CILLIAN MURPHY и поколението 30-годишни, които не се страхуват да бъдат различни

• 47 953
  • 782
  •   1
Отговори
# 300
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Не, не е особено известна- партньорката му от Brick
http://www.imdb.com/name/nm0954253/?=tt_cl_t2

Ти догледа ли "Вятърът..."?

# 301
Не. Губя си времето в мисли, имам ли нужда от тях...
Ще го догледам.  Peace

# 302
  • срещу двата комина :)))
я да покажа Бени и Софи на прием с принцеса Ана

и Бени с Хокинг

# 303
Ще го подкарам малко по-театрално.

Първо статия за изказването на Джеймс в деня на театралните номинации - James McAvoy: 'Government doesn't care about upward mo … 039; via the arts

И една леко критична за липсата на номинации за някои пиеси и актьори, включително и пиесата с участието на Килиън - Olivier awards 2015: who’s missing from the nominees?

Джеймс пак е спасявал припаднала зрителка на едно от представленията на "The Ruling Class". Преди няколко години на представление на "Макбет" пак беше спасявал една женица.
Какво прави този човек, направо им подкосява краката с играта си?! Laughing https://twitter.com/SophieBroom/status/574349450820382720

Incredible performance by James McAvoy in #therulingclass. A true gent when a lady fell ill. Stopped the show to make sure she was ok. - https://twitter.com/SophieBroom/status/574349450820382720

James McAvoy is outstanding in #therulingclass and what a gent to stop the performance to help the lady who fainted in the frow - https://twitter.com/CatGreenski/status/574358768114352128

А Хидълса ще е разказвача в специално адаптирана за деца телевизионна версия на "Хенри V" - https://www.digitaltheatreplus.com/news/bringing-the-bard-bang-up-to-date

И за десерт кадър от трейлъра на "High-Rise".

# 304
  • в сърцето на един мъж...
Злате, имаше само един момент, в който ме подразни тя, като го отдавам и на кофти заснет кадър - тя във ваната, даваха я отдолу, изглеждаше ми много странно окръглено лицето й, отделно емоциите не ми бяха малко като на влюбена жена. Но иначе цялостно филма ми хареса.

# 305
  • срещу двата комина :)))
да се разпиша и аз с "The wind that shakes the barley" - хубав е филма, разказваше история, с която хич не съм запозната, но някак недовършен ми остана ... Свърши ми едно такова в нищото, така и не разбрах кво е станало с тая пуста Ирландия и как се е стигнало до сегашното положение. Килиън имаше убийствен акцент, а гледките от природата бяха зашеметяващи ... Филма си заслужава да се гледа, но няма да гласувам за него в анкетата

# 306
На снимачната площадка със Стивън Heart Eyes

и още две от сета на "Блайндърс"

# 307
Наговорили сме се с Мурето. И аз гледах вчера "Вятърът". Simple Smile
От няколото филма, които гледах от началото на темата, този ми хареса най-малко. Началото беше добре, после обаче ме изгубиха с декламациите на политически лозунги, а краят ми се стори излишно драматичен. Разбрах, че се опитва режисьора да ни покаже една разкъсвана от противоречия Ирландия - единия брат на едната страна, пък другия на другата, ама чак пък толкова сърцераздиране ми дойде в повече и изобщо не им хванах вяра. Изключително равнодушна останах на последните десет минути от филма и даже си мислех "айде да свършва вече". Пък и както каза Мурето, така и не разбрах от филма какво става накрая, та се наложи да чета в Уикипедия. Да бяха турнали надпис нещо - на тая дата беше подписано примирието.....битки.....края на войната.....обявяване на Ирландска свободна държава.....такива ми ти работи.
Килиън ми беше равен - роля като роля. Tired
От целия филм най-много ми хареса песента. Слушах я няколко пъти.

# 308
Наистина е доста неемоционален "Вятърът.." Най-вече заради героите, които бяха крайно недоразвити, с изключение на Деймиън. Затова и финалните предраматични минути идват доста неестествено и стоят като кръпка в цялостното развитие на филма. Трябваше или да е чисто документален, или да се разкаже история с пълнокръвни герои.
Килиън обаче според мен направи силна роля от първата до последната минута, а разговорът в килията е една от най-силните сцени, в които съм го виждала въобще. И беше страшно красив с тези големи сини очи Blush.

# 309
Да се посмеем малко  hahaha

Мамин златен!

# 310
Ахахахаха! Ми той и до днес си гледа така...
Сигурно всички момиченца са били влюбени.

# 311
Мац, ти кога ще го изгледаш точ ечемик най-накрая Wink hahaha

Един по-лош поглед нося аз Heart Eyes

Фотосесията е от представяне на Ballyturk, убийствена!

И две от репетиция Heart Eyes

Остарял е доста и той, все едно съвсем различен човек гледам.

# 312
  • в морето до колене
Мдаа, Раян няма да е Звярът... както стана ясно в една друга тема.
А Дан Стивънс дали ще се справи с пеенето? Как мислите...

# 313
  • Живее на Луната
Гледах "закуската", този Килиан направо ме отвя  Crazy Толкова добре да го изигра, не е истина просто.  Heart Eyes

Продължавам с блайндърсите  Laughing

# 314
Ечемик...  Joy Па де да знам кога ще го изгледам просото. Добре върви де, бавно и славно. Харесва ми засега, доколкото може да ти хареса филм на такава тематика. Хубаво е направен, искам да кажа, но ме мъчи.

Общи условия

Активация на акаунт