Перилни препарати и омекотители - 29

• 67 782
  • 721
  •   1
Отговори
# 435
Омекотява ли прането с 1 доза / аромат не ме вълнува силен / ?
И дали ще се съчетае добре с този прах дето е на промо сега Биоактив ?

# 436
  • Точно където трябва
Нахлувам с въпрос-някой да е открил препарат, който се справя с петна от плодове? И някой препарат, който се справя с всякакви петна? Че имам едно, върху подложката на количката е/не знам от какво/ Стои сиво-черно, с цвят на смазка. Пробвах със Спот, Медикс обезмаслител, един испанси препарат от Кауфланд/сега не мога да видя името и не става.

# 437
Купих Коколино - оранжево, 1900 мл, от Метро за 6,11 с ДДС

# 438
Нахлувам с въпрос-някой да е открил препарат, който се справя с петна от плодове? И някой препарат, който се справя с всякакви петна? Че имам едно, върху подложката на количката е/не знам от какво/ Стои сиво-черно, с цвят на смазка. Пробвах със Спот, Медикс обезмаслител, един испанси препарат от Кауфланд/сега не мога да видя името и не става.
Със сапун за пране пробва ли или веро и четка .
Първо пробвам петната да се махнат със чиста студена вода на струята на чешмата ,ако не стане -обикновен сапун -някакъв там евтин и четка . Веро и четка.

# 439
  • оттам, откъдето започва България
Използвах днешния слънчев ден и си изпрах якетата с течен Формил /за цветно/ и бялото пране с прахообразен Формил за бяло. Едно от якетата е нежно розово. Имаше зацапвания по ръкавите и джобовете. Идеално се изпра, както винаги, де. Бялото ми пране беше смесено, но съм доволна от изпирането на праха. Единствено омекотителят, който купих вчера от Кауфланд - Коколино, не се усеща като мирис, но прането пък е меко.  newsm10
P.S. Забравих да кажа, че петно от лютеница не изпра. Нарочно изцапах една малка хавлийка с лютеница, но петното си остана.

Последна редакция: пн, 02 мар 2015, 18:56 от didka pitka

# 440
Здравейте  Simple Smile Преди няколко дни Гес беше изказала мнение за праха Биоактив,който в момента е на промоция в Кауфланд,че не бил никак лош.Днес ще ходя до там и мисля да си взема да го пробвам,но незнам този за бялото как е?Някой ползвал ли го е?Гес,от него имаш ли конкретни впечатления? newsm78

# 441
Точно по препоръка на Гес взех Биоактив. Аз си избрах  зелената опаковка и бях писала, че пере не по-лошо от Омо. Пробвай го и цената му е перфектна.

# 442
  • София
Омото го мъча от 2-3 месеца.
Последно - не изпра петна от лютеница.
Освен това бялото определено сивее.
Останали са към 200 гр, ще го хвърля! Close

# 443
При мен последно прането жълтееше. И друга съфорумка се беше изказала в този смисъл.  newsm78

# 444
  • Русе
От 2,5 години пера бялото си пране само с ОМО и прането ми е по-бяло от всякога. Преди това съм прала само с Ариел и Персил.

# 445
Ами,не посмях да взема Биоактив за бяло,но взех цели 3 пакета от розовия за цветно.Не всичкия е за мен,един за сестра ми и един за свекърва ми.Другия път ще пробвам зеления.Иначе и от Лидъл се запасих с два Формила,един Макситрат за 5 пранета универсален и един техен омекотител(много свежо миришеше от шишето,пък да видим по дрехите как ще е).Не че нямам в момента имам две отворени големи кутии Изи,ама пуста краста.Само да бяхте видели физиономиите на мм,когато слагах праховете в количката! Shocked

# 446
  • София
При мен стари бели тениски и светли хавлии си стоят посивели отпреди, Омото и прахчета за избелване не са помогнали. Но по-новите са ок, бялото е запазено. Засега.

# 447
Ами,не посмях да взема Биоактив за бяло,но взех цели 3 пакета от розовия за цветно.
Розовият Биоактив не е за цветно пране, а е универсален. Никъде на него не пише, че е за цветно, напротив, на 10 езика пише „универсален”. Ти защо реши така?

Между другото, какви два Формила си взе от Лидл?

ОМО да не са го развалили? Отдавна не съм ползвала, но в началото беше супер.

Последна редакция: вт, 03 мар 2015, 14:01 от Guess Who

# 448
Честно,даже не съм и чела,логично сметнах,че щом като зеления е за бяло,този ще е за цветно,но явно логиката ме обърка,нищо де аз пак за цветно ще си го използвам Simple SmileА Формилите са течни-зеления Актив и лилавия за цветно-май нямаше много добри отзиви ама пък реших да ги пробвам,може пък да ми харесат.

# 449
Ще ти харесат и праха Биоактив и течния Формил.

Общи условия

Активация на акаунт