Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 59 тема

• 81 356
  • 747
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Благодаря Ви  Blush

kopche, различни са двата цвята. Този на Л'Ореал има кафяво в себе си е много по-мек и нежен, Лоранският си е чисто сив и студен.

# 76
  • София
Ясно! На снимка изглеждат много близки! Wink

# 77
  • в 1001-та нощ
  a.l.e.n.a много ти благодаря за разясненията ас флуида и СС.
Ще отивам да ги пробвам.

И  да споделиш после, интересно ми е и другите как ги усещат  Blush

Аленка много съм си харесала този начин на слагане

Тука в този моя смотан град няма дори и на ГР , имаха само сини и кафеви,а в Ивиса някакви много грозно брокатени , аз искам хубаво наситено златно.ще чакам докато отида до Бургас , там поне имам голям шанс да си намеря.

Blush До колкото разбирам - не искаш да стои зърнесто, като брокат, а гладко, като течно злато  Peace

Точно такава е на Голдън роуз и не е скъпа Simple Smile Утре би трябвало да нямам ангажименти, та на дневна светлина мога да се опитам да суочна на ГР и  на NYX  Peace

# 78
Dudhen, аз не бих могла да опиша флуида по-точно от Алена - не е покривен примерно за зачервявания, но прави кожата кадифена и с лек загар, без да се вижда изобщо че си с някакво покритие на лицето. Аз също съм с номер 30. Мислех, че ще ми е тъмен за зимата, но дава точно този здравословен вид на лицето без разлика с врата. Като се махне грима вечер, кожата е мека.

Алена, Hug

# 79

Аленка много съм си харесала този начин на слагане

Тука в този моя смотан град няма дори и на ГР , имаха само сини и кафеви,а в Ивиса някакви много грозно брокатени , аз искам хубаво наситено златно.ще чакам докато отида до Бургас , там поне имам голям шанс да си намеря.

Blush До колкото разбирам - не искаш да стои зърнесто, като брокат, а гладко, като течно злато  Peace

Точно такава е на Голдън роуз и не е скъпа Simple Smile Утре би трябвало да нямам ангажименти, та на дневна светлина мога да се опитам да суочна на ГР и  на NYX  Peace

Да искам да е като течно злато.ох а защо аз не намерих никъде такава очна линия  Crossing Arms  дали тази от Ивиса е била такава , ама не тя беше сложена сс други тяхни очни линии едни брокатени , а от плътните имаха само сини и кафеви.как ме е яд като търся нещо , и като питам в магазина ме гледат ей така  Shocked

Вие в/у коректора слагате ли и ФДТ

Аз за протокола не можах да си намеря нов ФДТ  или много тъмни или ми оранжавеят.ще изчакам лятото когато лицето има повечко тен и за тогава ще си взема този , който си набелязах , но ми дойде тъмен

# 80
  • в 1001-та нощ
ГР преди имаха 2 златни - едната светло злато, като на снимката, другата по-тъмно, като самородно злато. В Лили имаше тестери, а сигурно и по щандовете им - ще погледна  Peace

# 81
Аленка , благодаря ти , но не се притеснявай не искам да те товаря с моя неща.сега погледнах тази на NYX дали ще е точно това , което търся

И без това мислех , да си поръчвам термо-спрей за косата , може да ги съчетая от сайта и да поръчам и очната линия.

Е не не харесах и това пак на NYX

Сенките на перлени приличат , дали са такива , че аз такива нося.ох , че има и руж и сенки за вежди мисля , че е това от долу...

# 82
  • в 1001-та нощ
Те имат различни видове и аз имам от тази http://www.nyx.bg/ochi/ochna-linia/blestyashta-ochna-liniya-aqua  Но ще разгледам и другите - не съм им обръщала голямо внимание  Peace

# 83
Златната очна линия на Голдън Роуз е номер 02 от серията Metallic

http://www.zakupowebestie.pl/2011/06/golden-rose-style-liner-metallic-02.html

# 84
Обещаните суочове за Шоколадче  Hug

Снимах на ръка, с макро на фотоапарата, на пряка слънчева светлина и на непряка (до тоалетката, прозореца се пада встрани и по-високо) и цветовете изглеждат различни на трите снимки, затова ги качвам и трите. Вторите два цвята на ръка се суочват по-близки, отколкото седят на устни - Ричард ми седи някак по-кафяв, а розата е по-розова и нежна. Уайлд Джинджър на ръката ми изглежда по-червен (както съм виждала да седи и на много ютюб звезди), отколкото на моите устни, където повече оранжевее  Peace

# 85
  • гр. София
Благодаря, много са красиви.  Heart Eyes

# 86
  • София
Реших си проблема с ФДТ Дабъл уеър. ПРосто отидох в бутика на Витошка и ми измериха цвета на лицето с едно апаратче. Показа ми 2 цвята - единия го няма в БГ, а другият ми е малко тъмен, лятото го ползвам. И момичето каза "абе я аз да си ви избера цвета" и ми избра един по-светъл, ама направо ми заспа на лицето! Такова талантливо момиче не съм срещала досега , така майсторски да ми избере цвят!

# 87
Би ли споделила кой цвят имаш. Не съм от София и тук най-светлият тестер беше Фреско. Не ми е тъмен, но ми розовее доста. Ще ми пасне нещо подобно, но по- неутрално може би.

# 88
  • в 1001-та нощ
Честито, P-r-o-l-e-t Hug

Аз пък днес минах край един магазин до нас, в който има Гош, Радиант, Севънтийн и т.н. и гледах моливите за вежди. Пробвах един по-студен пепеливо-сив цвят и един по-светъл.  Студеният ми заспа, прави пудрен ефект, не е много мек и не се маже, като боя (както очаквах)  Peace С по-светлия се вижда, че имам рисувано - веждите ми са по-тъмни и с него не е много етествено. Да видим какво ще сътворя с молива, цената е 6,45 лв  Peace

Съвсем наблизо има магазин Бонжур - напомня ми студенстките години във Варна и много ми се иска да разгледам, а все пропускам да вляза - с малкия не става, а без него рядко минавам от там  Confused  Ако някой е разгледал - да сподели  Heart Eyes

# 89
Страхотни гримове както винаги от Алена и Ел.  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт