Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 6

• 72 700
  • 742
  •   1
Отговори
# 45
  • пловдив
Птиците , и аз да те похваля за голямата промяна ,супер резултат имаш.Винаги съм се възхищавала на хора,който имат толкова силна воля и за толкова дълъг период ,особено когато става въпрос за хранене. Продължавай напред все така.
Аз също съм много доволна от режима на Руми,но се получи така,че след като си свалих плануваните килограми,малко се отпуснах. Упражненията си ги правех редовно ,но с режима не съм била стриктна и всъщност се получи така ,че си задържах килограмите ,но не успявах да свалям. Както знаем всички,тези последни 2-3 килограма са най-трудни и упорити,сега след прием на около 1200 калории за около 10 дни,успях да ги сваля,но пък се чувствах супер отпаднала,и сега трябва много да внимавам,защото забелязах,че за няколко дни възстанових веднага 1 кг,може и от приема на повече солени храни да е.Така,че продължавам с тренировките и с режима,работата е там,че ми се хапва по-постна храна,а пък в повечето случай в нея има доста въглехидрати...,но това е друга тема.
Успех на всички,не се отказвайте и рано или късно резултатите ще са налице Simple Smile

# 46
Merry  Heart Eyes,аз бях на този режим 1 месец ,(не точно ,защото не правих замени на храните,хапвах само яйца и месо с зеленчуци и плодове малко- не съм добре мислих, че така по бързо ще отслабна Embarassed)след това махнах за 3 седмици плодовете и пак ги върнах,защото не ми се отрази добре(на кг ок но иначе #Crazy)Не уточних, в предните страници писах само ,че ям плодове CrazyСега нямам вече да свалям много кг и  затова ми се иска и варива да включа,оххххххххххххххххххххххххххххххххх и аз не знам искам да се храня   така че да сваля тези последни кг,но и да имам сили за тренировки и да си изграя добри хранителни навици....маи вообще не съм добра във изразяванвто EmbarassedИ да  стига ,че ще ви стане  Sick от мен  newsm51

# 47
Ами прави замени, нали затова са дадени. Пък и в този плодов режим има варива, така че нямаш оправдания  Peace Последните килограми се свалят най-трудно, трябва да си мноооого стриктна, но както Птиците е казала, спри да се теглиш и мериш, няма смисъл.

Последните няколко дни не съм чувала от майка ми да иска кантар, май го забрави  Joy

# 48
Птиците... и аз да те похваля. Супер промяна и поздравления за упоритостта thumbsup thumbsup thumbsup Сега като каза - и аз не съм се мерила от има няма 3-4 месеца Simple Smile

# 49
  • На север
Птиците, искам да те помоля да разкажеш накратко колко свали за тази една година и през цялото време ли беше на режим и тренировки? Въобще интересно ми е, понеже и аз много бавно свалям, тъй като нещо ми се прецака от едни хапчета, които се наложи да взимам преди 2 год. От там се почна яко пълнеене. Аз се отказах за сега от тренировките на Руми, понеже са ми малко мудни и скучни поне на мен. Освен това ми подариха карта за фитнес този месец и много ми харесва да ходя. Давам всичко от себе си и излизам мокра все едно от банята. Мисля, че доста повече се натоварвам. Все пак си е час и половина. Съставих си режим за трениране на отделни мускулни групи и тренирам 4 дена в седмицата. Мислех да са 5, но реших, че не бива да се изхвърлям в началото  Rolling Eyes Вече ми е втора седмица и определено съм се постегнала. Нямам и мускулна треска вече Simple Smile Следвам инструкциите на Руми за тренировка във фитнес, особено за бягащата пътека. И аз май свалям по кило на месец като теб и за това ще ми е интересно да разбера дали си била на режима и си тренирала с Руми през цялото време?
Ако някой може също да ми обясни дали е нормално за една седмица хранене с 1200 кал на ден (абсолютно стриктно по режим на Руми и с изчисляване, за да съм сигурна, че не са повече) и трениране 6 часа във фитнес, да не свалиш нищо? Дори и 100 грама  newsm78 Обаче съм се заинатила и един кг да е на месец пак е нещо...

# 50
Woman in red, при толкова въпроси няма как да е кратко  Mr. Green
1. Да, през цялото време се храня "режимно" - разбирай имам си своите "зареждания", но ние у дома по принцип се храним балансирано и био, просто спазвах порциите от режима. Да, не съм спирала да тренирам за повече от 3 поредни дни и то само при болест на детето или късни служебни ангажименти и недоспиване.
2.  Shocked #Crazy Shocked Кои тренировки на Руми са мудни и скучни  #Crazy #Crazy В момента блендърите ми идват леко спокойни например, но Румините не бих казала Simple Smile
3. Има една умна приказка  - Тренирай умно, а не дълго  Peace Добре е да изхвърляш вода с потта и мръсотии, но не е гаранция, че това е мазнина Simple Smile Ако искаш да си във фитнес съвета ми е да намериш/купиш програма направена от специалист поне докато се ориентираш по-добре. Те затова са професионалисти Wink Аз например си поръчах програма при Любо Иванов и също ми помогна много и постигнах добри резултати. Това отговаря на другия ти въпрос - не, не съм тренирала само и единствено с Руми. Тренирала съм и с други домашни треньори и също така в зала с Любо Иванов и Кайла Ицинес (напоследък въртя една нейна безплатна тренировка, че е кратка и ефективна).
А нормално и ненормално не знам кой може да даде такива определения - метаболизма ти е нарушен от лекарства, моя от щитовидната жлеза - аз съм имала плата от по 3 месеца. Тренировки, режим и не помръдват мерки и теглилки - ужасно затормозяващо е да се теглиш постоянно  ooooh! Ако кантара отчете - 5 кг, но ти не се харесваш как ще ти помогне това?!  newsm78 Не се вманиачавай на цифри - нека ти харесва това, което правиш и рано или късно и резултата ще дойде без да ти е самоцел.  Peace

# 51
  • На север
Благодаря ти за изчерпателния отговор. Аз не съм в България и няма как да ползвам услугите на професионалист, тъй като финансово не мога да си го позволя. Но чета много по този въпрос и мисля, че тренировката ми е доста интензивна. Не седя със списание и въртя педалите. Тренирам доста с тежести, правя си загряване и разтягането на Руми и задължително 30 мин интервално бягане по начина, който Руми е дала в сайта си как тя тренира във фитнеса. Мисля след не повече от месец да премина и на по-сложни упражнения. Потя се много понеже бягането ми е както с наклон, така и бързо и просто няма как след 15тата минута да не почнеш да се потиш  Simple Smile Преди не съм гледала калориите, но тъй като след един месец на режима свалих само едно кило и нямах резултат външен, реших че може аз нещо да не заменям правилно. За това почнах да изчислявам преди и след заменките, за да съм сигурна, че калориите не са повече след заменките. Може наистина малко да съм се вманиачила вече, ама ужасно много искам да видя, че усилията ми имат някакъв резултат, минимален поне. Иначе този първи месец сега от както почнах отначало си тренирах с Руми с упражненията, които тя ми прати и може би им свикнах много. Сигурно трябваше да пробвам нещо от сайта ѝ ново, но реших да се възползвам от картата, която получих. Ще пиша след месец поне дали има резултат. Simple Smile Още е рано сигурно. А като се прибера в България трябва да отида и аз да ми видят щитовидната железа, че уж ми беше наред последно, но това качване нещо не ми изглежда нормално, а и майка ми няма щитовидна железа и сигурно съм предразположена. Пожелавам ти успех и те поздравявам за упорството ти. Дано след една година и аз да се похваля с такива резултати. Лека вечер. Simple Smile

# 52
Както писах познатo Grinning На втория-третия месец настъпва едно отчаяние и потрес как така вече не съм фитнес модел и нищо не се случва с тялото ми Simple Smile И аз оттам идвам  Mr. Green Спокойно, хайде да си пишем след една година и да видим дали пък няма да има "поне минимален" резултат  Whistling

А за живеенето в чужбина - аз ползвам само онлайн треньори нищо, че съм в България. Стига да имаш интернет и имейл (поне интернет очевидно имаш) ще можеш да се възползваш от услугите им  Peace
Успех Simple Smile

Помня те още от предния ти опит с Руми - пожелавам ти упоритост  Peace

# 53
  • На север
Няма да се дам Simple Smile Ще се чуем пак след една година  Wink Дано и аз имам твоя успех!

# 54
  • София
привет-мривет, отчитам преполовено 90-дневно президвикателство - бавно, но славно се придвижвам към целта.
За съжаление нямам напредък с мерките и теглилките, тъй напоследък съвсем прецаках нещата с храненето, пак взех да залитам към сладкото, но поне не качвам килограми.
simpatikonia, много ми допадна постът ти под тренировката за 45-ия ден  Peace

Птиците, върхът си! Продължавай все така!

Woman in red, и аз много бавно свалях, докато бях на режима - за 3 месеца едва 4 килограма при необходимост да махна поне 20.
Но каквото-такова, в другия живот ще сме фиданки  Whistling

# 55
Привет и от мен момичета!
Сега попаднах на темата, иначе от миналото лято съм голям фен на Руми и нейните тренировки.
Изготви ми индивидуален режим и го спазвах стриктно месец, като отслабнах не много - 2-3 килограма, но пък стегнах сланинките  Grinning
После ме домързя и пак ги възстанових, дойде и зима.... Тренирах, но не толкова често, както когато започнах миналото лято.
Много ми хареса 90 ДП и направих доста от тренировките, но 3 ниво ми идва понякога непосилно Mr. Green
Сега отново се взимам в ръце и започвам редовни тренировки и режим на хранене/ след като приключа с житуването, което започнах малко късно и не на най-подходящата дата/.
Записвам се да ви следя и да чета мотивиращи постове  Hug

# 56
  • тук и там
Здравейте и от мен!Миналата година точно по това време писах на Руми и си получих режима,както и тренировките...и тъкмо изкарах 4 седмици и започнах да се вталявам...и се оказах бременна.Сега мисля пак да започвам режима,днес ми беше първата тренировка за деня,наложи се да стана в 5ч за да мога да я напрявя,защото през останалото време нямам възможност.Започвам със 10 килограма даже по-тежка,от колкото започнах миналата година,но вече си имам още едно съкровище в къщи.Иначе имам да свалям около 15-20 килограма...Надявам се да успея малко по-малко...и да имам нужната воля и търпение.

# 57
Здравей Kaisia, а кърмиш ли? Ако да, добавяй си по-малко нещо отгоре на режима. Аз като започнах още кърмех и имах малки порции +  Peace Ако не знаеш какво драсни един мейл на Руми, сигурна съм ще ти отговори.  
Иначе успех и воля Wink Ще стане, аз имах и повече да сваля и сега съм на  почти -15кг за 1 година, а имам и още де, ама бавно и славно кретам към успеха Grinning

# 58
  • тук и там
Не, не кърмя-нямам вече никакво извинение Wink

# 59
Здравейте!
Да се представя-мома съм,на 22,доскоро се имах за понапреднала (от доста време си тренирам,но предимно кардио занимания-спининг,аеробики разни и тнт,но най-вече... хронично кардио)
Силовите-главно на машини ,едва наскоро започнах да им обръщам внимание (когато установих,че въпреки ,че се водя за fit,не мога да направя нито една лицева опора O.o )
Така,де,с тренировките ще се справя,по-големият ми пробем е с яденето.

Там историята е дълга,няма да ви отегчавам с подробности Stop
Писах на Руми да ми изготви здравословен режим,благодарение на който ще се науча да се храня като нормален човек,ще се чувствам енергична и ще мога да тренирам,без да имам усещането след това,че са ме тряснали с тухла по главата (е,ако сваля някоя друга мазнинка,би било само в плюс  Party )

Иначе-1,60 на 50 кг съм (може би на 47-8 съм си най-добре,но както казах,целта ми преди всичко е здраве,баланс,полезни навици .. )

Общи условия

Активация на акаунт