Звездни компромати- 233 част

• 38 868
  • 758
  •   1
Отговори
# 750
  • където ми харесва
Аз пък си мисля, че го обличат така, че да е в тон с тях. И аз съм го правила, докато дъщеря ми беше по-малка. Сега вече се съобразявам с нейния вкус, освен, когато комбинацията е безумна  Laughing.
Мен повече ме дразни като видя розово бебе в оранжева количка, с майка в червен аутфит.
Мда, и мен.
Между другото, Норт изглежда много добре в тези черни дрехи. Не знам защо ви е чак такъв проблем.
Не е ли време за нова тема?

# 751
Ана Уинтур беше толкова погнусена от ревящото бебе...  Mr. Green наклонила се в обратна посока

# 752
Ана Уинтур беше толкова погнусена от ревящото бебе...  Mr. Green наклонила се в обратна посока
Хаха, и на мен ми направи това впечатление!  Mr. Green
Харесвам черни/тъмни дрехи за дечица, но при Северозападка ми идват малко в повече. Няма никакво разнообразие. Най-много ми харесва как Викито облича Харпър!  Heart Eyes

# 753
  • Бургас
Ана Уинтур беше толкова погнусена от ревящото бебе...  Mr. Green наклонила се в обратна посока

Сигурно звуковата вълна я е отблъснала настрани  Laughing

# 754
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Дайте ми минута, говорилници такива, новата тема иде hahaha

# 755
Аз пък си мисля, че го обличат така, че да е в тон с тях. И аз съм го правила, докато дъщеря ми беше по-малка.

Сигурно е така. Напоследък често срещам едни съседи - двойка възрастни англичани. Винаги са облечени в тон един с друг. Цветове, десени, всичко им е подобно или еднакво. Ако той е с преметната през тялото чантичка и тя е с такава, но дамска. Ако той е с карирара шапка, тя е с кариран шал и мокасини и т.н. Цветовете са им винаги еднакви. На мен ми изглежда на моменти нелепо, но така са си решили хората.

# 756
  • Once there was a Hushpuppy...
Аз още вчера писах, че палтото на Норт ми харесва Heart Eyes И ето, че още съм цяла Mr. Green - Мис Ноар,  и`FSS Peace То, не е късно да ни разпердушинят и сега Rolling Eyes

Всъщност имам приятелка, чийто мъж/чужденец/ беше купил естествено палто на тяхната дъщеричка. Много красиво, дълго. Вярно за игра не става, но за разходка би могло. Веднъж излязохме и тя й го беше сложила, е няма да ви казвам как го гледаха.Детето да е било на малко повече от 2г. и половина - 3.

# 757
# 758
  • вятър в маслините, вятър над хребета
НОВА ТЕМА

Общи условия

Активация на акаунт