Звездни компромати- 233 част

• 38 920
  • 758
  •   1
Отговори
# 540
Тес, може да погледнеш Джейми тук. Прекрасен сериал.

Благодаря ти   bouquet

Всъщност сюжета е своего рода съвременната Пепеляшка. Просто днешните красиви принцове не се задоволяват с едната тиква, трябва и малко тормоз.  Laughing
Всички любовни романи карат читателите си да мечтаят и именно това им е целта. По-скоро не бива да се започва с плява, за да не реши човек, че това е нещо стойностно. Виж, ако вече имаш изградени критерии, няма лошо да си позволиш малко кич - ей така, за разпускане. Поне аз така мисля.

п.п. Жена му на Дорнан е много красива, с учудване разбрах, че е била сгодена преди години за Колин Фарел.

Последна редакция: чт, 12 фев 2015, 17:25 от Tess d`Urberville

# 541
  • Варна
А "Гордост и предразсъдъци" дали и тя не вкарва блянове Simple Smile
Лоша, хубава, намерила си аудитория книгата, запълнила ниша. Никой никого не кара да я чета, нито филма да гледа Simple Smile
Пък ако от цялото четене спечели мъжът на четящата едва ли някой ще се оплаква  Joy Joy Joy

Имам една такава позната, мъжът й печелеше всяка вечер от нейното четене Simple Smile

# 542
  • София
Аз пък не мога да разбера защо въобще трябва романа да е стойностен?  newsm78 Или пък филма. Все едно филмите за супер героите да коментираме, че не са класика, еми не са, то е ясно. То това си е точно любовен роман, колко да е стойностен. Ама дай сега само класика да съществува.
Просто направиха наистина брилянтна кампания и заслужават адмирации. А книгата си става за четене, поне както аз чета такива книжки - основно пряката реч, че иначе нямам нерви. (Сега спокойно можете да ми кажете, че съм проста  Mr. Green). Ама някак малко в повече ми идват превземките от рода на "ауууу, аз да не съм някоя...та да я погледна тая книга или да гледам филма"  ooooh!

# 543
  • София
Имаше един такъв филм Secretary и там се пляскаха мистър Грей и подчинена, но пък филма си беше забавен. Тези модерни нюанси ме дразнят само, че ми изскачат от всякъде, но пък май вече свикнах и открих забавната страна  Laughing
И аз да кажа че актрисата не е зашеметяваща красавица, но пък май и идеята не е такава.

# 544
Да де, никой, уважаващ себе си, интелектуалец не я е чел, но пък критикува. Нямам предвид хора от темата  Peace да не завалят сега оправдания. Та, още по- смотано ми се вижда да оплювам нещо което дори не съм чела, или гледала, или опитала( ако става дума за храна) . Да, тъпотия е книгата,аз я четох.  Simple Smile. Авторката не съм чула да претендира за място сред, всепризнати класици и новатори в литературата, дори си каза жената, че я е писала на телефона си, докато пътувала в метрото, то си и личи де,риспект!

# 545
# 546
  • Once there was a Hushpuppy...
Четох, четох, но нещо сайта пак не му ден,връща ми страниците сам

Дакота не ми харесва, не ми е секси, нормално момиче. Нищо не ми излъчва Laughing
Много ми хареса палтото на малкото на Ким. Не ми харесва, че го облича в черно.
Скарлет и Мила изглежда бързо влизат във форма.
Нюансите нито ще ги гледам, нито ще ги чета. Никога Naughty

# 547
Авторката не съм чула да претендира за място сред, всепризнати класици и новатори в литературата, дори си каза жената, че я е писала на телефона си, докато пътувала в метрото, то си и личи де,риспект!
Joy Начи реших, ще издам книга! Mr. Green Прологът вече е написан. Whistling А с ваша помощ, щото не се съмнявам, че яко ще ме оглозгате, ще стана милионерка. Twisted Evil

# 548
Винаги съм се възмущавала от подобни статии за Дисни героите. Ами ако децата го видят (в което не се и съмнявам)?! Тъжно е, че се опорочава детството и любимите ни образи от филмчетата... Не мога без интернет, в такова време живеем, но понякога ми се иска да го няма...

# 549
Аз пък ви казвам, че като скромен и неоправдаващ се чиляк без претенции за интелектуалност, но със стремеж да си култивирам вкуса, съм чела няколко глави от книгата. И от After на Ана Тод съм чела. И от "Здрач". Направих го, за да знам за какво говоря, когато твърдя че за нищо не стават. Ами, за нищо не стават. А да го дочета цялото, за да дочакам да цъфнат налъмите и с "пълно право" да твърдя, че не стават - не ме търсете.

Ако го четат зрели хора с оформен вкус, няма да им навреди, само ще се посмеят. Ако го четат тийнейджърките и се поощрява под надслов "По-добре това, отколкото нищо" - тогава няма смисъл да се възмущаваме от емоционална неграмотност, изкривени представи за сексуалността и примиренчески тенденции към физическото и душевното насилие.

Човек е това, което чете, чува и вижда. Ако се храниш само с хамбургери, ще затлъстееш и ще ти липсват всички важни хранителни вещества. С книгите, филмите и музиката е същото.

# 550
  • София
Обясни ми тогава масовата психоза по Здрач и защо не скачат така много хора? Класика?
А относно четенето-последните години основно чета книги, които ме разтоварват и мога да попрескачам, докато ги чета, т.е. основно чиклити. Рядко ми остава време за нещо по-сериозно.
Значи съм хамбургер  newsm78

Последна редакция: чт, 12 фев 2015, 17:53 от tzvety26

# 551
  • Once there was a Hushpuppy...
Момичета, в коя възрастова група, горе-долу има истерия по Здрач? newsm78
Чувала съм за филм, сега и за книга. Но, не ме е привличало нито едното.
Питам, защото не знам, не по други подбуди Peace

# 552
Обясни ми тогава масовата психоза по Здрач и защо не скачат така много хора?
От Здрач знам само здрачовата серия на Есенс, от която имам хайлайтъра, който много се харесва. Laughing И доколкото знам онзи противняга ъъъъ... как му беше името?! Патинсън? май играе някакъв вампир там. Не ме влекат фантасмагории и никога не бих си загубила времето да чета или да гледам такива неща, та ако и да са на гребена на вълната и модата в целия свят.

# 553
# 554
Цвети, много скачаха срещу "Здрач" преди пет-шест години, доколкото си спомням.
Нямам критерий, с който да измеря количеството на сегашното скачане, но за да ти отговоря на въпроса, приемам, че отзвукът е по-голям:

Защото в "Здрач" няма толкова много секс. По-романтично е. Само че навремето скачаха срещу Едуард, защото е манипулатор и емоционален насилник. Аз още скачам, при удобен повод.

Хъшпъпи, "Здрач" е насочен към хора под 19.

Общи условия

Активация на акаунт