Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 59 тема

• 81 324
  • 747
  •   1
Отговори
# 45
Ако трябва да избирам само една палитра, без съмнение - Naked 2. Много желана и чакан палитра. И сега най-любима Simple Smile

# 46
  • София
Алена, гримът ти е страхотен, толкова нежен и много  добре ти стои на лицето  thumbsup

# 47
  • Пловдив
Ако трябваше да запазя само една палитра щеше със сигурност да е Guerlain Les Cuirs. Ползвам я от месец и смея да твърдя, че това е най-страхотната палитра, която някога съм пробвала.

# 48
Това е и любимата и абсолютно задължителна палитра на чаровния Maxime Poulin. Аз още не съм я купила,  трябва да й обърна внимание. Имам неутралната от новите им четворки. Не искам и да се замислям коя една единствена палитра бих избрала. Но може би ще е Cocoa Mirage Tom Ford. Защото е базова, има драма и е  качествена.

Последна редакция: ср, 11 фев 2015, 18:03 от Ниана

# 49
  • Пловдив
Между другото той има и клип за контуриране с въпросната палитра:
Скрит текст:

Аз нямам търпение да пробвам още от сенките на Guerlain, ако са със същото качество, със сигурност ще ги изкупя всичките  Whistling

# 50
  • в 1001-та нощ
Момичета, благодаря, с голям страх подходих към тази палитра, а ще я ползвам доста май Simple Smile  Blush

korizal75  Hug ще ти пиша  Peace

Днес ползвах сиво-зеленото от палитрата Fantaisie на Шанел - сега от пролетната колекция. В палитрата сивее, на клепача зеленее, но е светло. Затъмних с тъмния цвят, много е тъмен и го ползвах на по-малка част от костта. Мислех си за затъмняване с каки цвят, но исках да видя с този как ще стане Simple Smile

И при мен:

Другото ново от днес е, че пробвах СС крема на Шанел - най-накрая  Crazy Много, много покривен  Crazy Crazy Crazy би маскирал червенина или пигментен дефект  Thinking толкова покривни са ми били само азиатските ББ-та  Crazy Не съм очаквала  Laughing , не е розов или оранжев Peace о-скоро е бежово-сивкав и мисля, че пасва на лицата по нашите ширини. Абсурд е да го нося без пудра, дори сложих повечко и имах чувството, че ми подчертава порите ...... които не бих казала, че е виждат по принцип.

Много е различен от флуида Беж, който ползвам от есента насам. Флуидът е много естетвен, СС-то преобразява и мисля, че трябва да се нанася с четка или блендер  Party

# 51
  • София
a.l.e.n.a., уникален, невероятен грим!
Чета темата, по принцип не пиша, но този път не мога да пропусна да отбележа, че страшно ти отива и смятам, че точно това са твоите цветове!
На живо също беше така прекрасен  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes

# 52
Алена, браво за последния грим. Heart Eyes

# 53
Алена, много хубав грим. Поздравления и аз не пиша в темата, но този път грим е много впечатляващ.
Кой е гланца? Много ми харесва

# 54
Алена, много хубав грим! Нещо промяна във веждите ли има, виждат ми се по-тъмни. Много ти отива!  Blush

# 55
Алена, и от мен имаш комплименти, много хубав грим. А и докато четях за цветовете, които си използвала, се учудих първоначално, но изглежда чудесно съчетание!

И благодаря за отзива за СС, на мен много ми помогна. Флуида го ползвам с огромно удоволствие след твоя възторжен отзив лятото и мисля, че мненията ни по въпроса съвпадат.

# 56
  • Пловдив
   Флуидът покривен ли е?

# 57
Кажете някоя марка, която има златна очна линия. Днес търсих е Дм и Ивис но нямат. В Ивиса имаха някаква, но тя една супер брокатена не хубаво златна да си личи

# 58
  • в 1001-та нощ
NYX имат хубави златни очни линии, Elle-même има хубав грим с нея  Peace

Също Golden Rose имат златна, а и сребърна  Peace

MAC имат една, може би лимитирана, аз реших, че няма да се позлатявам и я пуснах в размените:

Сигурно и Инглот имат, може би Фокси ще подскаже, ч ене ми се гледа сега на сайта им  Peace

А може и да се направи със златен брокат/пигмент в база  Peace

Ти какъв точно грим целиш с нея?

dudhen, до днес бих е клела, че е много покривен, в сравнение  други тонирани и ББ кремове от този клас, които съм ползвала, напр. на Ланком, Филорга и т.н. Още повече, че флуидът се предлага в различни цветове (аз ползвам 30, но 20 ще ми е ОК)  Peace А СС кремът е само 1 цвят, но е много покривен.

Много различни продукти са, все едно да сравняваш маруля и шоколад  Crazy Ако се държи на покривност - бих насочила към СС-то, ако се цели по-естествена визия с лек здравословен загар и кадифен финиш - флуида. Флуида мога да нося без пудра, но СС-то не  Peace

Аз към флуида съм пристрастена  newsm76 Не мога да кажа, че СС-то не ми харесва, напротив. Флуидът ми подобрява вида, СС-то го променя  Peace Днес Lodsi забеляза, че съм с друг продукт и го одобри, ако трябва да избирам между двата - бих ползвала флуида  Peace

Също така СС-то за лятото ще ми е бледо  Thinking На снимките видях и разлика лице/шия, на живо не; вероятно отразява светлината различно, раликата не е фрапираша. Мога да оставя една снимка с шия следващия път - за сравнение  Peace

Момичета, много благодаря за милите коментари  Blush

D_ana  Hug радвам се, че съм била полезна и все повече се убеждавам, че сме "една кр. група"  Blush

# 59
Шоколадче, с много лоша камера на телефона снимам, но ще опитам да суочна червилата уикенда, когато съм вкъщи в светлата част на деня  Hug

Получих смс за намаление -25% на всички аромати между 12-15 февруари в бутиците на ЕЛ  Peace

Общи условия

Активация на акаунт