Искам да кажа ... (23)_09.02-15.02

• 85 401
  • 2 842
  •   1
Отговори
# 2 805
  • някъде по морето
Ами....
Много коли си имат имена....старото поло на приятелката ми се казваше Уайт Лейди..
Нашето Рено Еспейс се казва Спас, а Мегана на адвокатката ни е Меги или Мега Laughing

# 2 806
  • Лутаща се
Скрит текст:
За колите........след дълго избиране преди два месеца се влюбих и си купих хонда сивик - спортна тривратка. Наричам го "спортягата" или просто "хондака".
Позаглеждат го разни келеша и като видят от него вместо друг келеш да слиза 40 годишна леля ....хм.......кака  Sunglasses са меко казано изненадани  hahaha hahaha

Честито бебче на Алина и от мен. Жив и здрав да расте и да оставя майка си да си почива повечко!
Аз доскоро карах червен джиБ. Като казах на мои близки от България (преди години беше), последва мълчание по телефона. И аз съм от твоята категория, затова така се впечатлиха. Сега карам друга кола, пак тежка.

На мъжа ми колите се казват Bikini Wax, а моите  са Биби Лекс. Така чета номерата им  Laughing и така си останаха. Колите се сменят, но номерата - не. Затова и имената не се променят с годините.

На 43 години съм, но съм спортна натура, 164 см, не слаба, но не и дебела - 60 кила и задължително винаги на висок ток. Та колата на визията ми отива, само на годините не  bowuu

Къде си и как става така, че рег. номер не се сменя? Дава се на водача, а не за съответният автомобил ли? Отдавна си мечтая за нещо подобно. Както и гражданската отговорност да се плаща за водач, а не за автомобил. Ако имам 2-3 коли защо да плащам за всички, ако ще ги карам все аз? Т.е. са важни моите качества и умения, а не каква е колата.

# 2 807
Лиляна, успях. Благодаря!

# 2 808
ЕлиТ, аз те разбрах и за това пак си ги пуснах. Доста са избягали от класиката...като изключим инструментите само. Simple Smile

# 2 809
Да кажа колко обичам Фреди
Скрит текст:
[video][/video]
Жълтата лента как да махна -моя Адблок е активиран .

# 2 810
  • тук-там
Само аз ли нямам "жълта лента"?  newsm78

# 2 811
Скрит текст:
За колите........след дълго избиране преди два месеца се влюбих и си купих хонда сивик - спортна тривратка. Наричам го "спортягата" или просто "хондака".
Позаглеждат го разни келеша и като видят от него вместо друг келеш да слиза 40 годишна леля ....хм.......кака  Sunglasses са меко казано изненадани  hahaha hahaha

Честито бебче на Алина и от мен. Жив и здрав да расте и да оставя майка си да си почива повечко!
Аз доскоро карах червен джиБ. Като казах на мои близки от България (преди години беше), последва мълчание по телефона. И аз съм от твоята категория, затова така се впечатлиха. Сега карам друга кола, пак тежка.

На мъжа ми колите се казват Bikini Wax, а моите  са Биби Лекс. Така чета номерата им  Laughing и така си останаха. Колите се сменят, но номерата - не. Затова и имената не се променят с годините.

На 43 години съм, но съм спортна натура, 164 см, не слаба, но не и дебела - 60 кила и задължително винаги на висок ток. Та колата на визията ми отива, само на годините не  bowuu

Къде си и как става така, че рег. номер не се сменя? Дава се на водача, а не за съответният автомобил ли? Отдавна си мечтая за нещо подобно. Както и гражданската отговорност да се плаща за водач, а не за автомобил. Ако имам 2-3 коли защо да плащам за всички, ако ще ги карам все аз? Т.е. са важни моите качества и умения, а не каква е колата.

Онтарио, Канада. Аз съм друг тип, "академичен", както чух наскоро някой да казва, тялото ми трябва, за да ми придвижва мозъка от едно място на друго.  Laughing Затова предизвиках учудване с джипа. Но при нас кола тип джип е необходима поради зимните условия.

# 2 812
Честито бебе, Алина.  Hug
Аз изчетох всички 30 страници, които бяхте исписали. Вчера бяхме на сватба и нямах време да вляза в темата. Фризьорката ми исправи косата уникално. Много съм доволна.
Жаки, изобщо не ми е досадно да чета на малката бисерите. Разсмива ме.
Цвети, пръстена е страхотен!
Моята кола се казва Мечо.

# 2 813
Само аз ли нямам "жълта лента"?  newsm78

И аз не виждам такава.

# 2 814
Жармен, ето как да махнеш лентата

# 2 815
  • HH
joy, и ти не си глупава  Flutter Много обичам конверски, в момента имам 2 чифта. Кожени над глезена с лепенки и класически в бяло  Heart Eyes

Много яко на тез' избори. Всичкото мъже с костюми. Потекоха ми лигите. И си подминах единия колега 5 пъти, какво да направя като не съм свикнала да го виждам издокаран в черно  Sunglasses И кмета видях, по-нисък от мен, плешив и елфо-образен. Да му е честит вторият мандат.

Аааа да, имам и някаква бежова лента с онлайн книжарница под основната лента. Пак ново 200.

ПП: Блокирах я Simple Smile

Последна редакция: нд, 15 фев 2015, 23:24 от К@тя

# 2 816
Алинаааа, честито бебче, да сте живи и здрави!   bouquet

Гледам "Зов за завръщане".

# 2 817
Жармен, ето как да махнеш лентата

bouquet  Аз съм с Адблок + била ся видях и ми излиза различно падащо меню.
Май не намирам от къде да я махна.

# 2 818
  • В Космоса
Жармен,

Ако сте с АдБлок Плюс цъкате върху него, после блокирай елемента, посочваш го, излиза в прозорец адреса му и потвърждаваш.

# 2 819
В падащото меню нямам опция да блокирам елемент .
Има
докладвай неизправност в страницата
отвори блокираните елементи
настройки на филтъра
---------------------------
забрани бг мама
забрани страницата
забрани навсякъде
---------------------------
настройки

Общи условия

Активация на акаунт