С какво ви дразнят свекървите- 41

• 53 411
  • 754
  •   1
Отговори
# 750
Dobra,тя и твоята е от типажа на моята любимка. За половин година не е дошла един път да види детето, нищо че й е на път за работа( работи от 8 до 12),но е вечно сърдита,че видиш ли аз не й го давам. Трябвало ние да й го заведем,тя била заета. Еми да, то сериала в 13,в 14,в 15....и така докато легне. Да се сърди,все ми е тая. Казах на ММ ,че не е английската кралица,че да й го водим на крака.  По въпроса с чистотата обаче е на другата крайност,в графата " да ти се отще от мръсотия". Прах не бърше никога,прозорци не мие,баня и тоалетна не чисти,ама пък бърше бравите с мокра кърпичка,защото цитирам: "обичам да ми е чисто". Докато още живеехме заедно постоянно си хвърляше мръсното бельо и чорапи до масата,на която се храним. Хващаше ме гнус чак. Един ден ги събрах и ги сложих в пералнята и последва бележка,залепена на хладилника " и аз живея тук"   #Crazy

# 751
  • Варна
Въобще не се правя на ударена...  най-искрено си мисля, че е тъпо да се дразни човек от подобно нещо, вместо да се радва, че някой го е отменил в слугинажа.

Как не се правиш на ударена, като за трети път питаме каква отмяна е, когато ти си го свършил преди това?
Тактично отбягваш отговора и продължаваш да си мелиш твоето, защото е важно да се отбележи, че снахите са дребнави...  ooooh!
Та ще ми отговориш ли на въпроса: Как точно ме отменя свеки, като аз вече съм го свършила и тя просто маже след мен, за да покаже, че не съм го свършила добре???

# 752
  • Бургас
Докато още живеехме заедно постоянно си хвърляше мръсното бельо и чорапи до масата,на която се храним. Хващаше ме гнус чак. Един ден ги събрах и ги сложих в пералнята и последва бележка,залепена на хладилника " и аз живея тук"   #Crazy

Ти защо не й остави бележка "А аз се храня тук"  Wink

# 753
Ами аз бях толкова шокирана,бележката ме хвърли в тъч повече и от мръсните дрехи  Rolling Eyes След тази случка просто си се хранех на бюрото в спалнята

# 754

Общи условия

Активация на акаунт