CILLIAN MURPHY и поколението 30-годишни, които не се страхуват да бъдат различни

• 47 948
  • 782
  •   1
Отговори
# 285
  • Живее на Луната
Знаех си аз че няма какво да ви убегне.  Laughing

Айде да не е само спам да кажа че съм започнала да гледам Peaky Blinders и съм влюбен в сините очи на Килиан.  Heart Eyes Сериала е страхотен.

# 286
А аз гледах The wind that shakes the barley до половината и съм влюбена в ирландския акцент на Килиън. Днес ще го догледам и скоро ще напиша мнение.

# 287
Аз пък изгледах "Момичето с перлената обеца". Хубав е и красив. Малко мудничък, но пък му отиваше. Килиън е смешен колкото си иска в него. hahaha Виж, Колин Фърт вече беше друга работа. Heart Eyes  Милинкия той какъв горък заврян зет беше, мъка ми беше за него. Изненадващо Скарлет ми пасна перфектно за този филм. Селската й муцка си беше точно за такава роля.

Фасе, кво те направиха! Аз не го познах.
За някакъв сериал от 2004-та са го правили на Азазел. Ма верно много кльощав.

Сега по темите на деня Wink
Бенедикт кога се върна от сватбеното пътешествие, кога пак го натириха да работи.

Китайците са го хванали да снима някаква реклама за ей таз колица.

Скрит текст:

А от Уорнър са обявили, че започат да работят по "Книга за джунглата" - https://twitter.com/wbpictures/status/575072233988599808

# 288
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Килиън е смешен колкото си иска в него. hahaha
Не е смешен пък! Crossing Arms Много беше даже красив, че и флиртаджия Blush

# 289
  • срещу двата комина :)))
тоя сериал съм го гледала с Фаса  Sunglasses ей това е от там ... и поприпаднах малко ...

# 290
"Хекс" е много готин сериал Laughing

Чекайте пък аз да ви покажа къде ще дебна Килиън на лято

Ето това е църквата до вкъщи, в която са се укривали парашутистите след покушението. Православна.

# 291
Я какво е хубаво момче Фасчето, защо са го грозили така?

А да бе! hahaha

# 292
  • срещу двата комина :)))
Я какво е хубаво момче Фасчето, защо са го грозили така?

А да бе! hahaha

е щото играе демон  Joy

# 293
Айде да не е само спам да кажа че съм започнала да гледам Peaky Blinders и съм влюбен в сините очи на Килиан.  Heart Eyes Сериала е страхотен.
Белла, забравих и теб да поканя в темата за сериала Hug

# 294
Виждали ли сме досега Том в компанията на кралска особа?

# 295
  • в сърцето на един мъж...
Да си кажа, че отметнах един от филмите на предния титуляр - Serena - тук определено повече ми хареса дуета Брад - Джен. Не знам защо и как, ама им се получава химията на двамата, отиват си Grinning Филмът като цяло ми хареса, нищо не ме подразни в него, Джен беше идеална за ролята, само това русото не ми ареса ич Confused На моменти успях да почувствам любовта, страстта между тях, нейната любов, силата на желанието и лудостта й. Общо взето хареса ми Grinning

# 296
Гея, и на мен ми хареса "Серена". Идеално си пасваха Брадли и Джен.

Джо, Килиън е на 43-то място в класацията за най-любими ирландски неща - Irish accents top the list of things British people love most about Ireland

Да допълня с още една клюкина.
Бенедикт и Софи са били в Бъкингамския дворец на благотворителна вечеря, организирана от принцеса Ана и Стивън Хокинг. Софи пак е с хубава рокля.

Последна редакция: ср, 11 мар 2015, 11:12 от Злата с метлата

# 297
Е, щастливец е той, че не обичам "Гинес" и това автоматично го качва нагоре в моята класация Mr. Green

Мням Heart Eyes

# 298
Гинеса го дай насам. Mr. Green

Като съм подкарала с клюките да покажа и Райън и Ева как са зарязали чавенцето да купонясват по повод рождения ден на Ева.

# 299
Джой, кое е момичето на снимките с Джоузеф? Подозирам, че е известна, и в момента яко се излагам.  Blush

Хм, тук е моментът да кажа, че Раян и Ева са ми много странна двойка, чисто физически. Не ми се карайте. Виждала съм го и в други двойки (норвежец и испанка, например), но все още ми се струва странно.  Blush Blush
Той има вид на някакъв ангел небесен, а тя е земна и чувствена.

Общи условия

Активация на акаунт