Звездни компромати- 233 част

• 38 901
  • 758
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Songes,имала ли си друг ник преди този?
Извинявай за въпроса,но ми стана любопитно,все пак сме в клюкарска тема. Grinning
И на мен Songes ми напомня за някой, но все още не мога да зацепя на кой.

# 586
На мен Songes ми напомня на joy_r  Thinking

# 587

Четири! Въобще аз съм много обидена как може такива хубави руси мъже като Матю и Райън Гослинг да си вземат такива мургави и грозновати жени Crossing Arms

# 588
  • Once there was a Hushpuppy...
На мен Songes ми напомня на joy_r  Thinking

Но, не е Peace

А, Джой най-добре да прави тема Wink, че като гледам с тия темпове не 99 отговора ще има след два часа, ами 9999999 Rolling Eyes

# 589
  • На топло
50 нюанса тръгва като фен фикшън на "Здрач" онлайн
Това е истината, защо романът предизвика такава истерия - фен фикшън, онлайн, Здрач
На мен не ми харесва стила на писане на авторката, бездарна е горката. Много опростено писане, много повторения, описанията са еднообразни. Чете се по диагонал, защото има някакъв минимален интерес, какво ще стане с героите и дали ще стане нещо интересно в крайна сметка.
Филмът е друга бира, в киното се използват различни похвати и визуално може да се закърпи положението. И актьорчето си го бива, съвсем добре играе ролята на психопат в the fall. Дакота е ъъъъ много скучновата, има вид на голяма задръстенячка.

# 590
Момичета, все пак сме в ''Звездни компромати'' - с повече чувство за хумор и по-леко. Че нещо стана голям кокошарник.    bouquet

# 591
  • София
Тонка, никакъв Достоевски, ще вземеш да поумнееш!
Няма такава опасност, Цвети. Все пак балансирам с четива за простаци като Здрач.  Joy Нюансите не съм ги чела, но съм ги заредила на четеца за всеки случай. Първо ще прочета нещо сериозно и после ще ги подхвана. Трябва да има равновесие в природата.  Wink

# 592
  • UK
Леле, "Здрач" е предизвиквал някога истерия? Истерия от какво? От скръб предполагам. Не ще да е от ценителите на седмото изкуство. Някакви пъпчиви дебели тийнове у Америка вероятно ще да са истерясали, ама инак...
Това, че ти не разбрала за истерията не значи, че не е съществувала.

Освен това трябва да се отбележи, че целевата  група на такъв тип романчета не са тийнейджърките, а жени на средна възраст, с най обикновен съпруг, скучен или практически несъществуващ сексуален живот и няколко деца за гледане. 16-22 годишни момичета са една много малка част от феновете на Здрач, същото се отнася и до Нюансите и всички други книги, които ще бъдат издадени на подобна тематика. Приликите между авторките им също не са случайни - грозновати жени попрехвърлили най хубавите си години, които не пишат от опит, а чисто и просто описват фантазиите си и мечтите, които никога не са се сбъднали, за да ги четат други такива жени.

# 593
Момичета, все пак сме в ''Звездни компромати'' - с повече чувство за хумор и по-леко. Че нещо стана голям кокошарник.    bouquet

+1

# 594
  • Варна
Моля ви, стига с този филм/книга! Посивя ми косата...

Дайте ззадника на Ким, някоя тройка, упс триъгълник любовен да разнищем, някоя мома да оплюем.

# 595
Е, последно влязох на обяд и сега гледам 99+ отговори  Crazy Crazy , като предположих че е станало нещо мееега клюкарско ...пък то пак 50те нюанса  Thinking   . Crazy Crazy
Не си давайте много зор , утре съм на прожекцията ще видя най-накрая и аз за какво иде реч ,  Mr. Green
За протокола - не съм чела книгите , отивам на сляпо с никакви очаквания , просто да се посмеем 4 необвързани приятелки  Peace, Здрач- , нито книгитЕ , нито филма, а такааа ... Whistling

П.с
Много красива и нежна дъщеря на Сталоун ,  Heart Eyes Heart Eyes

# 596
Като ви чета в последните няколко страници и си направих паралел с Gone Girl.
Така и не харесах филма, а книгата е великолепна. Обожавам изказа на Флин  Heart Eyes

# 597
# 598
  • където ми харесва
Малко да ви разведря темата
Селфи на Адел и Лейди Гага
Скрит текст:

# 599
  • Бургас
Тоя задник на Ким К.стана като лулата на мира и спасителен пояс. hahaha

Общи условия

Активация на акаунт