и цена.Първо нямат размери от 128,второ очаквах нещо с щампи по блузките.Само бебешките ми хванаха окото,но отдавна минахме тази възраст.Поръчах от чуждестранни сайтове клинчета и блузки.Плюс от мен за индийските гарнирани фъстъци.

# 280
  • Пловдив
Някой има ли преки впечатления от Апарата за кръвно в новата брошура?
ПП
Извинявам се - първо питах, а после се върнах да чета  Embarassed Прочетох мнението  Hug

Последна редакция: чт, 12 фев 2015, 18:15 от Rusalka:)

# 281
  • На брега на реката
Купих шоколадовите топчета и банани в шоколад, ами не са лоши, ама чак такова прехласване не го разбирам. Вероятно въпрос на вкус.
Онзи ден купих пушената скумрия - страхотна е.
Тази вечер купих някакво намалено, вакуумирано свинско бутче - ще се пробва Blush.
Гарнирания фъстък в лилава опаковка е наистина много вкусен.

П.П. Забравих да пиша за патицата - готвих я снощи с кисело зеле - разкошна стана. Тази вечер взех още една - да се намира за всеки случай Laughing.

# 282
  • София
zvanchе пак се върнах да чета  Laughing Разбрах, че комплекта с бухали не е мръднал, значи по презумпция и долния с ластик така. Кой цвят имаш? Ако сега кажеш и тъмно син заминавам веднага да купувам. Hug

# 283
  • софия
zvanchе пак се върнах да чета  Laughing Разбрах, че комплекта с бухали не е мръднал, значи по презумпция и долния с ластик така. Кой цвят имаш? Ако сега кажеш и тъмно син заминавам веднага да купувам. Hug
Точно така. И за двете се отнася. Лилав (но не мисля, че цветът е от значение). Качествен е. Дори не се е завалял. Цветът (и на двете) не е мръднал. Ако имах нужда, не бих се замислила Simple Smile
Погледнах за всеки случай етикета - 100% памук е.

# 284
  • До морето

Аз имам тъмно син! Не е мръднал! Тичай  Laughing
Наскоро имаше кухненски везни, мернах ги днес в един Лидъл, имате ли отзиви за тях?

Общи условия

Активация на акаунт