CILLIAN MURPHY и поколението 30-годишни, които не се страхуват да бъдат различни

• 47 815
  • 782
  •   1
Отговори
# 195
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Така като гледам сватбата преспокойно би могла да е между двамата на снимката, дълъг меден месец изкараха Joy

п.п. майтапа настрана, ама как можа верно да се ожени за зъбатата Crossing Arms. Егати вкуса, егати и чудото Whistling

# 196
Дааа, никой друг не го снима с такава любов.

А за другото, имаше своя шанс ти, ама го пропиля. То е ясно, че от нас по-хубави няма. pletka

# 197
А за другото, имаше своя шанс ти, ама го пропиля. То е ясно, че от нас по-хубави няма. pletka
Ааа, Крис, нищо не съм пропилявала аз Naughty. Откак не знам кой точно ми каза в компроматната, че съм твърде хубава за селчо като Том, се целя по-нависоко. Няма да похабявам потенциала си я, кой знае кой Татум или Бийбър ми е отреден от съдбата Mr. Green

# 198
Къде се целиш, кое е по-високото от Том?  newsm78 Като изключим Татум и Бийбър, разбира се.   Crazy

# 199
Абе Кание беше преди Коледа тук, ей на това му се казва изпуснат шанс Laughing. Да бях оскубала норката и вече щяхте да гледате моя задник в Инстаграм... Flutter

# 200
И ти щеше да си прикачиш декар г*з, признай си.  Grinning

# 201
Тцъ, щях да въведа мода "цялостно кръгла" Grinning

# 202
Виж, това е хубава мода. Хармонична.

# 203
  • София
Хъх, намърдах се тук за да чета интересни новинки, клюки и превюта относно едно наистина знаково поколение  Rolling Eyes
пък и нямам много работа да обсъждам ъъъ мъжки прелести? newsm78 Така де, да не си помисли някой нещо  Grinning. Не знаех и че съм единствения мъж тук, уфф  Blush
Но заради Джой и Мячик ще се разпиша и заради традицията разбира се, защото досега в нито една друга фен тема не съм се записвал ей така с тривиалното 'записче' а винаги съм писал къде по-често, къде по-рядко, но по-подробно, така че ще спазя традицията.

Такааа, сега за Килиън Мърфи мога да кажа, че ми харесва и че е разностранен актьор, според мен може да изиграе всичко, а и съм го виждал във всякакви роли. В анкетата преди малко гласувах за ''Проектът Съншайн'' Честно казано се изненадах, че и някой друг е вотирал за този филм, все пак е НФ. Браво. Изключително красив със смазваща визия и много въздействащ на сетивата. Апропо това ми е един от най-любимите филми в жанра за последните 10 години. Изненадам съм обаче и от много слабата активност, хъх само 13 гласа и то с моя отпреди малко. Shocked
Както и да е, та за Мърфи, знам за него, че не се стреми на всяка цена да стане голяма звезда или да се хареса на всички... По-скоро избира проекти, които лично го вълнуват и намира нещо за себе си в тях. Стои ми някак си естествен, не знам защо, просто усещане. Пичага е.
От останалите филми в анкетата искам да отлича също британския зомби апокалипсис - 28 дни по-късно, както и Broken.

Сега относно поколението на 30 годишните

Интересно и изненадващо за мен не сте сложили Крис Хемсуърт, а точно той е моя любимец номер 1 от това поколение. Може би не сте го сложили, защото мислите, че няма таланта на останалите, може би това търсите, но някак си ми стои странно. Все пак е много голяма звезда и е много харесван, това не стига ли? Wink Лично за мен Хемсуърт е един по-мъжествен и грубоват вариант на Брад Пит.

От останалите десет изключвайки Мърфи за който вече писах, уф какво да кажа, всичките си тежат на мястото, много класа е събрана тук!!
Може би ще ми е по-лесно да кажа кой не харесвам. Ами чак не харесвам е силно казано, но от този списък, Том Хидълстън ми е най-безличен и някак си не ми се вписва в картинката.

Най-голям фен съм на Том Харди (уникален, размазващ БЕЙН), Джеймс Франко и Майкъл Фасбендер.
след тях слагам Джоузеф Гордън-Левит, Бенедикт Къмбърбач (много им дръпна на останалите след Игра на кодове), Раян Гослинг (за мен копие на Едуард Нортън, но не толкова талантлив) и Джейк Гиленхол (той отдавна им води с Планината Броукбек, а сега и с Лешояда определено е едни гърди напред) и най-накрая са ми Джеймс Макавой и Брадли Купър.
Брадли Купър обаче има дяволски добър агент. Ето на това му се казва 'билд' на кариера. С всяка изминала година прави хит след хит и не само, че филмите му се гледат, но и харесват от критици и в академията също си извоюва позиции, но някак си все още ми е трудно да го приема насериозно, ето защо е толкова важно с какви филми ще ти стартира кариерата и колко дълго време ще се задържиш в едно и също амплоа. В този ред на мисли Макавой и Гордън-Левит трябва да си сменят агентите.

Значи нещо такова

1. Крис Хемсуърт - ама него го няма тук?!  Crossing Arms
2. Харди, Фасбендер и Франко
3. Гиленхол, Къмбърбач, Гослинг, Гордън-Левит и Мърфи
-
и вече на по-сериозна дистанция:
4. Купър и Макавой
-
5. Хидълстън

Не мога да кажа кой е най-талантлив от изброените, това е твърде субективно и винаги ще се стига до спорове. И все пак Майкъл Фасбендер лично за мен има най-голям потенциал ако си изиграе перфектно картите и има малко шанс, то може да стане много, много голяма звезда, спокойно може да спечели поне 2 оскара. Изключителен талант. Предимството му е, че може да е силен както в някой арт или фестивален филм, така и в комерсиален екшън и тук конкуренция едновременно по талант и визия е Том Харди, но последния се снима в някои лигави филми и едва ли ще го взимат чак толкова насериозно, така че всичко е пред Фасбендър. Хех, не че другите не стават за екшън звезди, но някак си хората вече ги свързват с определено амплоа в жанра от което трудно ще избягат. Естествено Джеймс Франко и Джейк Гиленхол са невероятни таланти, като Франко според мен може и да изнесе някой топ екшън без да стои странно в него, ноо ще е доста трудничко.
Значи пак да се повторя, изхождам от това да има микс между това да си любимец на академията и масов любимец на средностатистическия филмов любител. Изхождам от тази гледна точка, да носиш този микс у себе си и да играеш успешно и с двата обръча...

И последно ще изброя по един филм, в който най-много съм харесал изброения актьор (реагирайки със сетивата като обикновен кинозрител, а не да се правя на кинокритик)

Том Харди - БЕЙН!  Twisted Evil

Джоузеф Гордън-Левит - Mysterious Skin

Майкъл Фасбендер - Прометей или Срам, не знам, все пак като робота Дейвид беше уникален и ме закова на място

Раян Гослинг - Тетрадката  Mr. Green хъх не, майтапя се де
ами слагам ''Твърда вяра'' разбира се!

Джеймс Макавой - Неуловим

Бенедикт Къмбърбач - Игра на кодове

Брадли Купър - Наръчник на оптимиста

Джеймс Франко - 127 часа

Том Хидълстън - нямам  newsm78

Килиън Мърфи - Проектът Съншайн

Джейк Гиленхол - Планината Броукбек

# 204
Добре дошъл, Дяволе! Simple Smile Добре започваш.

Интересно и изненадващо за мен не сте сложили Крис Хемсуърт, а точно той е моя любимец номер 1 от това поколение.
Ами защото още не сме стигнали до него. И за други от поколението още не имало теми, караме ги бавничко. Ще има и за Крис тема по-нататък, но това не ни пречи да си пишем за него когато има нещо интересно за обсъждане.

Джо, Килиън щял да участва в някакъв клип:

A preview of 8:58’s The Clock music video, starring Cillian as Generic Man. That’s Cillian in the mask and all those costumes! - https://www.facebook.com/eightfiftyeightmusic

Поизостанах с новините тази седмица, но ще гледам тези дни да наваксам.

# 205
  • в морето до колене
Честита Баба Марта, дами и господине!  Grinning
Да сте бели и червени, здрави и засмени!

# 206
ЧБМ и от мен! Ще ви закича с тематична мартеничка, да сме мартенски готини като нея Hug

# 207
Честита Баба Марта!

Интересно ми беше да те прочета, Дяволе. За Харди да си поговорим малко. Laughing

тук конкуренция едновременно по талант и визия е Том Харди, но последния се снима в някои лигави филми и едва ли ще го взимат чак толкова насериозно,

Кои по-точно?

# 208
Хмм, Крис, захвана темата, която аз не исках да започвам Laughing. Ообено в сравнението с Фас и заключението, че Том има по-лигави филми от него и е по-несериозен актьор. Не че нещо, ама една боза с катерицата не се равнява на три екс-мена и няколко долнопробни екшъна Whistling.
Но все пак за Дявола върховата роля на Харди е Бейн, така че явно гледаме от различни камбанарии Simple Smile.

# 209
Оу, забравих да честитя Мартата! ooooh!
Живи и здрави да сте! Hug

Има нови снимки на Райън докато се прави на режисьор.

И нови трейлър и постер за Франция.

">#t=114[/video]

Сега клюкините. Райън и Дел Торо в Дисниленд. Grinning

И предполагаема татуировка в чест на малката Есмералда. Лично на мен не ми се вярва да е истинска, но пък знае ли човек...

Общи условия

Активация на акаунт