Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 59 тема

• 81 360
  • 747
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Къде тоз Бонжур в квартала?!  Shocked

Sheki, цветът е desert beige 2N1. Но в никакъв случай не си го поръчвай насляпо! Аз не съм най-светла. Светла съм, но не съм блондинка. Очите са ми почти чрни, а лятото като не слагах УВ навремето си ставах шоколадова. Т.е. това че на мен този номер ФДТ ми е добре, не значи , че на теб ще ти бъде също...

ААА сетих се защо напънах да пиша днес за ФДТ-на. Защото го тествах на половин лице с базата на Ести - озаряващата. Ами лицето ми с нея беше ужасно. НЕ лъщи, на против.Ами проблемът е ,ч е някак си в порите ми потъна базата ли , ФДТ-на ли не знам... Но ми се напълниха порите с цвят и станаха очевадни. А без базата лицето ми беше порцелан... Странна работа са тези бази...

# 91

Sheki, цветът е desert beige 2N1. Но в никакъв случай не си го поръчвай насляпо! Аз не съм най-светла. Светла съм, но не съм блондинка. Очите са ми почти чрни, а лятото като не слагах УВ навремето си ставах шоколадова. Т.е. това че на мен този номер ФДТ ми е добре, не значи , че на теб ще ти бъде също...

ААА сетих се защо напънах да пиша днес за ФДТ-на. Защото го тествах на половин лице с базата на Ести - озаряващата. Ами лицето ми с нея беше ужасно. НЕ лъщи, на против.Ами проблемът е ,ч е някак си в порите ми потъна базата ли , ФДТ-на ли не знам... Но ми се напълниха порите с цвят и станаха очевадни. А без базата лицето ми беше порцелан... Странна работа са тези бази...

Аз попитах само за ориентир, но по описание звучим с доста сходна боя. А от суотчове на твоя номер, мисля, че ще пасне. Дано имат тестер. Благодаря ти.

# 92
  • в 1001-та нощ

....

Ако се сещаш за магазин 345 или "новия" Bar & Dinner Gallery - http://bar-gallery.com/ - Бонжур е на приземния етаж.

bebolinka82  Hug благодаря  Heart Eyes

Момичета, ще правите ли грим по утрешната любовна тема? Нещо закачливо и различно?

# 93
Пролет благодаря ти,много и се чудех  bouquetКолебаех се между нея и озаряващата на Диор  bouquetНе мога да се наситя на бази,какво ми става,маниите ми се менят Crazy

# 94
  • София
Alenka  благодаря!
Ми Тамар, знам ли дали сис струва да се трупат бази. Повече си струва хубави кремове за лице да се купуват..

# 95
Оооо,Пролет,не ги трупам.Всеки ден си ги ползвам.Купувам ралични,за различните фон дьо тени.Единствената,която не полвам е метеоритната с шарените топчета.

# 96
Оооо,Пролет,не ги трупам.Всеки ден си ги ползвам.Купувам ралични,за различните фон дьо тени. Единствената,която не полвам е метеоритната с шарените топчета.

Това е много интересно! Как решаваш коя база с кой ФДТ?

# 97

Оооо,Пролет,не ги трупам.Всеки ден си ги ползвам.Купувам ралични,за различните фон дьо тени. Единствената,която не полвам е метеоритната с шарените топчета.

Това е много интересно! Как решаваш коя база с кой ФДТ?
С проба на твоето лице най-добре се решава  Peace

# 98
Явно трябва да имам поне по пет от двата вида продукти и да пробвам Simple Smile)

Чак толкова усилия за мен не си струва. Стана ми и интересно каква е идеята и затова попитах.

# 99
Е, не, чак толкова не си струва  Grinning аз има 2 бази и 2 фдт, различен е ефекта от комбинациите им, през различните сезони също, за през деня или за вечерта, това аз имах предвид.
Базите ми са Пор минимизе на Диор и Метеоритната на Герлен, а фдт Нюд на Диор и Тенюе де перфексион. В момента Пор минимизе и Нюд нещо не се разбират.

# 100
За мен е удоволствие,не се чувствам измъчена Simple Smile Примерно под Дабъл Уеър слагам силиконовата на Bare Minerals,под Туш Екла,мога да сложа по-лека,тъй като самият той е по-овлажняващ,червената на Кларанс слагам под пудра...според ситуацита,повода и настроението ми и часовото време Simple SmileПросто различните ми фон дьо тени стоят различно върху различните бази и според търсения ефект нанасям дадената база.

# 101
Схванах идеята! Ще проверя при мен как ще станат тези работи Simple Smile

# 102
Вместо запис...

Докато се наканя да пиша нещо, вие вече сте изписали 7 страници... Имам за четене Grinning

# 103
  • в 1001-та нощ
Ммммммм, особено устните са  newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 Two Hearts Heart Eyes

В очакване съм да споделиш с какво, как и т.н.  Heart Eyes

# 104
Ммммммм, особено устните са  newsm76 newsm76 newsm76 newsm76 Two Hearts Heart Eyes

В очакване съм да споделиш с какво, как и т.н.  Heart Eyes
Благодаря, Аленка  Hug
Черна очна линия на Инглот и бял джъмбо молив на NYX (за устните правих експерименти - затоплих го, за да омекне и го смесих с крем  Laughing ) и бели матови сенки на Инглот. Нищо кой знае какво Grinning
Как? Ми не много лесно, позатрудних се малко с очната линия. Много ми трепереха ръцете, но не знам защо.
Всъщност се получи ефектно, защото уцелих супер светлина за снимане

Общи условия

Активация на акаунт