Лидл ::59::

• 73 766
  • 736
  •   1
Отговори
# 345
от месото в лидл и аз съм много разочарована, може би само 2-3 пъти съм попадала на читаво, а на промоции като съм взимала е било ужасно.

Другата седмица ще се наредя за бебешки дрешки, нямам търпение да ги пуснат Simple Smile
А от патицата пробва ли ?

# 346
В друга тема някой се оплака от патицата -била цялата в пера . Вярно ли е ?
Аз на предишната промоция исках да купя -ММ патици да искаш / негов приятел има до един вир цяло ято всякви пернати / Grinning  Та аз не искам де - тези мазни ли са и сварява ли се месото бързо.
Щото домашното си е жилаво -  готвила съм домашни всякакви пернати / че и диви / . /В момента и гълъб са ми донесли във фризера е ,ама ще им го върна - нямам душа да ям такова нещо ./

# 347
В друга тема някой се оплака от патицата -била цялата в пера . Вярно ли е ?
Аз на предишната промоция исках да купя -ММ патици да искаш / негов приятел има до един вир цяло ято всякви пернати / Grinning  Та аз не искам де - тези мазни ли са и сварява ли се месото бързо.
Щото домашното си е жилаво -  готвила съм домашни всякакви пернати / че и диви / . /В момента и гълъб са ми донесли във фризера е ,ама ще им го върна - нямам душа да ям такова нещо ./
Нямат никакви пера , идеално изчистени , вътре са с дреболиите , не са мазни , лесно се режат и транжират /понеже са с тегло около 2.5 кг/. Варят се бързо като кокошка , но с много по добър вкус от купешките кокошки .Цената на кг. е 5.55 лв.Аз досега сигурно съм купила 10 бройки .

# 348
Не са мазни /тоест нямат много подкожна мазнина/ месото им е тъмно.Булона е доста силен . Peace

# 349
Някой знае ли къде в София има останали от хаванчетата?

# 350

Днес го гледах в Лидъл на Луи Айер и Каблешков.Но този който загледах беше изваден и нямаше кутия.Не обърнах внимание дали има и други неразопаковани бройки.Но мога да проверя ако искате.

# 351

Днес го гледах в Лидъл на Луи Айер и Каблешков.Но този който загледах беше изваден и нямаше кутия.Не обърнах внимание дали има и други неразопаковани бройки.Но мога да проверя ако искате.
Сърдечно  благодаря, мисля днес след работа да си напазарувам точно от там, така че ще проверя лично  Hug

# 352
  • 1st floor
Звънче, жива и здрава да си!!! Hug Hug Hug Добре, че ми каза за БушонЪ. Вече си имам чисто нов капак за чопъра, заедно с уплътнителя даже!!! Grinning Grinning Grinning
Другата седмица съм се наточила за дрешките за момчета, може би и едно яке за догодина, ако ми хареса. Също така и за кафето две в едно, голяма фенка съм му. За нашите може би ще взема апарата за кръвно. Аз го имам повече от две години и съм доволна!

# 353
Аз също харесвам 2в1 - но защо го няма в опаковка по 10 .

# 354
  • Варна
Киса, мъжът ми ми направи подарък дънки. Хубави са. Ти какво толкова им се чудиш?  Rolling Eyes
Нали си ги видяла в магазина, не можеш ли сама да прецениш дали са хубави? Пипнала си материята, видяла си кройката, бил е твоят номер.... Какво повече....  newsm78

Винаги има какво да се желае още.  Wink

Гледам, в темата повечето станахте  много чувствителни, ако някой задава повече уточняващи въпроси.

# 355
  • 1st floor
Аз също харесвам 2в1 - но защо го няма в опаковка по 10 .
Аз купувам по цели кутии и не ми пречи! Mr. Green

# 356
  • София
Днес взех от детските пижамки, вече имаме една Лидълска, както и други дрешки, доволна съм от качеството им. Взех също от телешкото за готвене, утре ще правя Телешко варено. А преди седмица купих от телешката кайма, хубава беше, на сърми я сложих, нормален мирис и вкус. Взех да пробваме и тази сушеница с дивечово месо. Дразня се, че бозата без захар (с жълтата капачка) вече я предлагат само в разфасовка от 2 литра. Така у нас ще се употреби около половината количество и другото ще трябва да изхвърля....

# 357
Мнение за бонбони "Пияни вишни" от 250 гр/3.33 лв., в момента на промо ?
Само веднъж съм купувала, но от големите кутии , бяха разтечени и повече не повторих.

# 358
Тази боза не е ли със захар или аз се бъркам и без консерванти ?
За нас тази опаковка е безумно огромна Grinning

# 359
Днес взех от детските пижамки, вече имаме една Лидълска, както и други дрешки, доволна съм от качеството им. Взех също от телешкото за готвене, утре ще правя Телешко варено. А преди седмица купих от телешката кайма, хубава беше, на сърми я сложих, нормален мирис и вкус. Взех да пробваме и тази сушеница с дивечово месо. Дразня се, че бозата без захар (с жълтата капачка) вече я предлагат само в разфасовка от 2 литра. Така у нас ще се употреби около половината количество и другото ще трябва да изхвърля....
Не се ядосвай и без това тази без захар е много по-вредна от другата http://varnasummer.com/mislene/7515-bozi-bomaks-naslada-cba-oshh … ori-za-piene.html  Peace

Общи условия

Активация на акаунт