"Февруарче не е бебе вече, а е малко слънчево човече!" - 11та тема

• 29 729
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
  • NE
Къти Пратих ти го още веднъж. Още не се вижда, ама нищо. Hug

# 76
Готово, Флауърче. Я виж сега, на мен ми излиза  Flutter Hug

# 77
Къти,прекрасна тема както винаги  bouquetКолажите също са уникални,много съжалявам,че не успях да се включа,но ми беше много натоварена програмата миналата седмица,затова ето ни

Гери
Честит рожде ден!Бъди много щастлива,обичана и нека имаш само поводи за усмивки и празнуване!

Цветенце,Сахасрара,страхотни са ви снимките,изглеждате уникално и Рали и Вили са много порастнали и слънчеви дечица Simple Smile

Сега се връщам да ви чета,че признавам,че не съм имала време

# 78
  • NE
Къти Страхотен красавец е Мони. Много моми ще ти води, да знаеш. Чудесно семейство сте. Hug
Мария На прима виста си спомням, че се искаше да се попълват едни декларации, копие на акта за раждане, акт за брак ако има, служебна бележка за дохода на бащата и бележка за поставени ваксини. Няма смисъл от бележка от банката щом взимаш детски.
Мисля, че трябва вече да отиваш защото се подават 1 месец след рд-то. Ние както сме февруари до края на март май трябва да ходя.

# 79
  • Англия
Хаха, Къти, лека-полека ще затоплим отношенията. Знаете, че "битието определя съзнанието", от там и произтичат различните мнения. По голямата част от съзнателния си живот съм прекарала в чужбина и моето разбиране за нормално се различава понякога от вашето. Ето и защо не пиша активно, просто разбрах, че не бих била полезна по този начин. Доволна съм, обаче, че имам достъп до вашия опит, за да мога да правя по-информирани избори. Ще съм доволна, ако някога мога да ви се реванширам   bouquet

# 80
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Леле, Злате  ... влюбИх се ... в прекрасния Мони с вратовръзка Simple Smile Страхотен пичага е  Hug

Гери, здраве, здраве, здраве ... и едно момЕ февруарче ти пожелавам  Hug

Маги, много е сладка бебонката  Hug

ana.ana, и аз така смятам за гърнето ..., за това даже опити не правя ...

Мечева ... к'во да кажа ... здрави нерви ти желая ... и честита рожденичка  Mr. Green - да не те ядосва ... по възможност ...

Копче, ми то като се замислиш не е зле да е овчарче ... чист въздух, животинки - овчици, кози, кучета, котки, коне ... планина ... свобода ...

Нели, нашата питка Ше я меси Мулинекса  Wink аз само ще й ... придам "вид на изглед" Simple Smile

Така ... днес лежерен ден Simple Smile Ходихме до куФнята и ... това ни беше разходката Simple Smile Очертава се и другите дни да е така ... Даже съм се замислила, ако е по-студено срещу левче да ми я доставят у дома, а да не се разкарваме до там  Mr. Green Сега ... си седи в кошарата и "прави белИчка" разбира се ... откопчала си е елечето и го дъвче с голям кеф ...

# 81
Начииии Ани така няма да се разберем, пиши по-често, пък някой път в спора, може да излезе някоя нова теория Joy   bouquet
Майтапа на страна, виж с колко неща си ни полезна. На всички ни е приятно по-честичко да ни се "отчиташ"

Благодаря за комплиментите за Мони, наистина си ми е пич голям Flutter
Безобидничка де вика - много моми ще минат през нас hahaha
Дано успея да го направя джентълмен. Обичам мъже с вкус, усет и подход към жените. Не просто женкари Naughty Ще дам всичко от себе си Whistling

Ама видяхте ли ме какво съм свинче с рокля и токчета при т'ва  Joy

# 82
Вили реве като заклан ако отворя врата и не му дам да ходи и да играе с нея. Shocked
+1 аналогичен случай Peace било то на хладилник, фризер Shocked пералня, шкаф - врати всякакви...

Детето почва да може да контролира отделителната си система около 18-24м. Преди това всеки успех е по-скоро плод на случайността. Ранните опити за приучване могат да го стресират, особено докато то още не осъзнава какво се очаква от него и да забавят процеса още повече.
и тук споделям същото. Не че съм отгледала сюрия деца та да знам, ама така са ми казвали, така и четох. Споделях още преди, мисля че  му е рано, освен това, както и при захранването, така и при ползване на гърненцето, има симптоми, които се следяли за успешно довеждане на "обучението" по ползване на уреда. Обмислям обаче при нас да се случи на детска седалка на тоалетната, а не гърне. Не ми се свиди гърнето, а така ми се струва че ще го уча един път, а не първо на гърнето какво се прави, пък после пак ама на тоалетната чиния. Поне така планирам де...пък какво ще се случи и кога...А и друго четох - че веднъж започнеш ли, трябва да си с мисълта, че не се прекъсва или спира процеса. Затова се следи за готовността на детето и се избягват евентуални стресови промени - ново бебе, смяна на жилище ...разни такива работи.

Къти, Мони е страхотен  Heart Eyes Ти си неотразима    bouquet

# 83
Голяма си шегаджийка  hahaha
Благодаря ти, мила, ама сега се видях от страни какво съм СВИ ooooh! Много несериозна излязох - то бяха хр. режими, спорт. Яд ме е, че знам как, а нямам волята Crossing Arms Хич не се харесвам

# 84
Момичета, влизам набързо, че ужким съм на немски, но много исках да ви благодаря за това колко много ме успокоихте с това гърне Simple Smile Много се радвам и съм много по-спокойна сега. Simple Smile
Целувки на всички ви, най-много на малкия сладур Мони!  Heart Eyes

# 85
Голяма си шегаджийка  hahaha
Благодаря ти, мила, ама сега се видях от страни какво съм СВИ ooooh! Много несериозна излязох - то бяха хр. режими, спорт. Яд ме е, че знам как, а нямам волята Crossing Arms Хич не се харесвам
Абе шегаджийка - ти кво сега, искаш за броени дни да влезеш във формата, която е развалена за 9 месеца. Поне аз така се самоуспокоявам - това е тяло, не пластелин, че да го воеш както искаш за отрицателно време. А ти, Къти, настина изглеждаш чудесно   bouquet

# 86
Ама сестро! Кво ти е? А? А? Виж ква си ми Убава!  Naughty Пу-пу! Кой ти каза, така да са обиждаш? А? Я без такива! Много си си баш! Ама много!  Hug Аз си та Аресвам.  Hug И мъжа ти щом си та сАка, друго ти не требе  Wink Я малко си вдигни самочувствието от земята, моля ти са  Naughty Арна си булка, не бой са! Ша влезем у форма. И аз съм у кюпа. Аз пък надебелях след като родих Grinning Grinning Grinning Aма ша отслабна. Все някой ден.  Rolling Eyes Па да не ти разправям кви стрии имам. МайкоУ, да са уплашиш ти казвам! Като порасте нинЖата и почне да учи География, атласи нема му купувам. Ша заголя шкембака и почваме: Тва те тука, е Адра, тва е Струма, те тукее е Дунав... Те тоа релеф е Рила, Пирин и Родопи... Стрии до ушите имам. До ушите! И хич са не шегувам. Ама, примирила съм се. Тва са ми бойните рани, дет вика ММ.  Whistling

# 87
  • NE
Къти Аз съм далече от мисълта, че ще бъдем същите преди децата. Laughing
Бизи Врата да е.  JoyНастръхвам да си го представя да си затвори вратата върху пръстите. Иначе ми е много внимателен и умее да се пази, но винаги си имам едно на ум. Харесва ми идеята за тоалетната чиния.
ana.ana Ти много четеш и също споделяш важна информация.  bouquet
Маги Много сладка ни е снахичката. Джобна мадама. Heart Eyes
Безобидничка Голяма гледка е малката. Mr. Green

# 88
Систър за стрии не ми говори, че корема ми е леШта ooooh! И аз надебелях след като родих.
Преди още първата /неуспешна/ бременност бях 52, ако видиш снимки ни мойш ма позна /плочки, млочки, бедра, цици, па то дупара да видиш.../, после медикаменти за да задържа евентуалното Мони и с него забременях 62кг.
40дена след раждането бях 60кг и после качих 7-8 и мисля, че бяха от противозачатъчните, уж ги спрях, ама сега не мога да ги сваля ooooh!

# 89
  • NE
Къти Провери дали не се дължи на хормонален дисбаланс или пък щитовидна жлеза. Противозачатъчни не пия ако ще света да свърши.
Вчера си поръчах масло от шипка от iherb точно за стриите. Имало и комплекс ензими, които действали добре върху стари стрии. Ще пробвам маслото и ще дам отзив. Аз в седмият месец се нацепих буквално за часове. Корема беше огромен и кожата ми си е такава. Лятото с цял бански ще ходим на плаж. Имам и белези от операцията та само за плаж съм. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт