Искам да кажа ... (23)_09.02-15.02

• 85 343
  • 2 842
  •   1
Отговори
# 1 110
Не може да очакваш, че щом е харесало на десет човека, които не познаваш, непременно ще хареса и на теб Simple Smile Можеш да се надяваш, но няма как да си сигурна Simple Smile

Така е, аз затова и не чета вече друго освен трипадвайзър. Там мненията са много, има доста снимки и можеш да добиеш достатъчно ясна представа.

# 1 111
По едно време сериозно бях започнала да се опасявам, че ако манията на детето да играе голф продължава да се развива с бързи темпове и му задържи интереса, ще трябва да се пренасяме да живеем в Калиакрия.

Аз бих се пренесла там. Ако някога се върнем в България си мислим за къща в него район, мъжът ми има даже една наследствена в Българево.

п.п. За да играе голф малкият няма да е достатъчно да живеете наблизо. Таксите са ...  Crazy По-изгодно ще е да купите имот в някой от голф-игрищата, дават безплатни карти поне за една година.  Mr. Green

# 1 112
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Обичам красива природа, все тая дали студена, топла, крайбрежна или високопланинска. Обаче съм мързелива и почивката за мен е шезлонг и коктейл. Останалото е екскурзия за ден, два, три най-много Mr. Green

# 1 113
  • София
Янтре, виж непременно и в този сайт:
http://www.homeaway.co.uk/lettings/greece/r33
Аз през него си резервирах страхотни апартаменти в Будапеща и Прага.

Rolling Eyes Съсипа ме, бе, жена, отиде ми работния ден, дотук беше!
И бюджета за почивката ми разсипа  hahaha

# 1 114
  • София
Бърди, що да съм ти разсипала бюджета.  Crossing Arms В сайта има имоти за всеки джоб!
Ако ти покажа какви апартаменти резервирах за смешни цени спрямо хотелските, където те ограничават в една смотана стая.

# 1 115
  • София
Бъркате с пръст в раната ми, а именно, че не мога да резервирам нищо за лятото Twisted Evil

# 1 116
  • София
Е, що, щото аз се загледах по тия дето не са ми по джоба  hahaha

Майтапа настрана, чуден е сайта, запаметявам веднага   bouquet

Белинда - защо не можеш да резервираш?

# 1 117
  • Пловдив
Искам да спим за 100 евро максимум, само спане. 75 ми е съвсем добре Simple Smile

# 1 118
Искам да спим за 100 евро максимум, само спане. 75 ми е съвсем добре Simple Smile

75 евро на ден за 4-5 човека общо ли?  Rolling Eyes

# 1 119
  • София, Младост
Уффф, четох, четох и изчетох!!
Дошли сте на моята тема- лятото колкото се може повече сме в Гърция, но за съжаление не мога да помогна на Янтра със съвет. Ние ходим на къмпинг-от две години на палатка. Мъжът ми изкарва повечето време с децата там(работи on line  Laughing), аз прескачах за събота и неделя. Там се зареждам максимално, почивам си и се чувствам прекрасно.... а децата са във вихъра си. Броя дните до 1-ви май, когато пак ще разпънем катуна  Laughing:

Последна редакция: чт, 12 фев 2015, 10:20 от viliandar

# 1 120
Голфът е съпер спорт. Хем се раздвижваш, хем се социализираш. не го отказвайте детето. Знам, че за сега няма много възможности в БГ, но ще се развиват.

# 1 121
  • София
viliandar, въпреки че не си падам по кемпери, палатки и т.н., това, което показваш на снимката, е съвсем прилично, сравнено с Бг къмпинги по морето. Мъжът ти как се справя с изхранването на място на децата?

# 1 122
Знам, че за сега няма много възможности в БГ, но ще се развиват.

Засега няма такава перспектива. Спука се и този балон.

# 1 123
  • София, Младост
viliandar, въпреки че не си падам по кемпери, палатки и т.н., това, което показваш на снимката, е съвсем прилично, сравнено с Бг къмпинги по морето. Мъжът ти как се справя с изхранването на място на децата?

Повече от прилично е там. Тонка  Peace. Супер уреден къмпинг с магазин, ресторант, басейн, детска площадка,  санитарните помещения се чистят по 4-5 пъти на ден, има общи хладилници... отделно помещения за пране(+перални с монети), отделно помещение за миене на чинии.
Изхранването - макарони, спагети, сандвичи, оставям в буркани супи, сготвено ядене. Има ток, хладилник.
Ценното е, че си сред природата, цял ден на въздух под сянката на дърветата, виждаш морето и децата по цял ден с колелетата обикалят.

На къмпинг в България в наши дни не бих отишла, определено!

# 1 124
Стига бе. Толкова свободна земя. Трябва да има обаче публични с по-ниски такси. не е чак толкова елитарен спорт. Тук, почти всички играят. Частните игрища са супер скъпи, но публичните са за без пари и е супер приятно, защото не е натоварващо, а все пак се раздвижваш.

Общи условия

Активация на акаунт