Искам да кажа ... (23)_09.02-15.02

• 85 263
  • 2 842
  •   1
Отговори
# 285
Прегледах първите десетина страници, след това ще продължа
но се сетих по повод дискусията за децата престъпници и родителите им, че скоро четох една много хубава книга по темата и по  действителен случай -на холандския автор Херман Кох - „Вечерята”.   Никой не знае докъде може да стигне в това да оправдава децата си...
Янечек, благодаря. Много ми харесва Нора Джоунс Hug
Исках и да пиша как ме ядоса един колега, но трябва да играя на ферма Laughing

# 286
От какво да ме е страх бе, жено..   Simple Smile
Аз като съм влюбен съм луд, болен, изперквам, не мога да ти го опиша. Тогава верно ме е страх. От мен самия.
А нея само я харесвам, е така, готина ми е, ама не ме пали, не ме пали така като искам Embarassed

# 287
Tочно обяснението на Лиляна е подходящо за второкласник. Никакви минути, никакви половини.
3 котки ядат 3 мишки за някакво време, значи една котка яде една мишка за същото време, от което пък следва, че 10 котки ще изядат десет мишки пак за същото време, а ако мишки са двойно колкото котките, много ясно, че ще им трябва двойно време.

# 288
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
20 : 10 = 2 мишки на  1 котка
за 1 мишка - 1,5 ч.
за 2 мишки 1,5 х 2 = 3 ч.

# 289
Айде сега! Няма жена, която всеки ден да получава цветя и подаръци, нито дете - всеки ден играчка/книжка/почерпка.
Подкрепям твоето мнение.  Така е, празниците са хубаво нещо и трябва да се отбелязват. Другите дни си е за другите дни.
Аз съм в дилема. Има жена, която харесвам, но не съм влюбен. Не ми е е идеята да я изчукам, някак си  нещо не ми достига от нея за да я поискам истински. Не съм лицемер  и ми се струва нечестно да я подвеждам правейки и жест за Св Валентин. 
Но пък я харесвам, мамка му...

Никаква дилема няма. Искаш да спиш с нея неагажиращо. Офертирай по подходящия начин, нищо не губиш. Най-много да ти зашие един шамар ако не артикулираш мераците си правилно.

# 290
  • Варна
А нея само я харесвам, е така, готина ми е, ама не ме пали, не ме пали така като искам Embarassed
Значи е достатъчно да харесаш нейни снимки или статуси във фейсбук.  Mr. Green

# 291
  • някъде ... тук ...
Недей и подарява нищо тогава  Simple Smile

Като се сетя, че навремето разкарах едно гадже на другия ден след 14.02 и му върнах картичката. Знам, че бях гадна, ама той не знаеше какво иска, гаджета ли сме не сме ли, иди ми-дойди ми. Тинейджърска история  Laughing

# 292
Направил съм го .

# 293
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
И, честно, винаги съм се чудила дали някой над 12 години е възможно да се зарадва на плюшено сърце с крака newsm78 А е пълно с тях...

Жеста е важен при такива евтини подаръци.

Не става въпрос за цената, става въпрос, че е нещо много грозно плюшеното сърце с крака. Една роза или три-пет лалета едва ли са по-скъпи.

Сърце с крака = Внимавай да не ти избягам!
Не можеш да постигнеш такава символика с няколко цветенца.

Корделия, ти сериозно ли?! Това ли символизира сърцето с крака?
Никога, ама никога нямаше да се сетя, признавам си...

# 294
  • Варна
Направил съм го .
Не се коси повече тогава. Мисията ти е изпълнена.

# 295
20 : 10 = 2 мишки на  1 котка
за 1 мишка - 1,5 ч.
за 2 мишки 1,5 х 2 = 3 ч.

В трети клас не са взели не цели числа

# 296
  • някъде по морето
Единствения комерсиален празник, който харесвам е Свети Валентин....
Ама тази година не знам дали ще се намери кой да ми подари сърчице.... Embarassed

Жаки, не съм те забравила...виж си пощата...
Гледам, че освен София и Пловдив и Бургас добре присъства в темата... Grinning

# 297
  • HH
Здравейте. Някой има ли желание да резюмира за мен в 5 реда 20-те страници?  Hug

Тъкмо си идвам от работа, ще си готвя и после трябва да си опаковам мини куфара... отивам за два дни в Ноймюнстер  ooooh! Меко казано се чувствам като премазана. Имам да чета 37 страници за утрешната продукция. Кога ще ги чета не знам...

# 298
  • Варна
Борил, нищо не прави на този ден.
Някои жени имат невероятната способност да се вкарват във филми от нищото.

# 299
Естествено харесвах Св.Валентин като бях тийн, откакто обаче разбрах преимуществата на виното не съм изневерявала на Трифон  Laughing тази година ще го отбележа, защото по-натам няма да ми е до подаръци и това ще е единствения шанс да дам скъпоценната гарафа.

Общи условия

Активация на акаунт