Звездни компромати- 233 част

• 38 877
  • 758
  •   1
Отговори
# 675
Аз ли недочувам или съм си чула - добре, Елица - готвачката нарича Гала  - мама?  newsm78

# 676
Да раздвижа малко нюансите, че...  Crazy

Синди Крауфорд с нефотошопнати снимки:

http://www.dailyhiit.com/hiit-blog/hiit-community/cindy-crawford … oshoped-pictures/

# 677
Северозапад ми изглежда нещастно дете. Един път не я видях усмихната да се радва на нещо.  Peace

# 678
  • София
Да раздвижа малко нюансите, че...  Crazy

Синди Крауфорд с нефотошопнати снимки:

Добре изглежда за годините си, за всички е ясно че фотошопнатите снимки са далеч от реалността. Но тя изглежда като нормална жена, а не като онея тролове Иги Азалия и Ариана Гранде от предните страници- млади неподдържани мърли  Sick

# 679
Северозапад ми изглежда нещастно дете. Един път не я видях усмихната да се радва на нещо.  Peace

Кво да се усмихне детето, то камери, фотоапарати и навалица, ние така я виждаме на снимките.  Peace

# 680
  • София
Peace Ама ти пък, кой му гледа усмивката, при положение, че гледай какви палта носи.

# 681
Shocked Стига бе, аз на 45 имам по-малко бръчки от нея, а тя е само на 26!
Точно това си мислех и аз докато гледах снимките.

# 682
Тъжно дете.
Ето го и усмихнато
Скрит текст:

# 683
Превземате се вече с тези бръчки на такава  широка усмивка Tired

# 684
  • Sofia
Аз ли недочувам или съм си чула - добре, Елица - готвачката нарича Гала  - мама?  newsm78
така се наричат една на друга Гала,Джоланка,Елица,Кремена,Зейнеб... ooooh!

детето на Ким е много сладичко като е усмихнато Hug

# 685
# 686
В тези грозни дрехи, тялото на Ким изглежда добре.

# 687
Eдин ден бях в болничен и реших да се направя на нормална жена: да си пусна кафе и да гледам Гала..еми...издъжах 15 минути!  Crazy Високочестотното кудкудякане на група лели ме докара до психоза!! Джуджанки, разни други..айде мерси!

Споделям и една чужбинска кифла. Изводът е, че кифлите навсякъде са си кифли!  Crazy

# 688
  • София
Парис най-накрая се предаде на силикона.  Grinning Пак много време издържа.

# 689
В тези грозни дрехи, тялото на Ким изглежда добре.

Тя отпред е добре, ама обърне ли се  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт