Перилни препарати и омекотители - 29

• 67 381
  • 721
  •   1
Отговори
# 375
  • Europe
Моя любим е карибския аромат - жълт или оранжев беше.  
Този в средата ли?
Скрит текст:

Да, точно той беше.

# 376
  • Europe
Оохх, този синьо- зеленият Kuschelweich много го харесвам.

Ооо, аз не съм виждала син, нов ли е. Сега ще потърся да го разгледам.

Последна редакция: чт, 26 фев 2015, 22:30 от aleina

# 377
Някой пробва ли вече новите - Persil Power-Mix Caps ?

Че им се точа  Whistling

Аз си купих, но не съм ги пробвала още. Wink Между другото във филиала, който посетих, имаше шест кутийки за бяло и шест кутийки за цветно, сакън да не им артисат. Laughing

И аз грабнах една за цветно  Crazy ама не успях да изброя кутийките,ама визуално май около 6 видях на стилажа  Whistling

# 378
  • Варна
В ЦБА намерих това, за 10 лв.Отдолу пише P & G Roma.Струва ли си ? Дозите за твърдо пране са съответно 70 и 80 мл.Или гръцкият Dixan Aromatherapy е по-добър избор ?

# 379
Аз имам вълнени топки,имам и силиконови. По два броя,седят си в сушилнята и всичко суша с тях.Диаметър към 4-5см,малки са,силиконовите и те са от малките.Не намирам кой знае каква разлика в сушенето,може би трябва да са малко по-големи...

# 380
Или гръцкият Dixan Aromatherapy е по-добър избор ?
Нормалният гръцки Диксан е по-добър от Ace, но ако ще е aromatherapy - все тая.

# 381
  • София
оо не тези са към 9 см, 3бр... ами ще ги видя в крайна сметка какви са Simple Smile

# 382
Ленора / преди векове / се справяше с омекотяването и имаше супер силна и трайна миризма. Доколкото ви чета сега май са го развалили.

Има огромна разлика между Ленора в Кауфланд, който е правен за БГ и Ленора от паралелните вносове. Разликата е в полза на вторите. Единствено като аромат си приличат, но пак не напълно. Имам чувството, че тук за БГ пазара, заводите си изсипват всичките стари, непродадени количества препарати (стари не като срок на годност), които са им за изчистване и ние кълвем ли кълвем.

Има ли в България перилни препарати на CHANTE CLAIRE http://www.chanteclair.it/
Днес си купих обезмаслител аромат на марсилски сапун и съм очарована . Погледнах в сайта и видях ,че има и перилни препарати.
 В магазина имаше от тази марка само този препарат.

Има и тука да, взимал съм. Ако искаш на лични мога да ти напиша пиша откъде, не знам от къде си. Перилният с марсилски сапун на мен ми напомня на едновремешните прахове - мирише ми на сапун за пране, но не е лошо.

Последна редакция: чт, 26 фев 2015, 23:23 от moet

# 383
Всъщност обидното е, че и нашите, и паралелния внос са произведени в един и същ завод. Тенденциозно за нас изпращат различен продукт.

# 384
Всъщност обидното е, че и нашите, и паралелния внос са произведени в един и същ завод. Тенденциозно за нас изпращат различен продукт.

Нали. Отдавна си го мисля това. За балами ни смятат, аз за това ходя в паралелния да пазерувам  Peace

# 385
имам чувството особено когато има промоции някои вериги-магазини че омекотителите ги разрежат с вода, а праховете особено когато са повечко кила не перат както обикновено  Tired наистина е обидно за нас българските потребители  Crossing Arms

# 386
имам чувството особено когато има промоции някои вериги-магазини че омекотителите ги разрежат с вода, а праховете особено когато са повечко кила не перат както обикновено
Не ми се вярва тази работа.

# 387
  • София
Мине се, не мине време и в темата се почва: разреждат препаратите се вода специално като за нас, произвеждат специално за нас по-некачествени препарати. Ако човек наистина се вълнува от този проблем, не е лошо да се поинтересува как се изгражда една производствена площадка и колко струва.  Peace

Няма ли накрая някой да каже как перат новите капсули на Персил Mr. Green

# 388

Според мен капсулите Персил не перат добре и не оставят аромат. На ариел са много по-добри.  Peace

# 389
  • На ръба..

Според мен капсулите Персил не перат добре и не оставят аромат. На ариел са много по-добри.  Peace
При вас случва ли се от капсулите на Ариел да остава блудкава цветна слуз по пералнята и дрехите..

Общи условия

Активация на акаунт