С какво ви дразнят свекървите- 41

• 53 512
  • 754
  •   1
Отговори
# 630
Не разбирам, какво толкова има да "работиш" с един бойлер?  Rolling Eyes

Не разбираш, я! Това е специален свекървенски модел бойлер със сложността на космическа совалка. Не е за прости снахи! Mr. Green

# 631
Има вероятност свекървата да е искала да спести от вода/ток, като не се къпят младите. Голяма част от по - възрастното поколение не виждат смисъл от ежедневното къпане

# 632
А може би бойлерът наистина е скапан. 

# 633
Не разбирам, какво толкова има да "работиш" с един бойлер?  Rolling Eyes

Ми и аз не разбирам, ама явно си трябва специално обучение  Laughing Може би защото ние сме на ТЕЦ и в къщи няма бойлер, пък нейния е газов. Ама пък да беше взела под внимание факта, че от там от където идвам също сме на бойлер, пък майка ми готви на газ цял живот. Ама тя така си ме третира, сякаш съм израстнала като цвете в саксия. Може би защото идвам от по-голям град, смята, че не разбирам нищо от живота  Joy

veselka1, не е за пестене повярвай ми. Медицински работник е, а и държи на личната хигиена, това не мога да й го отрека.

Трещи, не е скапан. Живях при нея 20 дни, докато малката беше в болницата в кувьоз /родих в нейния град/. Тогава нито един път не пожела да ме къпе. Вярно, няма налягане и трудно се наглася водата, ама чак пък да ощавя детето, няма как да стане.

# 634
  • София
 Laughing  А, забравих момента за свекървенския модел бойлер.

# 635
Възможно е и това.
Обче може да го каже ясно свекървата
Например "имам проблем с бойлера, нека ви покажа как се работи с него"

# 636

Може, разбира се. Но в такъв случай бойлерът се изключва (по принцип е опасно къпането на включен бойлер) и се пуска водата. Технически, няма какво друго да се прави.

# 637
Вчера заведох едното дете при свекърите. Знаят, че бързам да отида при другото (остава само на спорт) и никога не влизам. Предавам на вратата и бягам. Свекървата излезе и се хили "Какво сте ми дошли така? Ти знаеш ли какъв ден е днес?" Казах и, че не знам. Заговезни било и трябвало да им нося баница. Брех, това за баницата сефте го чух, иначе знаех какъв ден е. Казах и, че нЕма баница  и това е! Обаче ме издразни, защото винаги, ама без пропуск гледа да клъвне. Свекъра само се смееше (на нея), мъжа ми като му разказах и той се смя. Много е забавно да те заяждат на всяка среща. Те са и свикнали и считат, че просто не трябва да и се обръща внимание, защото "си е такава".

# 638
Вчера заведох едното дете при свекърите. Знаят, че бързам да отида при другото (остава само на спорт) и никога не влизам. Предавам на вратата и бягам. Свекървата излезе и се хили "Какво сте ми дошли така? Ти знаеш ли какъв ден е днес?" Казах и, че не знам. Заговезни било и трябвало да им нося баница. Брех, това за баницата сефте го чух, иначе знаех какъв ден е. Казах и, че нЕма баница  и това е! Обаче ме издразни, защото винаги, ама без пропуск гледа да клъвне. Свекъра само се смееше (на нея), мъжа ми като му разказах и той се смя. Много е забавно да те заяждат на всяка среща. Те са и свикнали и считат, че просто не трябва да и се обръща внимание, защото "си е такава".

dobra,
аз пък знам, че посрещащият прави баницата със сирене. Демек, ти отиваш да искаш прошка, те ти прощават и те гощават. Традиции всякакви.  Joy

# 639
  • Бургас

Дали наистина се заяжда или просто си пада майтапчийка?
Иначе свеки снощи сама се обади да ни иска прошка  Grinning

# 640

[/quote]

Иначе свеки снощи сама се обади да ни иска прошка  Grinning
[/quote]
 Това ми хареса!

# 641
  • София
Онази свекърва с бойлера - според мен просто не се усеща, че е странан с това "работене с бойлер". Особено щом е пускала снахата сама да се къпе, а сега с внуче не й стиска - сигурно се притеснява за детето. И мисля, че проблемът не й е в бойлера, а в смесителя.

# 642
Онази свекърва с бойлера - според мен просто не се усеща, че е странан с това "работене с бойлер". Особено щом е пускала снахата сама да се къпе, а сега с внуче не й стиска - сигурно се притеснява за детето. И мисля, че проблемът не й е в бойлера, а в смесителя.

Coming 2 life, по принцип с бойлера няма никакъв проблем, това е само причина, за да се меси навсякъде.
Когато й оставаме на гости отсядаме на втория етаж. Като излезем на кафе задължително се качва на проверка горе. Ако съм оставила отворени прозорците, за да ги затвори, а ако не съм ги отворила - да отвори. И не, не е за да помогне, просто никога нищо не можеш да го направиш като хората. Винаги тя мисли, че е по-добре да е обратното  Laughing

# 643
Момичета, аз май реших да си я карам по нормалному. Ще си ям, ще си пия и ще се чувствам на гости.  Laughing Какво толкова го премислям и аз. То верно, че угодия нЕма, поне да не седя гладна.

Може да ги попиташ дали още не са си купили миялна. Twisted Evil

# 644
Обаче ме издразни, защото винаги, ама без пропуск гледа да клъвне. Свекъра само се смееше (на нея), мъжа ми като му разказах и той се смя. Много е забавно да те заяждат на всяка среща. Те са и свикнали и считат, че просто не трябва да и се обръща внимание, защото "си е такава".

Майката на свекърва ми е от този тип, само че го прави от време на време. Бабет (както я наричаме на галено) е на 93 години - да ни е жива и здрава още много време. Но си го има този навик - както си говори нормално с някого и успява здраво да клъвне. Мене вече ме е оставила на мира, защото не й се връзвам и не съм интересна  - или го обръщам на майтап, или напускам стаята. Напоследък "на мушката" е дъщеря ни (собствената й пра-внучка) - помолили сме детето да не се кара, а да бяга.  Но най- често го отнася свекърва ми, с която живеят заедно и която се грижи за нея. Но те са майка и дъщеря и ние също прилагаме тактиката за ненамеса в чуждо семейство.

Общи условия

Активация на акаунт