Керем Бюрсин в "Şeref Meselesi"/"Въпрос на чест" по Канал Д *Тема 13*

• 27 059
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
За да добиете представа за каква зима става въпрос в момента в Истанбул, ето ви снимки на Мелин Дениз, пускам ги с разрешението на майка й, за което й благодаря. Знаете майката на Мелин Дениз е от България, братовчедка на Алиска, Hug Hug Hug която започна да пише тук. Уговорихме се да ес срещнем с тях, но за съжаление не успяхме. Дано следващия път като дойде в България успеем да се срещнем. Майката на Мелин Дениз споделила, че снимките с дъщеря й за ШМ щели да бъдат през лятото..Демек явно хората ще снимат и втори сезон..

# 451
# 452
Сладурана Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

В рекламата на Тюрксел Peace Peace

# 453
  • Яко в Матрицата...
Лили, благодаря за споделеното! Hug Hug Hug Hug

И аз си пиша с един колега от Истанбул, да упражнявам турския Joy Човекът казва, че е много студено, снежно и замръзнало. Училищата са затворени и даже накои фирми.  Shocked

# 454
  • близо до брега на морето
Привет на всички Hug Hug Hug
Лили  bouquetкакво красиво дете-пу, да не му е уроки.Чак съм изненадана от толкова много сняг-но е красиво. При мен  студ и вятър-и слънце има, но да го гледаш от вътре.Леко им завиждам за снега Laughing-красиво и бяло

Последна редакция: ср, 18 фев 2015, 16:15 от ludetina ulusoy

# 455
Привет. Hug

Много сладко това момиченце. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes ЛилиHug мерси за снимчиците.   bouquet

Майката на Мелин Дениз споделила, че снимките с дъщеря й за ШМ щели да бъдат през лятото. Демек явно хората ще снимат и втори сезон..

А това много ми хареса.  Party    bouquet

Laughing

# 456
# 457
Шюкрю днес бил на премиерата на филма си в Бурса..

Видео, направено от феновете за рождения ден на Шюкрю.

# 458
Ама фрагмана ни що се бави newsm78 newsm78 newsm78
Феновете почнаха да бомбардират с туити OzkanEgemen за фрагмана hahaha hahaha hahaha hahaha 

# 459
Лили, много благодаря за всичко, което си пуснала! Hug Heart Eyes

А, вярно с Диди сега се чудим, какво ли стана с фрагмана ...  newsm78 Да не се оправдават с празника на Шюкрю ... Mr. Green

Тази фенка много снимки с Керем. Диди прочела, че даже и кафе са пили. Е, благородно й завиждам ...  Embarassed Mr. Green

# 460
Зад камерата от фото сесията на Керем за списание ELLE, заедно с Фрида Аасен. Heart Eyes Heart Eyes

Това и останалите неща, които ще пусна в следващите няколко поста като снимки, видеа и т.н. са от Диди!  bouquet

# 461

Клип, който е правен от фенка на Керем - Берна. Тематиката е "50 нюанса сиво". Няма как да не кажа, че е прекрасен! Peace Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: ср, 18 фев 2015, 20:59 от GabDineva

# 462
Също и клип направен от фенка на Шюкрю - Туба, специално за повода днес! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 463
И снимките, които казах по-рано, че са от Диди ...  Hug Hug

# 464

Общи условия

Активация на акаунт