Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 6

• 72 704
  • 742
  •   1
Отговори
# 30
И аз да ви задам един въпрос?Ям само месо и салата ,но на моменти  имам страшен глад за нещо друго например леща ,боб, ориз  с месо.Ям само това ,защото искам да сваля още кг.,е ям и яйца и малко плодове, но това не ми харесва ,  не е хубаво в един момент да се нахвърля.... Mr. GreenПросто не мога да си направя балансиран режим.Моля за съвет????Искам да се храня балансирано и здравословно.:

: Woman in red  Четох в една статия и тук във форума ,че магнезия помагал,но не знам моя мъж иска да пробва той е с постоянен глад за сладко #Cussing out

# 31
  • На север
Според мен си е точно от това, че са намалени доста въглехидратите в режима ми. Аз не съм фен на сладкото въобще и ако не съм на диета може цяла година да не помириша шоколад дори. Обаче като съм на режима или на диета, особено вечер умирам за шоколад. Признавам си че за 2 седмици вече съм изяла почти цял шоколад 70% какао  Embarassed Малко по малко... Другото, което ме спасява е чай с малка лъжичка мед или кисело мляко с един банан и си слагам 10тина стафиди вътре. Просто друго не се сещам вече... Смятам и калориите вече всеки ден да не би да не заменям правилно нещо и се получава по 1200 калории на ден и то ако си позволя например малко шоколад. И все пак от 2 седмици някъде най-много да съм свалила половин килограм. От една седмица и ходя на фитнес като луда (6 часа за седмица)  и се моля да почна да свалям най-накрая.  Praynig

Ккк.iii.sss включи веднъж седмично 70 гр боб или леща (сурови) и си прави през ден нещо с малко ориз или с по един, два картофа. Не използвай мазнина при готвене.

# 32
Хм, не съм се разписвала скоро в Румината тема Simple Smile А стана вече една година откакто реших да и пиша и да се погрижа за себе си.
Работа имам още мнооого. Аз съм от много бавно свалящите, друг за една година редовни тренировки и моето хранене ще се е стопил ... аз не, но това ме не отчайва, не ме демотивира. Бърза работа нямам. И цели нямам - когато - тогава, колкото -толкова, ако изобщо  Mr. Green Честна дума дори от август насам не съм си мерила обиколки и теглилки ... омръзна и полза не виждам да го правя Simple Smile

И черешката на тортата - писах на Руми ей така, само да и пратя какво е направила с мен и тя ми отговори почти веднага  Shocked Няма според мен треньор в България, който да е толкова лично ангажиран с клиентите си и да е толкова нематериален в подбудите си  Peace Аз съм пробвала и още няколко - или са дистанцирани, или са надути или са супер комерсиални.
Мисля, че всички, които сте още в началото не бива да се отказвате - при правилния човек сте  Peace

Последна редакция: вт, 17 фев 2015, 18:53 от Птиците ...

# 33
Ехеее, Фтичке, нямаш нищо общо с началните си снимки! Даже за един месец имаш много добра промяна  Crazy  Peace Бавно, бавно, ама работиш по въпроса, важното е постоянство да има  Flutter
Страхотен подарък!  Heart Eyes

# 34
  • На север
Птиците, имаш голяма разлика. Може времето да е много, но разликата си личи и е доста голяма. Браво на упорството ти. Аз ще се помъча и аз още 2,3 месеца и ако продължавам да съм в застой може би ще ѝ пиша и аз. Само дано да не съм досадна. Embarassed

# 35
  • на малък остров в океана
Разликата е голяма. Браво за упоритостта.

И аз нещо зациклих с храненето, затова реших за 3 месеца да мина 90дневната, след което да се върна към режима, изготвен от Руми. Отделно покрай празниците се поотпуснах с яденето. Embarassed

Бях спряла и тренировките заради яки болки в коляното. Но сега със затоплянето на времето положението е по-добре и си почвам пак щадящите тренировки.
Живот и здраве, в началото на лятото се надявам да покажа снимки с голяма промяна  Simple Smile

# 36
 Woman in red
 Благодаря за коментара,наистина ще включа ориз и малко леща ,защото вече ги сънувам  Crazy и не мога само месо и салата да ям все пак  за 20 дни е ок  но за 2 месеца вече #Crazy
 Птиците .. бРАВО   колко си упорита и  в каква форма си сега,това ме мотивира ,а не само да мрънкам че ми е трудно Naughty Sick

# 37
kkk.iii.sss, Woman in red, познато ми е това отчайване около 2-ия месец. Именно затова написах и предния пост след една година. Отнема време да престанеш да гониш цифри и сантиметри, да приемеш, че правиш нещо за себе си само и това няма да е 1-2-5-10 месеца, а е добре да е за цял живот. Така спираш да броиш килограми и обиколки и само се поглеждаш в огледалото Wink Ако се чувствам дебела значи съм качила, ако не ... не съм. Ако се харесвам в огледалото (още не съм на този етап) - ми не пука дали съм 100 килограма - нали се харесвам Simple Smile Но в началото като си чета писмата до Руми и аз съм била мрънкало  Mr. Green

И изключително ме изненадвате с тия 2 месеца на месо и салата  newsm78 Режима на Руми, който имам аз е най-разнообразния и лесен за следване режим, който някога съм си купувала. А аз имам купени поне още 4 режима. Нищо не липсва и нищо не сънувам ... освен шо****д  Embarassed Но и него замествам със сурови бонбони от тахан и ядки. То всъщност препъни камъка са ми плодовете в големи количества и гореспоменатите неща  Blush Аз в режима си има и ориз, спагети, хляб, картофи, леща, боб - всичко, ама всичко  Peace Но е добре да си кажете предпочитанията още когато се уговаряте за режим, а не направи ми протеинов, пък после трудно е за няколко месеца подред Grinning

# 38
Птичке, страхотна промяна Hug!
Споделям всичко, което си казала - и по отношение на храненето, и по отношение на мерките. Сетих се, че и аз от доста време не съм се мерила и теглила. Водя се по усещанията си за тялото. Няма как да не забележа, че ми се очертават добре мускулите на бедрата, а коремът ми е почти плосък. С храната също се справям добре - е, с някои периоди на по-здраво похапване. Явно тялото си го иска и аз давам ли давам (нали съм добра душа Grinning).

kkk.iii.sss, постепенно ще си балансираш храната. Не може да стане изведнъж. Най-важното е тялото ти да свикне, а това няма как да се получи изведнъж. Щом имаш желание - ще го постигнеш.

Някой беше писал за  ниво 2, че е трудно Grinning.
Да, така е. И самата Румяна казва, че е важно упражненията да ни идват трудни. Лично аз от време на време се пробвам с ниво 3 - така де, да видя на кое наистина му се вика трудно  Shocked.

# 39
Птиците, страхотна промяна! Браво! Винаги си ми правила впечатление на сериозен и упорит човек и със снимките добре го илюстрираш. Разликата в краката е неверотна, а и корема си издялкала много. Изобщо тялото ти изглежда много по-хармонично сега. thumbsup
Никога не съм си контактувала с Руми, но и моето впечатление от нея е, че трябва да е много съвестен и сърдечен човек. Hug Благодаря ти, че сподели с нас.

# 40
Птиците Благодаря ти  затова ,което си написала и аз мисля ,че промяната трябва да е за цял живот(хранене и тренировки) затова искам балансиран режим ,а не диета-глад Naughtyили само месо и салата Crossing ArmsСега ще включа и боб,леща,ориз Heart EyesАз нямам режим от Руми ,а само съм платила за фитнес клуб Румфи и затова ми е трудно с храненето(видях и нейната протеинова диета).
simpatikonia И аз мисля ,че постепенно ще се науча, затова ви и следя тук във форума мога да науча много.Знам ,че при всеки е индивидуално с храненето и треноровките, но трябва да намеря своя баланс.Благодаря ти за коментара Laughing

Последна редакция: вт, 17 фев 2015, 12:18 от kkk.iii.sss

# 41
  • София
Птиците, не мога да спра да гледам тези снимки! Изумителна промяна! Благодаря, че сподели   bouquet! Действа много мотивиращо за такива като мен, които непрекъснато започват режима, прекъсват го и така в кръговрат.....
Аз сега се уча да превърна в начин на живот това хранене, тренировките. Уча се да съм по-търпелива, постоянна и да не се чувствам виновна, когато на някой празник опитам сладкиш.
Дано успея и след време се похваля с подобни снимки Simple Smile  Hug

# 42
Дано успея и след време се похваля с подобни снимки Simple Smile  Hug

Щом аз мога, значи всеки може  Mr. Green

# 43
а само съм платила за фитнес клуб Румфи и затова ми е трудно с храненето(видях и нейната протеинова диета).
Shocked ох, Божеее... нИ моА!  ooooh!
Във фитнес клуба има толкова хубав плодов режим. Явно е много трудно на човек да му дадат нещо на готово, но въпреки всичко да не може да го използва подобаващо Simple Smile

# 44
Руми е наистина страхотна, ето защо и след 90 ДП, аз продължавам да си тренирам с нея и  имам чувството, че ако започна да тренирам с някой друг нито ще ми хареса толкова много, нито ще имам такова желание  Peace
Птиците, страхотна промяна! Браво  Hug

Общи условия

Активация на акаунт