Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 59 тема

• 81 347
  • 747
  •   1
Отговори
# 60
  • гр. София
Благодаря, Мила.   bouquet

# 61
Момичета, благодаря Ви за отговорите за червилото, за което писах в предната тема. Чак сега успях да отделя време и да прочета. Ще погледна червилото на Голден Роуз и в МАК също.
 Хубав ден Ви желая!  Hug

# 62
  • в 1001-та нощ
Алена, много хубав грим. Поздравления и аз не пиша в темата, но този път грим е много впечатляващ.
Кой е гланца? Много ми харесва

Много малко глосове ползвам, но този си заслужава - Sisley Paris 'Phyto' Lip Gloss - цвяте номер 3 Rose

Не лепне Peace  и е грижа за устните  Hug

# 63
  • София
Един много лек и ежедневен грим от мен. Не е нищо интересно, но все пак да покажа, че не винаги съм със силни, тъмни цветове (и вежди  hahahaPeace

# 64
Чуден! Heart Eyes
Много хубави гримове показвате. Hug  bouquet

# 65
  • в 1001-та нощ
Хубав грим  Peace Ще споделиш ли за продуктите?

# 66
  • София
Elle-même, май не съм виждала твой грим толкова лек и нежен, но много ми харесва.  Heart Eyes

# 67
Ел, много хубав грим, но за моето лице това си е тежък грим. Лек грим ми е телесни сенки и спирала, понякога безцветна.  Blush С черни мигли съм и горе-долу гъсти и дълги, така че я слагам, колкото да обера прашинките от сенките и пудрата. Очна линия ако сложа, значи залагам на драма.  Mr. Green

# 68
  • гр. София
Ел, страхотен грим. Чакам с нетърпение да споделиш продуктите.

# 69
Единият продукт е пигмент МАС ванила със сигурност. Запазена марка на Ел.

# 70
  • Пловдив
  a.l.e.n.a много ти благодаря за разясненията ас флуида и СС.
Ще отивам да ги пробвам.

# 71
Аленка много съм си харесала този начин на слагане

Тука в този моя смотан град няма дори и на ГР , имаха само сини и кафеви,а в Ивиса някакви много грозно брокатени , аз искам хубаво наситено златно.ще чакам докато отида до Бургас , там поне имам голям шанс да си намеря.

# 72
  • София
Благодаря Ви Simple Smile

Check Please, това за мен е като почти да съм без грим  Joy

Продуктите:
В сгъвката - L'Oréal Paris Color Riche Mono Eyeshadow 106 Matte Breaking Nude
Скрит текст:
Над нея Nectar от Lorac Pro 2
Скрит текст:
На подвижния клепач сянката в бурканче от пролетната колекция на Диор Dior Fusion Mono Eyeshadow 531 Myriade
Скрит текст:
Във вътрешния ъгъл на окото NARS Dual-Intensity Eyeshadow Andromeda
Скрит текст:
Този път няма Vanilla Simple Smile
Очната линия е MUFE Graphic Liner
Скрит текст:

# 73
Ел, искам да видиш как въртя монитора на лаптопа заради твоите снимки - никога не ми стигат и искам ощеееее! Прекрасен грим!  Heart Eyes

# 74
  • София
Ел, прекрасен, прекрасен грим! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug

Аз веднага погледнах в блога, дали това не е грим на деня, за да видя продуктите, но видях, че вече си ги изброила. Peace
Прекрасни продукти, прекрасно изпълнение и прекрасен резултат!  bouquet bowuu

Добре, де! Сега като гледам продуктите ми се набива на очи приликата в цветовете на Лореалската сянка с цвета от палитрата на Лорак- cool gray. Thinking

И едно друго питане имам. Grinning
Повечето от вас, чета, ползват коректори за под очи.
До колко уместно е ползването на такъв продукт при торбички под очите?  newsm78Аз примерно нямам сенки, или каквото има там да се коригира, но цял живот си имам торбички там. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт