Звездни компромати- 233 част

• 38 883
  • 758
  •   1
Отговори
# 645
Хмм, днес няма снимки от Ким, ама има на сестра й Кендъл:

1, 2, 3

Харесва ми девойката, само да не тръгне по пътя на сестрите си и да си добави разни неща отзад.  Peace

Ето и един опит за усмивка от Кание - 1

# 646
  Бижу, а койеиво?

аман от тоя аутокорект  #Cussing out  къде помага,къде пречи, цял ден се чудя кой от двама ни е по-тъп!!! Всеко пост трябва да редактирам.

# 647
Джей Ло с Каспър, явно наистина са се събрали.

# 648
Няма значение. Да съм по дневната тема.
Изключи коректа бе, много дразни, верно!

# 649
Аз пък толкова свикнах с аутокорект, а на новия телефон нямам Sad

# 650
Подписвам се под всяка дума за Gone Girl  Heart Eyes Откакто гледах филма , видя ли някъде Розамунд Пайк и настръхвам  Crazy Малко не по темата, но препоръчвам ти "Мрак " на същата авторка , ако не си я чела Peace  Simple Smile  

Мрак?  newsm78
Сигурно имаш предвид Dark Places? Имам я и нея, но не съм я почнала все още, каня се на Sharp Objects, но и за нея не ми остава време.

http://instagram.com/p/zA6YUcL8Qy/?modal=true
май не й се побира дупето на Ники Минаж на тая моторетка Mr. Green

# 651
# 652
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Жената- да. Роклята на мен ми харесва.

Колекцията със селфита започва с Джеймс Франко, естествено hahaha

# 653
Чела съм всичките на Гилиан Флин (тя искала да се произнася с "г"). Жалко, че са само три. Sharp Objects ми вдъхва най-голям ужас, но за мен най-добрата и с най-интересната история е Dark Places.

По Dark Places се снима и филм, ще излезе тази година. Чакам го с нетърпение:

http://www.imdb.com/title/tt2402101/

Страхотен актьорски състав.

# 654
  • София
Чела съм всичките на Гилиан Флин (тя искала да се произнася с "г"). Жалко, че са само три. Sharp Objects ми вдъхва най-голям ужас, но за мен най-добрата и с най-интересната история е Dark Places.

По Dark Places се снима и филм, ще излезе тази година. Чакам го с нетърпение:

http://www.imdb.com/title/tt2402101/

Страхотен актьорски състав.

Не знаех , че има трета  Blush С удоволствие ще я прочета. А филмът и аз го чакам с нетърпение, книгата буквално я изсмуках на един дъх.

# 655
Тя и е първата, най-кратката. За пръв път се появяват мотиви, които са доразвити в следващите две. В сравнение с тях има по-малко сюжетни линии и ми се стори леко незавършена. Освен това във всичките книги на Гилиан има социална критика, а в първата това е малко на заден план.
Но е най-ужасяващата от всички.

Последна редакция: пт, 13 фев 2015, 00:13 от Songes

# 656
 Gone Girl я намирам за много превзето и много объркано написана книга. Пълен хаос. И пълна скука.
Едни излишни разтягания на локуми, излишно разказани истории,почти без връзка една с друга.  200страници, ненужна, претенциозна,глупост, можеха и да ми бъдат спестени. Криминале ли беше, психо-трилър ли, чиклитче, или семейна драма, не разбрах. Като че самата авторка не знае точно какво иска да ни каже, единствено втората част ми беше интересна. Работата е там, че за да ми хареса една книга, трябва да ми е интересна от до, а тази, в по голямата си част, си беше, истинксо мъчение.
  Краят на книгата беше абсурден, дори смешен, и напълно недостатъчен.
   За нещо изключително, дума да не става.  Не можах да харесам ни един от героите в книгата, всички са злета, един няма на който да симпатизирам, това много ме подразни.
  Друг път, ако искам да прочета нещо интересно, определено няма да е от Гилиан Флин, или както там си е избрала да и казваме, ще избера книга от автор, който го може по-добре, няма да ми е трудно да намеря такъв.

# 657
# 658
Shocked Стига бе, аз на 45 имам по-малко бръчки от нея, а тя е само на 26!

# 659
Shocked Стига бе, аз на 45 имам по-малко бръчки от нея, а тя е само на 26!

Тя и не изглежда на 26. Явно снимането на онзи филм й е дошло в повече ..

Общи условия

Активация на акаунт