Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 59 тема

• 81 319
  • 747
  •   1
Отговори
# 30
  • в 1001-та нощ
Аз днес ползвах тази палитра, за която споделих в миналата тема - много съм доволна, стана ефирно и леко гримче Simple Smile

Много ми се искаше да има подходящо нюдово мат червило, пробвах няколко, но все не ми пасваха съвсем  Thinking и накрая си излязох с дежурния глос  Mr. Green Crazy Гримът не мръдна целия ден, това много ме зарадва  Peace Много са сполучливи от тази гл.т. палитрите на ЕЛ, които имам  Peace

Много рядко ми се случва така да излязат миглите ми на снимка  Mr. Green

Утре ще пробвам сивото оt пролетната палитра на Шанел Fantasie  Blush

# 31
  • София
Ако имах само една палитра бих избрала най-вероятно шоколада на Too Faced Simple Smile първо се сетих за една страхотна травъл палитра на Диор с 6 сенки, гланцове, спирала, пудра, но там няма матови сенки  Simple Smile

# 32
  • София
Шоколадовата палитра дали я има сега в Сефора или я поръчвате от сайт?

# 33

Не ми беше сложен въпроса, ще си оставя Ателие Т19 и ако ми позволят евтината на Флормар

# 34
Здравей! Би ли споделила малко повече за палитрата, от къде е и как са като наситеност и трайност цветовете? И аз много харесвам матови цветове  Heart Eyes

Палитрата съм я поръчвала от тук http://www.maquillalia.com/makeup-revolution-redemption-eyeshado … ttes-p-12581.html , но гледам че се предлага и в ензо - http://www.enzo.bg/makeup-revolution/essential-mattes-palitra-ot-senki-za-ochi/

Много съм доволна. Цветовете са напълно матови, пигментирани са, дори и по-светлите! Над база (ползвам тази на NYX HD) издържат поне около 7-8 часа, като се има впредвид, че моя клепач е малко мазен!   bouquet Единствено малко се разпрашват!  Peace

# 35
Благодаря за новата тема!   bouquet
Бих си запазила Makeup Revolution Essential Mattes Palette. Предпочитам матови сенки, а с тази палитра мога да направя както ежедневен грим, така и по-тежък вечерен! За ниската си цена е чудесна!  Peace
Скрит текст:

Здравей! Би ли споделила малко повече за палитрата, от къде е и как са като наситеност и трайност цветовете? И аз много харесвам матови цветове  Heart Eyes

Има ги в Superdrug за крупната сума от £4  Laughing

# 36
И аз бих си оставила Шоколада!  Heart Eyes
По-удобна ми е от Everything Nice, която също много харесвам.
Откакто взех шоколадчето през декември се гримирам почти само с нея, Нейкид 2 я поизоставих.

Имам един въпрос за сенките на Benefit: имам две от коледните палитри - тази с ружовете и Cutie Cravings. Та във втората има минита на няколко продукта и 4 цвята сенки. Е, изобщо не съм впечатлена от тях! Нямат кой знае каква пигментация, изобщо не мога да ги сравня с тези на ТФ. Пробвали ли сте техни сенки и доволни ли сте?

# 37
  • София
Аз имам сенки на Бенефит в палитра от 4 цвята в неутралната гама и ми харесват. Не виждам особена разлика с ТФ, но и ТФ не са върха на качеството така или иначе Peace Добри са и палитрите са измислени страхотно на ТФ, но сенките не са нищо впечатляващо. И Бенефит, и ТФ ползвам с база Simple Smile Ако сенките са също мини продукт е възможно да има разлика в качеството, както и при палитрата с ружове, които не са съвсем идентични Rolling Eyes
Бих си купила една палитра на Ателие ама първо ще ги разгледам на живо. Някой да е ходил в представителството им?

# 38
Бих си купила една палитра на Ателие ама първо ще ги разгледам на живо. Някой да е ходил в представителството им?

Няма да сбъркаш и на сляпо ако поръчаш. Само малко по-трудно се блендва с тях или поне при мен е така, защото са супер пигментирани. В този сайт цветовете се виждат точно такива, каквито са.
http://www.makeupatelier.hk/index.php?route=product/product& … p;product_id=1105

В ютюб има много ревюта.

# 39
  • София
При пигментираните сенки, особено матовите, помага ако се нанесе на целия клепач мат сянка в телесен цвят. Нещо като "подготовка на платното", която спомага за блендването.  Peace

# 40
АЛенка, последния грим, който си направила е един от най-хубавите ти! Много ти отива!  Heart Eyes

# 41
  • София
Скрит текст:

Палитрата съм я поръчвала от тук http://www.maquillalia.com/makeup-revolution-redemption-eyeshado … ttes-p-12581.html , но гледам че се предлага и в ензо - http://www.enzo.bg/makeup-revolution/essential-mattes-palitra-ot-senki-za-ochi/

Много съм доволна. Цветовете са напълно матови, пигментирани са, дори и по-светлите! Над база (ползвам тази на NYX HD) издържат поне около 7-8 часа, като се има впредвид, че моя клепач е малко мазен!   bouquet Единствено малко се разпрашват!  Peace

bouquet Благодаря ти!

# 42
Да се разпиша и аз  Simple Smile палитрата, която бих си оставила, е на Сефора:

# 43
Здравейте, за първи път пиша в тази тема, досега само ви четях и въздишах по прекрасните гримове, които се сътворили   bouquet
Алена последният грим е най-хубавия, който съм виждала на твои снимки   bouquet , много нежен и много ти отива!
Моля те, сподели какъв фдт ?(какви продукти ползваш за лицето? Може и на лични  Praynig). Имаш страхотна кожа!

# 44
  • София
Точно това щях да напиша и аз! Hug
С тази палитра няма никога да се разделя и я ползвам интензивно при пътувания.
В нея има точно цветовете, които ползвам за гримиране. Има си основата, хайлайтера, мата и мат с блясък.
Заради нея размених чисто новата ми тогава сянка на MAC- Espresso, която открих, че успешно се дублира в тази незаменима 4ка! Hug
Спестих си купуване и на Нейикид Бейсик 1 и 2. Но това е друга тема.
Скрит текст:

Но палитрата, която ме придружава при абсолютно всичките ми пътувания и съдържа всичко необходимо в себе си е
Urban Decay Shattered Face Case:

Тази палитра е обиколила цяла Европа с мен! Joy

При пигментираните сенки, особено матовите, помага ако се нанесе на целия клепач мат сянка в телесен цвят. Нещо като "подготовка на платното", която спомага за блендването.  Peace
Да, аз също научих този трик от видеата на Мис Мевън и в тях тя ползва за целта матов бронзър. Peace

Общи условия

Активация на акаунт