Гримиране - идеи, техники и предизвикателства - 59 тема

• 81 307
  • 747
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Затъмняването в двата ъгъла на окото за каква форма на очите е подходящо? Може би за по-изпъкнали?   Thinking

Изглежда интересно като идея, не мисля, че ще ми отива защото съм с по-присвити очи (така да го кажа ;д ), но бих пробвала довечера като се прибера и няма да излизам повече. На показаните до момента снимки стои много красиво  Flutter

# 676
Според мен точно за изпъкнали не е подходящо.Светлата част оптически издава напред окото newsm78

# 677
Точно така е, аз съм изпъкнали и никога не нося затъмнен вътрешен ъгъл.

# 678
Интересен въпрос наистина  Thinking
Моите не са изпъкнали, но не се харесвам със затъмнен вътрешен ъгъл (освен ако е съвсем леко и компенсирано с доста просветлена централна част на клепача, като грима на kopche със зеления пигмент на МАС)
На бадемовидните очи на Foxy, затъмняването и в двата ъгъла, седи мн., мн. красиво Heart Eyes
OnDine понеже си показвала очите си, би било интересно да споделиш/опишеш резултата и при теб Hug

# 679
  • София
Момичета, вмъквам се с един въпрос, търся си кафяв молив за очи и в момента разглеждам ревюта в интернет, но честно казано не ми помагат особено  Embarassed Можете ли да ми препоръчате нещо, от доста време заглеждам моливите на Сефора та се чудя между тях или някоя дрогерийна козметика (Лореал, Катрис...)  Praynig

# 680
Момичета, вмъквам се с един въпрос, търся си кафяв молив за очи и в момента разглеждам ревюта в интернет, но честно казано не ми помагат особено  Embarassed Можете ли да ми препоръчате нещо, от доста време заглеждам моливите на Сефора та се чудя между тях или някоя дрогерийна козметика (Лореал, Катрис...)  Praynig
С две ръце препоръчвам на Радиант. 13,50лв му е цената, единствения ми по-скъпичак молив, другите все са ми до 5-6лв, само черния може би ми е към 12... Та Радиант не помръдва, нито във водната линия, нито от долния клепач се размазва като другите, нито от горния. Той се води за опушване, има една гумичка, но аз никога не бих я ползвала, този начин за опушване според мен много травмира клепача... Ще пробвам след малко да кача снимка как ми стои

# 681

Скрит текст:

Не обръщайте внимание на кофти пудрата ми  Embarassed

# 682
Към Radiant, мога да добавя и силиконовите моливи на:

-Prestige (в м-ни Blick, без този на Шишман)- prestige total intensity eyeliner long lasting
http://www.prestigecosmetics.com/eyes/eyeliner/totalintensityeyeliner.html
https://themakeupden.wordpress.com/2010/05/19/eyeliner-prestiges … ting-eye-pencils/

- Maybelline Master Drama
https://beautyreviewukdotcom.wordpress.com/2012/02/24/maybelline … aster-drama-kohl/

- на Impala също са добри
http://m.alibaba.com/product/109050231/IMPALA-Silicone-eyeliner.html

http://www.mybeautymadness.com/2013/08/impala-silicone-eyeliner-14-15.html?m=1

И 3те се нанасят лесно, трайни са и не се размазват (във водната линия на окото не съм пробвала никой)
Сподели после какво си взела и дали си доволна  Hug

Edit: еха MariLin мн чар и красота  Heart Eyes

# 683
Mari Lin, много си красива. Страхотни очи и вежди  Heart Eyes

# 684
  • София
Благодаря ви, момичета, за отговорите! Радиант нямам наблизо, но в бъдеще ще ги погледна.

Mari Lin, каква пудра, момиче, толкова си хубава, че пудра не виждам!  Heart Eyes

# 685
Мерси, момичета, никога не съм вярвала, че кафявото е за мен, г-жа Стихийна ме ориентира и към това. Всъщност точно това кафяво ми прави очите чаровни и магнетични, а винаги съм ги смятала за безлични овчи кафяви очи  hahaha

Mari Lin, много си красива. Страхотни очи и вежди  Heart Eyes

На дясната (моя дясна) вежда малко съм прецакала формата тук, хем имаше няколко косъмчета отгоре, хем съм я и дорисувала с гърбица, но вече я пооправих, мисля. Само на снимки си го забелязвам

Hug

# 686
Мерси, момичета, никога не съм вярвала, че кафявото е за мен /..../ Всъщност точно това кафяво ми прави очите чаровни и магнетични, а винаги съм ги смятала за безлични овчи кафяви очи  hahaha
Олеле Shocked колко далече от истината!
Всъщност, не само моливът, но и кафявото на клепача мн хубаво ти седи (аз не мога да се похваля със същото,  hahaha, а с колко кафеви пробвах.. Crazy)

# 687
аз вчера пробвах с едно кафяво, по-светло, малко повече червенее и не беше същия ефекта (за сенките говоря де) На показаните снимки съм опушила с него отгоре, ама не личи много.
Много съм доволна от матовите сенки, единичките на ГР.

На снимките на горния клепач съм с 210, иначе имам 213 и 214, като тях ги ползвам и за веждите.

Всъщност 210 на живо има и сив отенък и е подходящо и за контуриране (на снимките съм направила не особено сполучлив опит само под скулите)  Blush

# 688
Ааа виждам, виждам  Laughing  bowuu Въпреки че мн хубаво си преляла ми направи впечатление, че на клепача кафявото е по-сивкаво, а преливката е с по-топло такова. Отива ти.
Виж, контурирането от начало въобще не ми направи впечатление- реших, че е естествена сянка от скулите ти при снимането. За мен щом контурът не прави впечатление, а лицето изглежда скулптурирано VS плоско, значи е добре направен.
( и последно, от тези сенки имам само едни - 206, взех ги за проба с такъв цвят, но ... хич не останах доволна  Rolling Eyes и други не съм тествала)

Edit  Embarassed : ще се радвам, ако се включваш по-честичко и с гримчета Hug

# 689

( и последно, от тези сенки имам само едни - 206, взех ги за проба с такъв цвят, но ... хич не останах доволна  Rolling Eyes и други не съм тествала)

не са толкова пигментирани, колкото изглеждат в кутийката, но мен ме устройват  Blush
Цитат
Edit  Embarassed : ще се радвам, ако се включваш по-честичко и с гримчета Hug

Скрит текст:

С този изобщо не се харесах

и малко стари:

и с любимото зелено:

Залях ви... стига толкова за сега  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт