Звездни компромати- 233 част

• 38 872
  • 758
  •   1
Отговори
# 690
  • Бургас
Eдин ден бях в болничен и реших да се направя на нормална жена: да си пусна кафе и да гледам Гала..еми...издъжах 15 минути!  Crazy Високочестотното кудкудякане на група лели ме докара до психоза!! Джуджанки, разни други..айде мерси!

Споделям и една чужбинска кифла. Изводът е, че кифлите навсякъде са си кифли!  Crazy

Тая не може да се нарадва на силикона си  Confused

# 691
Превземате се вече с тези бръчки на такава  широка усмивка Tired
На доста снимки не е с широка усмивка и пак има сенки, бръчки и торбички под очите. И, за да не кажете, че съм някаква хейтърка, аз съм от тези, които харесват Дакота.

Последна редакция: пт, 13 фев 2015, 11:04 от Шушон

# 692
Алисия леко е копирала Галена

# 693
  • София
Подписвам се под всяка дума за Gone Girl  Heart Eyes Откакто гледах филма , видя ли някъде Розамунд Пайк и настръхвам  Crazy Малко не по темата, но препоръчвам ти "Мрак " на същата авторка , ако не си я чела Peace  Simple Smile  

Мрак?  newsm78
Сигурно имаш предвид Dark Places? Имам я и нея, но не съм я почнала все още, каня се на Sharp Objects, но и за нея не ми остава време.

http://instagram.com/p/zA6YUcL8Qy/?modal=true
май не й се побира дупето на Ники Минаж на тая моторетка Mr. Green
Да, точно Мрак  Laughing Така е преведена на български Dark Places  Peace
Скрит текст:
На роден език предпочитам да се изразявам.

# 694
Колко да е леко, само главата е различна Laughing
Кара и Кендъл
Скрит текст:

Бибърчо на същото събитие
Скрит текст:

новите супер модели Crazyтази в средата май е Кристи Търлингтън
изобщо не е нова, но по нейно време моделите бяха супер
Скрит текст:

# 695
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Shocked Стига бе, аз на 45 имам по-малко бръчки от нея, а тя е само на 26!
И теб да те варосват всеки ден, няма да си несбръчкана на 45 Laughing

# 696
Кендъл не ми харесва Naughty

# 697
  • Пловдив
Чисто и просто жрици на любовта... Whistling И к`ви са тия татуси по краката и  Thinking И тя на път да се нашари като Ники.

# 698
  • UK
Тези ботуши не са ли демоде... Или престъпление... Едно от двете.

Защо наричате дъщерята на Ким "Норт Уест", но не казвате "Сури Круз" и "Шайло Джоли-Пит"?

# 699
като земноводно е в очите , правила си е нещо , то е ясно , но точно очите са проблем  ...

Според мен проблема е защото Нищо не си е правила на очите - нито спирала, нито молив или синки. Омазани с грима от лицето, миглите й съвсем са изчезнали...

# 700
Роби Уилямс, днес е рожденник Simple Smile
Скрит текст:

# 701
  • Бургас
Много отслабнал Р.Уилямс.
По едно време доста се беше налял.Имаше снимка,където държи бебето си,там направо праливаше.
Да му е честит празника!  bouquet
Роби,ако четеш,да почерпиш! Laughing

# 702
  • София
Луди, луди жени 200 полуеднакви мнения Crazy

Дрехите на Канйето ми напомнят Flash Dance и сега очаквам да ги обвини в плагиатство  Mr. Green
Детето на Ким К и Канйе ще получи трайни психоувреждания, тия хора, не осъзнават ли, че това е човешко същество, а не кукла Rolling Eyes

Чудна Блейк Лайвли Heart Eyes
Сиара има съвършено лице Heart Eyes
Адриана Лима

# 703
  • UK
Какви увреждания, каква кукла, какво се очаква от родителите й, да зарежат живота си и работата си и да се грижат само за нея докато стане на 18 или да я оставят на детегледачките непрекъснато? Кое дете не е искало да отиде с мама на работа? И кое дете не е плакало и не се е тръшкало без значение къде е и какво прави, деца плачат и по детските площадки, и в клубовете, и в градината, какъв е проблема на Норт? Детето е на година и половина, не виждам нищо ненормално или увреждащо психиката.

# 704
  • София
Малката Госпожица Мърморана,

По-спокойно  Peace
Не смятам, че мястото на едно дете на година е половина е да го влачат навсякъде, за да го снимат в какъв  мамоподобен аутфит са го намъкнали. Представям си колко светкавици вижда на ден и повярвай, това не е приятно нито за възрастен, а още по-малко за дете.
В тази възраст, децата изграждат връзка с родителите си, започват да се учат да общуват и да играят.
Компанията на деца на същата възраст е много по-подходяща.
Ти на година и половина казваше на майка си, че искаш да ходиш на работното й място ли?! newsm78
Ти, разбира се, можеш да отглеждаш децата си по свое усмотрение Stop

Общи условия

Активация на акаунт