Звездни компромати- 233 част

• 38 920
  • 758
  •   1
Отговори
# 480
Бижу, "Олинеза" е неговата. Mr. Green

Бижу и аз като теб, никаква Олинеза. Предпочитам Краси.  Mr. Green

# 481
Бе аз не предпочитам майонеза никаква, деликатесната горчица ми харесваше, но НЕ Naughty Зарекох се, че нищо от фирмата на тоя плазмодий няма да купя никога повече.  Close Толкова гнусен човек! Да говориш така за жената, която до вчера уж си обичал... То това животно явно обича само себе си, което пък е показателно що за същество е, понеже такъв никой не би могъл да го обича.

# 482
  • София
Краси е по-гадната майонеза Laughing

# 483
  • Бургас
Бе аз не предпочитам майонеза никаква, деликатесната горчица ми харесваше, но НЕ Naughty Зарекох се, че нищо от фирмата на тоя плазмодий няма да купя никога повече.  Close Толкова гнусен човек! Да говориш така за жената, която до вчера уж си обичал... То това животно явно обича само себе си, което пък е показателно що за същество е, понеже такъв никой не би могъл да го обича.

Не се ли срамува да приказва такива неща поне от децата си/те са големи предполагам/ , но явно не. #Crazy

# 484
Този Майонезата пак е правил някакви изказвания за Елен, надминал се е по противност от предния път. Психопат, не я ли преживя вече. Горкото момиче.

В интервю ли?
Ето го отвратителното му изявление.

Благодаря!

Честно казано съжалявам, че попитах...Егати гнусния тип.

# 485
# 486
Кендал Дженър е новото лице на Estée Lauder.
https://www.youtube.com/watch?v=-0wp-TLmP0A

# 487
Никак не е лоша.

# 488
Кендал Дженър е новото лице на Estée Lauder.
https://www.youtube.com/watch?v=-0wp-TLmP0A
По този повод искам да я поздравя с песента This world is not my home.

# 489
# 490
  • Пловдив
На Джоли-то близнаците 2 момичета ли бяха или момче и момиче  Rolling Eyes Нали едното коментирахме,че все го облича кат момче  Thinking това с черното или...бъркам?

Много свежа Кейти Холмс  Peace Тя сега с кого е?С какво се занимава?Не съм чула скоро филм с нейно участие...
И Брук Ш. много ме хареса.

Тоя филм...к`ви нюанси незнам,ма се чудя тия сцени как ги снимат...?Дибидюс голи...винаги ми е било интересно Simple Smile

# 491
  • Варна
Кендъл ми харесва. Много е сладка.

Кейти Хоумс също изглежда много добре, а Брук Шийлдс има страхотна рокля  Heart Eyes...и обеци...красота!

# 492
 mystic woman
  Това, което се облича като момче не е от близнаците, а първородната им дъщеря. Няма я на снимката.

# 493
На тази снимка Дакота изглежда по-стара или изморена... На колко години е всъщност? Харесвам я.

# 494
 Дакота на много снимки изглежда така, някъде чух, че е на 26, но не прилича на толкова и сигурно съм чула грешно. Вчера по немската цял ден за нея говореха. И интервю имаше с нея, изглеждаше по същия начин.

Общи условия

Активация на акаунт