CILLIAN MURPHY и поколението 30-годишни, които не се страхуват да бъдат различни

• 47 936
  • 782
  •   1
Отговори
# 270
Отметнах два филма на Килиън тези дни. И двата ми харесаха.

"28 дни по-късно" - по принцип не си падам по филми за зомбита (въпреки, че с  Джо установихме, че съм гледала поне 5-6 Grinning), но този беше добре направен. Дани Бойл каквото и да пипне все му се получава. Хареса ми идеята, че всъщност по-страшната битка за оцеляване на главните герои не беше със зомбитата, а с хората. Това, че на хората са им достатъчни едва няколко седмици да се превърнат в пещерните зверове, които са били преди хиляди години - битката е всеки срещу всеки и най-силната маймуна има най-много храна, вода и женски. И аз ги виждам точно така нещата като настъпи зомбиапокалипсиса. Twisted Evil
Сега вярно, че Килиън беше бял и добър и според официалния финал на филма нещата се подредиха, но на мен алтернативния ми се видя по-реалистичен.
Килиън направи добра роля, не чак да ти спре дъха, но точно както си трябваше за филма. Единствено имах трудности да му повярвам, че както беше 50 кила заедно с мокрите дрехи успя да напердаши лошите. То само единия луд поглед не стига за тая работа, но това все пак е фантастичен филм.

"Закуска на Плутон" - много, много, ама много ми хареса. Чудесен, луд, шарен филм със страхотна музика, на който се смях и плаках, хем от тъга, хем от умиление. Страхотен каст, всеки познат актьор беше като подарък-изненада, а Доминик Купър беше най-красивия подарък. Heart Eyes
Изключително добре направен филм. Не знам колко е добра книгата, но филмът е невероятен.
За момента тази роля на Килиън е моят фаворит в анкетата. Няма да гласувам още де, ще изчакам докато изгледам и другите филми.
Килиън беше страхотна мацка  и като визия, и като маниери, и като език на тялото....всичко му беше перфектно. Дори и в сцената в полицейския участък като беше с мърлявия потник, пак си беше стопроцентова жена.

# 271
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Охх, ако знаете как само се радвам, че ви харесва "Закуската" Party. Любим, любим филм!

Дали ще видим Джоузеф и Чайник в Глазгоу?
http://www.dailyrecord.co.uk/whats-on/arts-culture-news/glasgow- … -channing-5286364

# 272
Като е хубав един филм няма как да не го хареса човек.

Нося Джеймс от номинациите за театралните награди Оливие.
Направо почвайте да гледате от 17-тата минута.

И той има номинация. Ще стискам палци през април. Предния път с "Макбет" не му се получи, дано сега има късмет.

С Ан-Мари са си правили фотосесия за Бафтите.

# 273
Леле, колко се е сбръчкал в последните месеци Джеймс, сега изглежда почти толкова нагънат колкото Ан-Мари Confused

След страхотния танц на Райън и песничката за лека нощ от екс-мените и аз нося детенце Laughing

За десерт- детенцето в абитуриентска визия Mr. Green

# 274
На абитуриента направо ми иде отвътре да го закича със здравец с червено конче.

А най-приятната изненада в клипчето е Джон Гудман, когото обичам! Особено като УОЛТЪР!

# 275
На абитуриента направо ми иде отвътре да го закича със здравец с червено конче.
Аз няма да казвам какво ми иде отвътре, че все пак сигурно и случайни хора надничат тук и трябва да се пази поведение Blush. Най-ужасното е, че и детското видео не може да ме озапти Laughing

# 276
Това преминава всякакви граници.  Stop

Уф, мъчно ми е да гледам Макавой да остарява. Искам винаги да си бъде както в "Изкупление". Макавоица е виновна за всичко.

# 277
Искам да кажа, че чак сега видях тази разтърсваща новина Grinning
Докато ние се чудим дали Том ще си поднови подддържащото участие в Блайндърсите, ето какво всъщност му бил написал чичо Стивън Heart Eyes
http://www.bbc.com/news/entertainment-arts-26882137
Обещанията в статията за "иконичен герой" са много сърцеразтупващи, както и целият екип, а аз ще призная, че съм пророк (изостанал от новините такъв Joy)- докато гледах миналата седмица новия "индийски" сериал, който ни спусна Мяч, точно за Том си мислех колко готин колонизатор на слон би бил Blush

# 278
Муахаха, колко е смешен Джоузеф! hahaha

Искам да кажа, че чак сега видях тази разтърсваща новина Grinning
Много добре звучи. Ще чакаме значи да видим Том на слон. Grinning

Екстра си е Джеймсът пък! Crossing Arms
Сега, ако го бях взела аз вместо Ан-Мари, щях да се грижа по-добре за него, но това е една друга тема. Whistling

Ей го пак от вчерашните номинации - http://www.londonlive.co.uk/news/2015-03-09/olivier-award-nominations-2015

# 279
Мням Crazy

Егати очите, егати чудото smile3544

Хубав е Джеймс, просто много изведнъж много се състари. Много ми хареса казаното от него на интервюто.

# 280
Я да видим кой ще го познае? Аз не можах.

Награда за позналите - цък
 Grinning

# 281
  • в морето до колене
А се поколебах...
Ама защо пак е толкова кльощав!  Tired

# 282
# 283
  • в морето до колене
Мдааа, Златето специално ме поздрави с него на предната страница вчера по обяд. Flutter
Но няма лошо да го видим пак.  Wink

# 284
Злата го пусна вчера, сега гледам - в 11:26. В 16:24 "Вести" го публикуват.  Laughing Дайте да кажем нещо умно по темите на деня, да си увеличим фактора на влияние.  Flutter

Фасе, кво те направиха! Аз не го познах.

Последна редакция: вт, 10 мар 2015, 14:33 от Songes

Общи условия

Активация на акаунт