CILLIAN MURPHY и поколението 30-годишни, които не се страхуват да бъдат различни

• 47 819
  • 782
  •   1
Отговори
# 210
Честита Баба Марта, дружина! Да сме живи и здрави, и да ни е все така хубаво в темата!  Grinning

# 211
Какъв хубав Джеймс! Heart Eyes

Продължавам със снимка от Британската инвазия. Много гангстерски вид има на нея.

И един господин Тумн, когото не бях виждала.

Последни отзиви за "The Ruling Class".
Хю Джакман е посетил едно от представленията - Just saw the most amazing show, The Ruling Class, with my mate James McAvoy. If you're in town do not miss it! Phenomenal work from all involved!
Източник - https://instagram.com/p/zX2uXgihHA/?modal=true

И нови снимки.

Съвсем скоро ще има и трейлър на "Франкенщайн" - Paul McGuigan ‏@paul_mcguigan
For those who are asking, the trailer for #VICTORFRANKENSTEIN should be with you very soon.

Източник - https://twitter.com/paul_mcguigan/status/569557783915274240

# 212
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ммм, Макавойче в расо Heart Eyes

Аз нося три любими снимки на любимия Джо Heart Eyes

Много, много, много харесвам палавата извивка на устните му Crazy. Май са ми любимия 30-ски чифт, дори повече от възглавничките на Том и Килиън Blush.

# 213
Имам новинка и за Джоузеф - Oliver Stone’s ‘Snowden’ Set for Christmas Release in U.S.

И най-най-първи отзиви за Коледния филм - According to Collider’s Steven Weintraub, there was a test-screening of Jonathan Levine’s Xmas comedy two nights ago.

Xmas was hilarious when it comes out everyone should watch it - https://twitter.com/AparicioNatalie/status/567931171520135168

Screening of Seth Rogen's latest comedy and get ready for some ab work! Not sure when it is coming out but if I had to guess, it would be sometime around Xmas. Definitely worth a view with some good friends! - https://instagram.com/p/zO0JqFiLcP/

# 214
  • София
Честита баба Марта на всички Simple Smile
да сте живи и здрави, червени и засмени  Grinning

тъй, аз в спорове не искам да влизам, най-малкото Бейн ми е голям любимец и му желая много оскари и много касови разбивачи (само след два месеца се задава Лудия Макс). Може би съм визирал, Шпионски свалки, Рокенрола, Сексът в случки и разни подобни филми, но явно съм сбъркал, в над 90% от случаите пиша по памет и рядко проверявам информация, защото нямам време и все бързам, така че може и това да е причината. Трябва му някоя силно драматична роля. Стига толкова трилъри и подобни.

# 215
  • София
Но все пак за Дявола върховата роля на Харди е Бейн, така че явно гледаме от различни камбанарии Simple Smile.

най-култовата му роля. Simple Smile
знаеш, че съм болен фен на Батман и Нолан, а Харди макар и с маска е уникален меко казано. Няма такова присъствие просто, всяко негово появяване беше култ и класика в жанра.  Sunglasses

# 216
Той силни драматични роли си има, Дяволе, може ти да не си ги гледал. Затова и те питахме Peace. Между другото Scenes of ... за мен лично не се вписва в графа "лигави филми", твърде е интелигентен, за да го тикна там редом с "Шпионските свалки".

Най-"култовата" роля на Том е Бронсън. Без оглед на кой режисьор сме фенове (аз лично не харесвам Рефн).

# 217
Какви спорове, Дяволе? Опитах да подхвана разговор, защото ми стана интересно кои роли според теб са лигави. Сега е ред да питам какво имаш предвид под силно драматични?
Към Бронсън аз бих добавила Стюърт от старите филми и Лок от новите.  Драма да искаш там,  но може на теб да не и било драматично. Simple Smile

# 218
Най-накрая и аз изгледах филм с Килиън. Снощи си пуснах Intermission да си го преговоря, да видя дали този път ще обърна повече внимание на Килиън. Е пак не ми се получи. Колин е такъв съвършен откачалник, че пак цялото ми внимание беше насочено към него. Много го бива да играе идиоти. hahaha
Почвайте да се готвите за тема за Колин след тази на Мяч за Чанинг. Twisted Evil

Сега да си кажа за филма. Хареса ми много, също както първия път. Забавен, шантав и с доволно количество кръв - как да не го хареса човек! Mr. Green Този път обаче обръщах повече внимание на останалите герои и забелязах доста познати актьори, които не бях отчела преди. Приятно се изненадах да видя млад Рууз Болтън. Grinning
Килиън също беше добре. Този път специално го гледах него и ми хареса как играе, въпреки че така и не можах да свикна докрай да чувам от него сочните ирландски попържни, изричани с нежносин поглед.

Което ме навежда да една друга мисла - защо в 90% от филмите ирландците са представени като такива прошляци?

# 219
Смейте ми се колкото си искате, но аз лично намирам ролята му в Warrior донякъде за драматична. И по-точно отношението му към семейството. Поне така го усетих. Разбира се, още не мога да му стана фен, трябва да го гледам в повече роли. Въпросният "Стюарт" се каня да го гледам, да видим кога ще е.
Охо, Дяволче, имаш много да наваксаш с филмите. Щом Том Хидълстън ти е най-безличен от другите, значи си мисля, че само като Локи си го гледал. То не, че аз съм го гледала на много места, но безличен категорично не мога да го нарека Crossing Arms Отделно в края на тази или следващата година излиза един филм с негово участие, в който се очаква силно да изпъкне. Казах си кой.

# 220
Смейте ми се колкото си искате, но аз лично намирам ролята му в Warrior донякъде за драматична. И по-точно отношението му към семейството. Поне така го усетих.

Изобщо няма да ти се смея. Защото тази роля е драматична и за мен. Даже тя ще е по вкуса на Дявола, ако не е гледал филма.
А за фенството - не може да харесваме всички, нали?  Simple Smile

# 221
Не може ами. Тъкмо щях да казвам на Ich Will да не е толкова категорична, аз съм гледала Хидълстоун доста и не ми е особено личен.

# 222
И Брадли си има оскар. Grinning

Мали, това Сукито колко е премито! ooooh! Да я маща бърже Брадли.

Евентуален нов проект на Брадли, в който може да се пробва и като режисьор - BRADLEY COOPER CIRCLING ROGER CLEMENS SPEC TO STAR AND DIRECT

The spec, written by Jeffrey Gelber and Ryan Belenzon, centers around the life of famed baseball legend Roger Clemens. Cooper is looking to star as Clemens in the biopic. Rather than hitting the market, I’m hearing that the spec is being packaged internally, but looks to be going to Warner Bros.
 Tired
Не си падам по бейзболни филми.

# 223
  • където ми харесва
Така, да си кажа няколко неща и аз Wink
"Бръсначите" е един от най-великите сериали на всички времена. И ако някой друг играеше ролята на Килиън, щеше да прецака абсолютно целия проект. Тази роля е правена само и единствено за него.
Писала съм преди, че този мъж не ми харесва, но...така ме грабна безкрайно.Не съм лудо-влюбена фенка, просто го виждам по съвсем различен начин и ми харесва.
Между другото, в Студената планина го видях от раз, при все че не знаех изобщо, че участва в този филм Blush
Другия ми любимец е Бенедикт Heart Eyes

# 224
Добре дошла, Адел Hug. Заповядай и в темата за сериала Simple Smile

Една фотосесия на Джоузеф, която не ми беше попадала досега

Прекрасен е!

Общи условия

Активация на акаунт