Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 6

• 72 787
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
  • тук и там
Аз едно упражнение не мога да направя като хората...ама така е,като цяла година не съм имала никакво движение и само се тъпчех.Направо ми се вижда небъдна работа да се науча скоро да ги изпълнявам правилно.Установих,че не мога да застана на един крак даже,без да изгубя равновесие и да започна да залитам.Продължавам,да видим кога ще дойде усещането че правя нещата правилно.
Успех на всички!Аз съм от тежката категория,така че ще ми трябва доста търпение докато постигна напредък.

# 61
Аз едно упражнение не мога да направя като хората...ама така е,като цяла година не съм имала никакво движение и само се тъпчех.Направо ми се вижда небъдна работа да се науча скоро да ги изпълнявам правилно.Установих,че не мога да застана на един крак даже,без да изгубя равновесие и да започна да залитам.Продължавам,да видим кога ще дойде усещането че правя нещата правилно.
Успех на всички!Аз съм от тежката категория,така че ще ми трябва доста търпение докато постигна напредък.

Във всяко нещо се постига напредък, понякога дори по-бързо, отколкото си мислиш. Wink И по-силна ще станеш, и баланса ще подобриш...
Само не се отчайвай, ами давай, опитвай. Hug

# 62
Здравейте!  Heart Eyes
Да се присъединя и аз към вас!
Чакам Руми да ми изготви режима и започвам! А до тогава много ограничения и яко кардио  Joy Да ви споделя, преди и аз много бързо свалях килограми, но сега нещо... куца. Дали защото доскоро лекари ме тъпкаха с какви ли не антибиотици, не знам, но много съм се надъхала!

# 63
Това с антибиотиците със сигурност ще има дълготрайно отражение върху организма ти. Добре е да помислиш да приемаш известно време някои хранителни добавки, които ще премахнат вредното действие на антибиотиците върху чревната микрофлора. Сещам се за препарати като Лактофлор Био Плюс и т.н. Киселото зеле приемано като малка салатка всеки ден също ще се отрази полезно. И да не забравя за истинското кисело мляко - най-добре е да си го приготвиш сама (така поне ще знаеш, че е направено от истинско краве мляко и закваска, без добавки).

# 64
  • Пловдив
Здравейте! Моля, дайте ми съвет за тренировките. Да започна 90Д или някоя програма? Тези тренировки всеки ден от 90Д ли са? Мога ли да правя тренировки за цялото тяло през ден или е по-добре всеки ден? Малко ми е трудно да намеря време и се лутам как и с какво да започна? Благодаря за съветите!

# 65
  • София
Здравейте! Моля, дайте ми съвет за тренировките. Да започна 90Д или някоя програма? Тези тренировки всеки ден от 90Д ли са? Мога ли да правя тренировки за цялото тяло през ден или е по-добре всеки ден? Малко ми е трудно да намеря време и се лутам как и с какво да започна? Благодаря за съветите!

Здравей, а досега тренирала ли си и колко често, с каква интензивност?

# 66
Това с антибиотиците със сигурност ще има дълготрайно отражение върху организма ти. Добре е да помислиш да приемаш известно време някои хранителни добавки, които ще премахнат вредното действие на антибиотиците върху чревната микрофлора. Сещам се за препарати като Лактофлор Био Плюс и т.н. Киселото зеле приемано като малка салатка всеки ден също ще се отрази полезно. И да не забравя за истинското кисело мляко - най-добре е да си го приготвиш сама (така поне ще знаеш, че е направено от истинско краве мляко и закваска, без добавки).
Кисело мляко хапвам доста, но кисело зеле не мога, не обичам.. За препарати не съм се замисляла, но си мисля и друго... понеже приемам голямо количество вода на ден, дали може и заради нея да не виждам ефект?

# 67
  • Пловдив
Справям се с "Ние не сме желета" и  90Д ниво 2. Имам мускулна после Simple Smile. Нямам кг за сваляне, а даже май съм слаба.. Последните две години доста се залежах, две Б почти една след друга на легло.... Сега съм точно желе с целулит Simple Smile).

# 68
... понеже приемам голямо количество вода на ден, дали може и заради нея да не виждам ефект?

Едва ли  Grinning

Какъв ефект според теб е желателно да видиш и за колко време? С много кардио и много ограничения ефектите доста бързо спират Simple Smile Говоря от опит Wink  Добре си се свързала с Руми, изчакай си режима и препоръчаните тренировки и гаранция след 3 месеца съвестно спазване ще имаш резултат  Peace

А вредата от антибиотиците е по-скоро невидима, освен ако не е разстроен стомах ... Лактофлор е добра идея, както и кисело мляко, но това няма да ускори ефектите, които търсиш.

pival, прави нещо, което те озорва (т.нар. вадене от зоната на комфорт). 90 дневното е супер, ако искаш пък си следвай програмите след "Ние не сме желета", тя май една имаше само след нея  newsm78  Изкарай 90 дневното на ниво 2, после на ниво 3, после седмичните - Руми е качила безплатни тренировки за един живот време Grinning Grinning 

# 69
  • Пловдив
Птиците, така бях решила. Малко ми е трудно с бебето за упражнения всеки ден, но ще опитам. Бях започнала 90Д, но нещо не ми хареса първите три дни и се отказах. Правя само някои определени от него. Сега гледам седмичните... Ееее, когато има избор човек е така, все се чуди.

# 70
Здравейте ! 160 см съм, 57 кг... искам да сваля 10 ... имам проблем предимно с паласкитеи коремчето.. Започнах нисковъглехидратна диета.. Сутрин ям кисело мляко, но с около 3 % мазнина... През деня им пилешко филе и салата домати и краставици с малко сирене и зехтин. Онзи ден се опитах да започна и 6 седмичната програма за начинаещи, но нищо не ми се получи... ако ги разменя с повече разходки и тичане, дали ще има ефект ? Имате ли някакви предложения какви упражнения да започна... колко време да съм на тази диета, дали ще успея да смъкна тези килограми... Също си мислех и дали мога да я редувам с протеиновата диета и как....  newsm78

# 71
  • тук и там
Брях,днес направих петъчната аеробна тренировка за първи път-и направо щях да издъхна Simple Smile

Последна редакция: пт, 06 мар 2015, 08:11 от Kaisia

# 72
pumpalche3e - може, ако искаш да въртиш всичките налични хранителни режими един след друг Simple Smile Не виждам пречка. Тъкмо ще намериш твоя режим от всичките Wink Аз например на протеинов не мога да издаяня дори един месец плътно, камо ли по-дълго  Peace
А за колко време ще свалиш кг - божа ( по-скоро биохимична) работа. Зависи от метаболизма ти, кг не са толкова много и последните ще са по-трудни, зависи колко си стриктна и т.н. Не гони конкретни цифри, а образ в огледалото Wink
А с тренировъчните програми много ясно, че няма да ти се получи от раз. Ако не си упорита няма да стане. И с  повече разходки няма да стане казвам го от опит. А само кардио без силови също не е оптималния тренировъчен режим  Peace

Kaisia, сега издъхваш, а след 6 месеца ще правиш бруталните HIIT-ове от ниво 3  Grinning

Последна редакция: пт, 06 мар 2015, 12:54 от Птиците ...

# 73
  • тук и там
Благодаря,Птиците!Много окуражаващо!Аз се оказах и болна,снощи ме тресеше-сутринта си направих тренировката,но сега пак съм зле...Не че ако не бях болна,щеше да ми се стори много по-лека тренировката,но явно малко или много тялото си показва.Успех на всички!Важното е да не отказваме и да се подкрепяме взаимно!

# 74
  • София
Да се запиша при вас, че от понеделник подхвящам 90 ДП за втори път. Първия го докарах до средата и ми се наложи да прекъсна,  но резултатите ми бяха страхотни. 

Общи условия

Активация на акаунт