Лидл ::59::

• 73 747
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
Тази вечер изядохме една от патиците - идеално чиста и вкусна като всеки път. След 3 часа бавен огън в гювеч става идеално крехка. Аз комбинирах с нудли и китайски сос.

# 391
Само да похваля житото, което взех онзи ден от Лидл. Винаги се разпуква за максимум около час. Много ми харесва.

Варя житото максимум 10мин. в много вода; след това се оставя да изстине във водата-именно тогава се разпуква цялото  Wink
Изцеждам, разстилам в/у памучна кърпа/кухн. х-я допълнително да изсуши, после добавям натрошени(смлени) обикновени бисквити, лим. кора и орехи (и мед)  eat

# 392
Госпожица Лаленце, котидж сиренето е в постоянния асортимент- обаче трябва да търсиш надпис "зърнесто сирене".  Laughing Или просто е било свършило в момента, понякога ми се е случвало.  Wink
За гранитните хаванчета да споделя нещо което ме озадачи- вчера пазарувахме с баща ми и минавахме покрай тях, но не много наблизо. Та той ме попита какво било това, че не видял добре и като му казах отговорът му беше: "А, гранитни хаванчета? А ти нали знаеш, че гранитът излъчва радиация?" Shocked  newsm78
Видях бекона- този който беше нарязан като че ли повече ми допадна, с по-малко бяло беше. Laughing Купих и аз от шоколадовите топчета и на мен ми харесаха (по принцип харесвам млечен шоколад, но топчетата не бяха горчиви). Мисля, че за украса на сладкиши са идеални, но не бих купувала иначе- обикновено прелитам бързо покрай шоколадовия щанд и много рядко се спирам за шоколад. Grinning Като споменахте цената на обикновените банани- много се учудих, че са ги поскъпнали от онзи ден. 2,79 лв за килограм банани..... #2gunfire
Яйчените бисквити в Лидъл са с много изчистен състав. Peace Иначе (по спомени) 1 опаковка от стандартните котешки езичета е около 110-115 грама, нещо такова.
Днес се отчетох с няколко опаковки кус-кус, 2 пакета макарони (от евтините, че стават много бързо на фурна Mr. Green), шоко топчетата, банани, червен лук.....И вече съм собственик на розовия уред за трениране на коремни мускули  Simple Smile - много добре изглежда, но още не съм го изпробвала. Peace Според упътването може да се съхранява компактно- развива се на 4 места, като пробвам ще споделя дали става достатъчно лесно, че да се разглобява след всяка тренировка. Wink
МТВ, благодаря за рецептата Hug За груханата пшеница става въпрос, нали (която сега е в промоция)?
Някъде има ли останали експандери от 9,99 лв/комплект от 3 бр? Praynig Търся отзиви и за обръча за пилатес, също и за мултифункционалния експандер от 23-ти, ако не се лъжа? Laughing

# 393

МТВ, благодаря за рецептата Hug За груханата пшеница става въпрос, нали (която сега е в промоция)?

Да Peace

# 394
  • Асеновград
Снощи забърках цитираната торта с "яйчените бисквити" тази сутрин я опитахме страхотна е ,благодаря за рецептата.   bouquet
Само да уточня при мен как дойдоха количествата:
2 кофички заквасена сметана Пилос 20%
1,1/2 пакет яйчени бисквитки- бях ги начупила предварително и като забърках установих,че сметаната ми идва малко за това количество бисквити и добавих
1 кофичка кисело мляко 2%
всичко останало по рецепта
Тортата стегна и е направо невероятна на вкус   bouquet

# 395
  • София
Вчера купих патица. Ровя в нета за нормална рецепта, но освен с кисело зеле всичко друго е с портокали, боровинки и прочие извращения. Сигурно става вкусно, но не ми се рискува, а и е въпрос на вкус.
Споделете как я готвите, дори и с кисело зеле да е, какви подправки й вървят.

# 396
  • Варна
Киса, мъжът ми ми направи подарък дънки. Хубави са. Ти какво толкова им се чудиш?  Rolling Eyes
Нали си ги видяла в магазина, не можеш ли сама да прецениш дали са хубави? Пипнала си материята, видяла си кройката, бил е твоят номер.... Какво повече....  newsm78

Винаги има какво да се желае още.  Wink

Гледам, в темата повечето станахте  много чувствителни, ако някой задава повече уточняващи въпроси.

Аз наистина съвсем добронамерено питах ти какво повече искаш? Пък и за тази добра цена  Thinking
Ти попита "хубави ли са?" и всеки ти отговори "да", но явно ти трябват още мнения.  Rolling Eyes
Имам ги и затова мога да ти отговоря на всеки един "уточняващ" въпрос - давай, питай, насреща съм.
Учудвам се, че една жена не може да прецени сама на място и на живо дадена стока дали й харесва или не, и търси потвърждение у други хора.  newsm78 Ама ти си знаеш.

Ами явно се подведох по твоето мнение, снощи ги купих, но днес ще ги връщам.  Mr. Green
Този модел не е за моята фигура, а и са ми малко дългички. Благодаря ти още веднъж, беше много любезна!

В момента закусвам с едни птичи хамбургери на Барони - в кръгла опаковка са, 200 гр, май 4 бройки са, харесват ми, на щерката също, ММ ни се чуди какво им харесваме.  Laughing

Купих заквасена сметана на промоция и ананас на кубчета, както и бишкоти и направих тортичката от линка, пуснат преди няколко страници - надявам се, че ще вкусна за днешния празник, сега отлежава.  Simple Smile

Взех и от бекона, нарязан на ленти, за едни запечени картофи, които мисля да направя, после ще кажа, дали е вкусен.

# 397
И аз направих Тортичката  със 2 кофички сметана и 1  пакет от тези яйчни бисквитки, една консерва ананас, оставих да стегне 5-6 часа ,обърнах и офомих ,като торта Рафаело! Мъжо беше много впечатлен от страхотния й вкус и определено ще се прави отново!
Препоръчвам я и аз!

# 398
  • Варна
За кои яйчени бисквити говорите? Аз гледах едни в син пакет, кръглички, но ми се сториха твърди и си притесних, че няма да се напоят от сметаната и взех бишкоти.  Rolling Eyes

Иначе, от нес кафето имам yellow и ми харесва.

# 399
Киса, някакви кръгли май бяха..

Аз досега рових назад да търся рецептата за тортичката, но нъц...не я намирам
Някоя добра душа дали може да я цопне отново.. Blush

# 400
Набързо пак да уточня за яйчените бисквити-кръгли в найлонова опаковка от 250гр. на тях пише Biscuits,марката La Cestera, на предните страници имаше и снимка. Като съдържание са 40%брашно, 32% яйца и захар. Снощи и аз взех от тях взех и от кръглите бисквити на Сондей които са на промо с идеята да правя торта, но не останаха до днес  Embarassed
Някой питаше за юфка от Лидъл - има на 0,99ст

# 401
Киса, на 7 страница от тази тема има снимка на бисквитките
А на 8 стр. намерих тортата ooooh!

# 402
  • софия
Бисквити
Скрит текст:
Торта

# 403
Вчера купих патица. Ровя в нета за нормална рецепта, но освен с кисело зеле всичко друго е с портокали, боровинки и прочие извращения. Сигурно става вкусно, но не ми се рискува, а и е въпрос на вкус.
Споделете как я готвите, дори и с кисело зеле да е, какви подправки й вървят.

На кисело зеле, независимо с какво месо, слагам само червен и черен пипер, и дафинов лист.
Може да я направиш и със зеленчуци (като яхния) - лук, картофи, чушка, магданоз.  Peace

# 404
  • Варна
Звънче, благодаря!
Аз подобни гледах, само че май бяха 250 гр и в синя опаковка. Но това няма значение, щом сте правили с тях  и омекват. Реших да не рискувам и взех бишкоти.
Ако ми хареса тортичката, ще направя следващия път с кръглите бисквитки, струват колкото бишкотите, а са по-голям грамаж. Но аз правих малка тортичка, само с една кофичка сметана.

Общи условия

Активация на акаунт