Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 59 тема

• 81 362
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
  • в 1001-та нощ
А ..... материалите не е нужно да са "кой знае какво" ....важно е ръцете да са умели и усетът на място  Peace

Flowers Bouquet

# 106

божествена ...  неповторима  ... невероятно екстравагантна идея и реализация. Виждам че и тоалета е в унисон!
  bouquet

# 107
  • София, Лагера
Девойки, споделете къде мога да намеря сенки на ИсаДора?

# 108
  • в 1001-та нощ
Аз май само по сайтове съм ги виждала, но ако някой има от сайт - може да види кой е вносителят и да попитаме къде зареждат офлайн Simple Smile

# 109
Сенки на IsaDora съм виждала и в една аптека на Витошка ( в отсечката м/у магазините Дика и Саламандър). Как само го обясних.... дано стане ясно, мисля че е само една аптека в този участък. Последно като съм минавала (преди 2месеца?) щендерът беше мн добре зареден с продукти.

Последна редакция: сб, 14 фев 2015, 17:03 от Figs

# 110
  • София
И онлайн също ги има. По сайтовете. Peace

Аз пък отчаяно издирвам един цвят на зеленото, с което моя приятелка беше наскоро като акцент на водната линия. Само ми каза, че е Арт Деко. А аз намерих останалото в нета, че цвета е ARTDECO Eyeshadow Pearl 49 pearly medium pine green.
За да намеря сходен ефект си закупих масленият молив за очи на Месауда от Мория, но той абсолютно не може да се задържи на клепача, да не говорим за водната линия. Би бил идеален за моливната техника, предполагам, но е супер мек, мазен, маслен и не става за рисуване просто така на око.
Искам тези зелени сенки. Всъщност заради тях отидох в Мория- нямат ги и тогава- от немай къде- взех молива, който е доста скъп. Само като си помисля, че Есенс предлагат същото качество за по-малко пари! ooooh! Naughty

Последна редакция: сб, 14 фев 2015, 19:10 от kopche

# 111
Kopche от физически магазин ли държиш да си вземеш сенките?
В магазинчето на Попа ( спирката на трамваите) продаваха ArtDeco, мисля и в Douglas в Сердика Център съм виждала. На прима виста за тези места се сещам..

# 112
  • София
Да, искам на живо да ги видя, защото снимките в нета са доста противоречиви.
В Мория ме обезнадеждиха, че не се внасят всички цветове предлагани от марката и този цвят го нямали точно. Те ми бяха надеждата.
Остава Дъглас да ме изненадат. Peace

# 113
ArtDeco май не е от най-популярните марки в България, такаче е мн възможно да не внасят пълната гама сенки/продукти. Дано ги намериш и се окажат "твоето" зелено Simple Smile

# 114
  • в 1001-та нощ
Артдеко имат сайт, гледах го, когато мислех да търся очната линия писец. В сайта са посочени магазините, в които се предлагат по градове и не бяха много за София Simple Smile Дъглас беше единият  Peace

# 115
  • Варна
Фокси, нямам суперлативи за гримовете ти,винаги губя звук и картина като ги видя! И ми иде да ти копирам снимките и да ги разпратя на световноизвестните гримьори , света трябва да види работата ти!  Hug

# 116
  • София, Лагера
Копче, защо не провериш директно в Нардиз, те внасят АртДеко? Офисът им ти е далече, но пък е близо до Аленка  newsm43 (в нета излиза стария им адрес)
АртДеко има и в един магазин на Пиротска, в началото от страната на Халите, точно срещу стария магазин Ян Бибибян, сега не нещо друго...

# 117
  • в 1001-та нощ
Аз ще проверя, щом е до нас  Peace Не съм очаквала  Blush

# 118
  • София
Страхотни гримове, дами - Алена, Ел!!!   bouquet
Фокси, откъде ти хрумват тези идеи се чудя? А за ръката да ги осъществиш и изпипаш съм просто без думи!

# 119
  • София
Копче, защо не провериш директно в Нардиз, те внасят АртДеко? Офисът им ти е далече, но пък е близо до Аленка  newsm43 (в нета излиза стария им адрес)
АртДеко има и в един магазин на Пиротска, в началото от страната на Халите, точно срещу стария магазин Ян Бибибян, сега не нещо друго...
Аз ще проверя, щом е до нас  Peace Не съм очаквала  Blush
О, момичета! Трогвате ме!
Говорих вчера с моята приятелка и я помолих да провери пак номера на сянката. Видя го, че е 49, а не 40, както аз си го бях намерила в нета. Тия Арт Деко са....! Едно на снимка, номера -друг! ooooh!
Тя също ме посъветва за магазинчето на Попа, който също някой тук предложи! Благодаря!
Ако там не намеря нищо, ще си намеря аналог я от Инглот, я от МАС. Щото като гледам сайтовете с доставката излиза на половина на сянка от МАС. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт