Перилни препарати и омекотители - 29

• 67 303
  • 721
  •   1
Отговори
# 285
Не, и за цветно има, съответно без избелители.
В DM ги видях дне, но не ми се даваха 11 лева. Ще ги търся, където са по-евтини.

# 286
Течният Ариел мирише адски силно, чак цялата къща се умирисва от него.
За кой Ариел говориш ?
Този за черни и тъмни дрехи, официален внос. В началото чак ми идваше задушлива миризмата му, но вече взех да свиквам. Crazy

Знаех си  Peace

# 287
  • София
И аз днес минах през ДМ и ми се видяха различни кутиите с капсули Персил, но бързах и просто реших, че са в нова опаковка.  Grinning
Ще чакам някъде да паднат на промоция и може да взема една кутия.  Peace

# 288
Еха,пак нова зарибявка с персила  hahaha

# 289
Това е капсула, като едното отделение е с течност, а другото - с прах и прахът съдържа 15-30% избелители на кислородна основа (спомням си, че някой много се чудеше кога най накрая ще направят капсула с избелители).
Аз  Embarassed Mr. Green Hug  bouquet

# 290
Знам, че си ти. Grinning Ето, от Хенкел са те чули.

Преди малко четох състава им в сайта на Хенкел и останах така Shocked Толкова сложно нещо не съм виждала. Съставки на течен смесени със съставки на прах. Имат много избелител. Според мен няма да са никак зле, но да видим.

# 291
E_ve, Благодаря Hug

# 292
Ами наистина браво на Хенкел. Трябва да се пробва! Heart Eyes Crazy

# 293
много съм любопитна да разбера какви петна перете, че не могат да се изперат? Ако е като цитираните по долу от капки за нос, бих разбрала или някакви от лютеници, череши и прочие, но едва ли при всяко пране перете такива петна. Защото така звучи отстрани. Не искам да се заяждам по никакъв начин, просто наистина ми е любопитно, защото почвам да си мисля, че само аз пера просто замърсени от носене дрехи.
Детски  Peace
А покрай децата и аз се мърлям постоянно. Ето оня ден едното скочи в една локва, а другото се спъна и се овъргаля в калта  Crazy
Това са лесните петна. Дъщерята носи от градината цялото меню по блузата, но дори и с тези се преборвам. Има обаче едни петна от парковете и градинките с неясен произход, които не излизат с нищо. Изобщо в момента, в който детските дрешки излязат от гардероба влизат в графа силно замърсени  Mr. Green

Да похваля един стар течен скип в бяло синя опаковка, гръцки. Бях го забутала навътре в шкафа и наскоро го открих. Цял ден се чудих на какво толкова приятно ми ухае преди да се сетя, че е от него. С общо замърсяване също се справя, не съм го пробвала на петна още.

# 294
Чак сега ви дочетох и видях, че и останалите борещи се ежедневно с петна са с малки деца  Mr. Green
То и затова не харесвам някои от широко рекламираните тук прахове. Това бинго сенситив за мен е най-лошо представящия се срещу петна от вариантите сенситив прах на нашия пазар, но за общи замърсявания явно е ок.
Някой беше питал за течния Фрош - не ми харесва. Не пере добре, но пък оставя лека миризма, която ва мен ми е много неприятна. Добре, че дъщерята, както хич не търпи миризми не се е отказала още да си носи дрехите прани с него.

# 295
Привет на всички  bouquet
Моля за предложение за наистина добър омекотител, но с възможно най-слаб аромат newsm78
Скрит текст:
Напоследък нещо ми се е бъгнало обонянието и всякакви Ленор-и, Силан-и, Семана и пр. страшно много ме дразнят. Имам още малко от това Sano - хубав, нехимичен аромат на люляк, но толкова интензивен и натрапчив, че имам чувството, че целият апартамент се е пропил с него, направо ме отрови:

# 296
Примерно тези. Омекотяват наистина добре, суперикономични и евтини са, но с много, много слаб аромат, като последният е без какъвто и да е аромат.
Скрит текст:

Впрочем, явно всичките омекотители в DM са с много слаб аромат, така че можеш на място да си харесаш някой, въпреки че реално е без значение.

# 297
Примерно тези. Омекотяват наистина добре, суперикономични и евтини са, но с много, много слаб аромат, като последният е без какъвто и да е аромат.
Скрит текст:

Впрочем, явно всичките омекотители в DM са с много слаб аромат, така че можеш на място да си харесаш някой, въпреки че реално е без значение.
Благодаря за бързия и изчерпателен отговор  bouquet
Ще пробвам първия вид и Ultra Sensitive.
Вторият вид - DM Weichspuler Balsam - го имам и в момента. Купих го точно заради по-деликатния аромат, но не омекотява достатъчно, да не кажа никак. Пробвах и с 2 пълни капачки, вместо дадената 3/4 капачка за 4-5кг пране, но дрехите си остават немеки и много намачкани - и при изваждане от пералнята и след сушене. Tired
Може би и пералнята е "с характер", защото прахът-концентрат за бяло пране на DM, от който повечето съфорумки прочетох, че са доволни, при мен абсолютно "не работи". Бялото пране извадих със сивкав оттенък и в никакъв случай искрящо чисто.

# 298
Скрит текст:

Благодаря за бързия и изчерпателен отговор  bouquet
Ще пробвам първия вид и Ultra Sensitive.
Вторият вид - DM Weichspuler Balsam - го имам и в момента. Купих го точно заради по-деликатния аромат, но не омекотява достатъчно, да не кажа никак. Пробвах и с 2 пълни капачки, вместо дадената 3/4 капачка за 4-5кг пране, но дрехите си остават немеки и много намачкани - и при изваждане от пералнята и след сушене. Tired
Може би и пералнята е "с характер", защото прахът-концентрат за бяло пране на DM, от който повечето съфорумки прочетох, че са доволни, при мен абсолютно "не работи". Бялото пране извадих със сивкав оттенък и в никакъв случай искрящо чисто.
и аз понякога го имам този проблем.забелязах,че при мен е именно от омекотител са немеки.а за намачканите дрехи аз намалих оборотите на центрофугата от 1000 на 800 така ми излизат не мачкани и след изсъхване даже нямат нужда от гладене с ютия  Peace

# 299
и аз понякога го имам този проблем.забелязах,че при мен е именно от омекотител са немеки.а за намачканите дрехи аз намалих оборотите на центрофугата от 1000 на 800 така ми излизат не мачкани и след изсъхване даже нямат нужда от гладене с ютия  Peace
Знам, че вероятно оборотите на центрофугата са проблем, но лошото е, че нямам вариант за регулирането им. А вкъщи - 90% от дрехите се гладят и е общо-взето голям купон Wink

Общи условия

Активация на акаунт