Керем Бюрсин в "Şeref Meselesi"/"Въпрос на чест" по Канал Д *Тема 13*

• 27 043
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
# 511
От фрагмана Peace Peace

Аджеба днес озет и снимки дали ще имаме newsm78 newsm78 newsm78

# 512
Клипче, което много ми хареса Peace Peace
Покрай тези клипчета обикнах двойката Йиит- Сибел Naughty Naughty Naughty

# 513
Добро утро! Hug Hug Hug Hug

Лили Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes, нали занеш, че не ми дава сърце да го крия този чаровник, та чичекът ти го слагам тук! Hug Hug Hug

Много хубав ден, момичета!

Рени, благодаря ти, миличка! Наистина момчето ни заслужава така да стои пред очите ни, а не да бъде скрито в спойлери Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Ама много хубав чичек, бе!

# 514
Озета

снимки от 14 епизод

# 515
# 516
Имаше снимки на това момиче с Керем в кафенето. Момичето споделило снимката с думите: Докато Керем прави чай. Керем ги почерпил с чай момичетата..

# 517

Опаааа... имаме нова прическа...  newsm12 ....на тези фотки най се забелязва  newsm03

# 518
Озета

Скрит текст:
снимки от 14 епизод

Превод на резюмето:

Емир трябва да вземе решение, което може би ще преобърне света на братята Кълъч и затова той още веднъж ще говори с Йиит и ще се опита да го предупреди. Отблъснатата от Йиит Сибел  е разярена.. И за да си отмъсти на Йиит ще приеме предложението за среща на Йълмаз, който непрекъснато е по петите й. Но когато Сибел прозира истинските намерения на Йълмаз, то тогава вече нещата отдавна ще са излезли от контрол. Йиит, който научава, че йълмаз е отвел насила Сибел, ще тръгне да я спасява. Но телефонното обаждане, дошло от Емир, ще обърка още повече нещата. Вследствие на необмислената постъпка на Кюбра, Йиит хем ще е много разстроен, хем ще почне да се самообвинява..
Нихат ще се обясни в любов на Дерйа, но Йиит смята, че намеренията на Нихат са съвсем други. Според него той използва тази възможност, за да търси отплата от Йиит. И затова Йиит ще се опита да държи Дерйа далеч от Нихат. Главата на Дерйа ще е много объркана и затова тя известно време няма да вдига телефоните на Нихат. Нихат, обезпокоен от мълчанието на Дерйа, ще отиде при нея в пансиона, но това, което ще чуе там, никак няма да му хареса.
Йиит, който непрекъснато се издига в работата си, заедно с Хаккъ ще почне да се приготвя за среща с човека, който стои на върха.. Емир ще разбере за това и той ще предприеме някои действия, за да подпомогне операцията, в която и той вече ще взима участие.. Но този път нещата ще се преобърнат и в ръцете на Нихат ще попадне едни много голям коз, свързан с Йиит!

# 519

Опаааа... имаме нова прическа...  newsm12 ....на тези фотки най се забелязва  newsm03

Вярно, Джиджи, как го забеляза, я!
На мен ми харесва новата му прическа. Отзад доста изтънена косата и отпред зализания перчем Peace Peace Peace

# 520
# 521

Вярно, Джиджи, как го забеляза, я!
На мен ми харесва новата му прическа. Отзад доста изтънена косата и отпред зализания перчем Peace Peace Peace

Лили, злато, имам страшно око за тези неща, а и когато става въпрос за Керем нищо не може да ми убегне... smile3503

# 522
Ама тези двамата много се забавляват на сета hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Шюкрю вдигнал Керем на рамене ooooh! ooooh! ooooh!

Фенка,която е била на сета споделила, че Керем и Ясемин са говорели помежду си на английски, Керем се чувствал много удобно при нея и че Ясемин е била много симпатичен човек..

Джиджи, и феновете са забелязали, че Керем е с нова прическа. Ама аз къде ли блея ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!
Забелязали са също, че едната китка на Кюбра е превързана, затова си мислят, че тя е направила опит за самоубийство..

# 523
  • Яко в Матрицата...
Лили Hug Hug Hug, благодаря ти за резюмето и новините!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

Няколко пъти щях да го пиша, ама все се отплесвам - като ги гледам Керем и Ясемин и все ми се струва, че аха-аха ще си проговорят на английски и в сериала Joy Joy Joy

# 524
  • близо до брега на морето
Привет и от мен  Hug Hug Hug
Лили, Благодаря за превода.А за чичек-ще ти дам (но сега пиша от телефона, защото от компа ме изнервя мамата-все ме праща при някакви козметични продукти ooooh!и накрая се предадох.За сега де Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт