Искам да кажа ... (23)_09.02-15.02

• 88 276
  • 2 842
  •   1
Отговори
# 1 545
  • Варна
Разпознава се. Нредих гол бебешор до гол баща. Ами само като ги видях се зачудих аз ли съм го раждала това дете. Една моя черта няма. Но пък дъщеря ми е мое копие, и то точно.

# 1 546
  • София
Моят големият, като се роди, приличаше на извънземно. Нещо при раждането се беше случило с черепа му, те нали са меки бебешките и беше като пъпеш в главата Mr. Green Мъжът ми като го видя, щеше да припадне. Няма да забравя ужасът и надеждата, смесени в треперещия му глас - ама, той нали ще се оправи cry Казвам, не, тъй ще си ходи, като хан Кубрат, само една опашчица трябва да му отгледаме и готово Mr. Green

# 1 547
Aз пък съм виждала ужасно много пухкави и дори дебели бебета и не се притеснявах особено за малката. Все пак сме направили каквото е необходимо, за да проследим и да не изпуснем нещо. Макар че, частният педиатър не намираше за нужно. Но той е много деликатен и подкрепи личната. Каза - нека видим. Та той разказваше за едно бебе Сава, дето на една годинка бил дебел - 20 кг. и вика, докторът, родата бяха много притеснени. Сега  Савата, вика, е на 6 години и пак е 20 кг. Сега родата смятат, че е твърде слаб  Joy Не им угоди човекът, вика.

А голямата ми се роди хем преносена - 2650 и 47 см. и в болницата успяха да я турят на диета и да стане още по-малък червей - 2200-2300.
Но след това пак си беше пухкава и тя. Да не говорим, че по таблиците й като гелдах е ядяла почти двойно на малкото.
Та ако няма някакъв медицински проблем, всичко е индивидуално и нещата се регулират обикновено от само себе си.

А голямата хем миниатюрна, бе оформена и хубаво новородено, а малкото беше едно замазано, а се роди 3500.

# 1 548
И все пак как разпознавате на кой прилича новородено?

Аз изобщо не разпознавам на кого приличат децата (не само новородените), гледам, струва ми се познато някак, но дотам.  Laughing Моят син казват, че на мен прилича, даже това трудно го виждам.

Не мога да седна да работя като хората днес. Пътуваме към Бг в събота (към Антигониния край), една седмица ще съм отпуска, имам доста работа да отметна, а нещо не ми идва музата. Всичко ще е в последния момент, то е ясно.

# 1 549
Моите, както каза гинеколожката, която ги изражда и двете - тия не са от тебе, жено. И добави, всъщност приличат на тебе - от кръста надолу  Laughing

# 1 550
Дъщеря ми се роди оформено човече - 4,300 кг., с коса.  Simple Smile Не беше дебела и пухкава. Приличаше на баща си. Вече прилича на себе си.
Сега при профилактични прегледи има въпрос дали си раждала бебе над 4 кг. Води се рисков фактор за диабет.

# 1 551
Моят големият, като се роди, приличаше на извънземно. Нещо при раждането се беше случило с черепа му, те нали са меки бебешките и беше като пъпеш в главата Mr. Green Мъжът ми като го видя, щеше да припадне. Няма да забравя ужасът и надеждата, смесени в треперещия му глас - ама, той нали ще се оправи cry Казвам, не, тъй ще си ходи, като хан Кубрат, само една опашчица трябва да му отгледаме и готово Mr. Green
Laughing
Аз съм родена с форцепс (така ли се казва Embarassed), и съм била синя и с безформена глава в първите дни.  Баща ми, като ме видял, реакцията му била:Леле, от това човек няма да стане.  Crazy
А я каква красавица съм сега.  Mr. Green

# 1 552
  • sofia

Веси, адски ми е познато голямото ти момче  Thinking
А, де?  Simple Smile

Нино, сестра ми беше ужасно дебело бебе, като на Джаки баджаците, до към третата си година. На едни кила беше от 3 до 6-7 г. Сега е фина мацка.

# 1 553
Нино, мен с такива торти не можеш да ме уплашиш, нали казах, че Жаки препълва гърнето по три пъти на ден, баща и вика ще и купя кофа накаря:)))
Букинг не дава по- ниски цени, за хотела, в който сме в момента ми обяви почти двойна цена.
Ако при мен на рецепция е 100 лева стаята, от Букинг получавам минус 15% комисон за тях, около 85.
Затова много хотели пускат скъпите си помещения, че да избият разликата. При нас на рецепция можеш да получиш най- добра цена. В завсимост от заетостта, момичетат имат парвомощия да напарвят отстъпка или да ъпгрейднат тип стая. Защото няма комисон и дори вместо за 100, да я даде за 90 е по- добре от продажба чрез Букинг. Затова запитвайте и директно и сравнявайте. Сега пускаме разни скрити оферти и ласт минът в Букинг, но пак не е по- ниско от най- ниската цена рецепция.
Старшно го обясних, дано сте ме разбрали. С едното око гледам детето, с другото темата:)))
Утре ще кача снимки на Жаки на няколко часа, с една бутилка до нея 1,5 Л, та бутилката е по- голяма:)))

# 1 554
  • Варна
Скрит текст:
Първата почивка със сина ни беше на яз. Кърджали и той беше на 3г и 3 месеца.
С какъв акъл тръгнахме с него към пещерата Утробата при над 40 градуса, август месец, не знам.
Търчи детето напред и не можем да го стигнем, като коза се катереше по гадните скали в последния, най-труден участък.
Имаме клипче в пещерата - аз пея "Зайченцето бяло, а той приглася и се поклаща" Simple Smile
На слизане рев, не иска вече да върви и "слезе" на гърба на баща си.
Мис Ноар разсмя ме искрено , сетих се , че моя син по същия начин слезе от Мусала . На моя мъж му се разказа играта . Беше на 5,5 г. сина ни , но и досега помни как е подвиквал от гърба на баща си да бяга , че да не изтървем лифта.
Килограмите на тази възраст трудно се понасят на плещите, по чукарите, че и в тръс, заради лифта Wink

# 1 555

Веси, адски ми е познато голямото ти момче  Thinking
А, де?  Simple Smile

Нино, сестра ми беше ужасно дебело бебе, като на Джаки баджаците, до към третата си година. На едни кила беше от 3 до 6-7 г. Сега е фина мацка.

А, дано. Но ще има бразилско дупе  Blush От новородена, та до сега, все по корем спи. Дупето и е изхвръкнало. Свекър ми казваше, че в Мали ги слагали по корем момиченцата, за да имат щръкнали дупета. Моята по желание така.

Хехе, Жаки - дрисли  Hug

# 1 556
Нино, ако този малкия Сава е бебето, което си мисля, майката го хранеше с 1 компотен буркан с бисквити с кисело мляко и то горкото все беше гладно. Такъв апетит имаше това дете, а тя жената супер притеснена кусва му лъжичката и то като куче се спуска към нея лапа и гълта и устичката пак отворена, тя трепери и се тръшка - "Той трябва да е на диета, какво да го правя, като все е гладен". Беше се ошашкала жената, това бебе не търпеше глад, като почнеше да реве, доста мощно си искаше дажбата, после обаче си стана съвсем прилично момченце. Всички си мислехме, че тя го прехранва, ние вадим бурканчета с пюрета, тя вади компотен буркан Омния - 0,8. Сега ми е смешно, но тогава те я бяха наплашили, че на детето няма да му издържи сърчицето ако не го сложи на диета.

# 1 557
  • Варна
Флорче, да не бръмчиш към Рз?  Wink

Останала съм с впечатление, че сестрите в родилното / поне във Варна /, казват на всички татковци: " Честито! Прилича на Вас !"  Simple Smile

# 1 558
Нино, твоята от сега знае да се грижи за себе си  Flutter

# 1 559
blackcat6 , не знам, аз не го познавам, но така като те чета, може и да е същият  Laughing
Да е жив и здрав душицата, без да го познавам ми е симпатичен  Heart Eyes

белла дона, караха ми се, че спи по корем в началото. Аз я обръщам - тя пак - жиц. И нали ми е второ, викам си - абе я да си спи детето как му е благо, ше им се не знае.

Общи условия

Активация на акаунт