Румяна Илиева - инструктор по фитнес и хранене - Тема 6

• 72 855
  • 742
  •   1
Отговори
# 75
но резултатите ми бяха страхотни. 

Мхм, голям душевад или ... мазновад  Mr. Green е Руми с тази програма, а и после със седмичните Grinning

# 76
  • София
Уфф, аз пък голяма прецакня. Паднах на ски и си ударих китката много гадно. Не съм тренирала 10-тина дни вече. Но пък запълвам времето с ядене.  Whistling

# 77
  • Някъде там
Здравейте Simple Smile Отдавна не съм писала и вероятно не ме помните Simple Smile Преди 1 година правих едно завъртане по режим на Руми и останах много доволна .

Но.....после свърши комуникацията с нея и  постепенно се поотпуснах и спрях и режима и тренировките. Confused

Сега от началото на януари пак започнах и до днес съм почти стриктна с малки изключения. Отначало някак по-бързо свалях , после нещата зациклиха много . Та явно ще ми трябва доста време да сваля исканите 5 кг оставащи. Аз съм 162 см и тръгнах преди година от 63 кг . Тогава свалих 3 кг за месец , после спрях но си ги задържах. Сега тръгнах от 60 и в момента съм 56,5 кг Simple Smile и имам чувтството , че всички излишни мазнини са ми в талията и сантиметрите много трудно се топят  ooooh!

Сега правя тренировките , които Руми ми е пратила , но май ми омръзнаха вече и се чудя дали да не започна отначало седмичните програми , които качва  newsm78 Какво ще кажете ?

# 78
  • София
Да се запиша при вас, че от понеделник подхвящам 90 ДП за втори път. Първия го докарах до средата и ми се наложи да прекъсна,  но резултатите ми бяха страхотни. 
Здравейте и от мен!
Намерих Руми благодарение на една приятелка лятото.
Направих предизвикателството веднъж, с редки отклонения. В началото не беше съчетано с хранителен режим, но последния месец и половина резултатите и при мен бяха страхотни.
От понеделник и аз започвам от начало. Мислех да се пробвам с ниво 3, но февруари месец голям мързел ме хвана, та освен ските, друго нищо не съм тренирала.
Така че се записвам и аз при вас. Мойта безкрайна борба са краката, малко по обемни са от колкото аз бих искала. Като килограми съм сравнително добре 168, 56кг, но и аз се боря с последните 2-3 кг, които са най-упорити и бавни за сваляне.

# 79
Мойта безкрайна борба са краката, малко по обемни са от колкото аз бих искала. Като килограми съм сравнително добре 168, 56кг, но и аз се боря с последните 2-3 кг, които са най-упорити и бавни за сваляне.

А защо се бориш с килограми, а не със сантиметри  newsm78

# 80
Здравейте и от мен! И аз се присъединявам към клуба на доволните от Руми. От месец и половина се храня според измислен от мен режим (не спазвам нейните, защото преди 2 месеца ми откриха кървяща язва и общо взето менюто поне в началото ми е доста ограничено) и правя тренировките й всеки ден по 30 минути. Стремя се да ги правя всеки ден, а не с почивки по 1-2 дни. Не се натоварвам и не виждам смисъл в тези почивки. Някак си като не съм тренирала, не се чувствам пълноценна Grinning Таа преди да започна тренировките и режима бях 55 кг, а сега съм точно 50, минус 3 см от бедрата (там свалям адски трудно), 7 от талията, 5 от ханша.
Много съм доволна, като се има предвид, че си похапвам редовно бисквитки и тестени неща, тъй като с язвата нямам кой знае какъв избор, а не искам да се отказвам напълно от сладкото. Особено пък като виждам, че и така има презадоволителен ефект Simple Smile

# 81
Здравейте момичета, от доста време се боря с излишните килограми до сега главната борба срещу тях беше във фитнеса, но уви резултати не постигнах... Попаднах случайно на клип на Руми във youtube и се замислих, че може би имам нужда точно от такива интензивни тренировки, за да постигна така желаните резултати  Praynig На 23 години съм 1.60, 65кг. няма да кажа какви са желаните килограми защото съм на ясно с разликата смъкване на кг. и намаляване на обиколки Simple Smile Ще се радвам да ме посъветвате кой е по-добрия вариант да си поръчам хранителния и тренировъчен режим или да започна 90 дневното предизвикателство, тъй като изчетох почти всички ваши теми съм на ясно, че има дами на режим има и такива които са на 90 дневното. И ме интересува каква е разликата в клиповете, които получаваш в изготвения индивидуален режим с тези качени в интернет newsm78 Иявинявам се ... стана малко дългичко  Rolling Eyes Laughing

# 82
Роберта,разликата е че 90 дп е само за напреднали. А платената програма има и за начинаещи.

# 83
Има и програма за начинаещи, която не е платена.
По-добре започни с 6-седмичната програма за начинаещи. Там има и подробни обяснения за техниката на изпълнение, което е много важно. Аз самата започнах 90ДП веднага след тази програма. Беше ми трудничко, но не кой знае колко много. Самата Румяна е на мнение, че за да са ефективни, упражненията трябва да са ти малко трудни  Grinning.

Между другото много от трениращите са на мнение (аз също), че 90ДП има страхотен ефект върху тялото. При мен забелязах най-напред промени в обиколките на бедрата и талията. Тялото се оформя доста забележимо. Това е и най-добрият стимул да продължаваш напред.

Успех ти желая, RobertaPI! Бъди упорита!

# 84
Благодаря ти simpatikonia !!! Аз изпуснах да спомена,че от понеделник правя нейни тренировки защото преди да реша да си платя исках да виде за какво иде реч....и като цяло останах доста доволна от натоварването именно за това реших да се посъветвам и с вас, за да реша как да продължа от следващия понеделник (с индивидуална или 90 дневното) Но определено някой от упражненията изобщо не мога да изпълня и имам проблем с равновесието  #Crazy  Laughing

# 85
Ще свикнеш постепенно. В началото винаги е така.

# 86
  • София
Мойта безкрайна борба са краката, малко по обемни са от колкото аз бих искала. Като килограми съм сравнително добре 168, 56кг, но и аз се боря с последните 2-3 кг, които са най-упорити и бавни за сваляне.

А защо се бориш с килограми, а не със сантиметри  newsm78
Страхотен въпрос Simple Smile и сантиметри меря, от септември миналата година, да не звучи като оправдание, но на децата им е любимо да вземат сантиметър и да играят с него и понякога липсва в понеделник, когато е ден за мерене. А кантара е винаги на линия.
Да си призная, мога и без да се меря, защото дънките са достатъчно показателни, когато започват да стават по-големи.
И да се отчета, вече четири дни правя 90-то предизвикателство, ниво две. Второ завъртане ми е, но явно бързо съм загубила форма, ниво 3 ми идва много трудно.

# 87
  • тук и там
В петък ми идва да убия Руми...Много зор ми дава петъчната аеробна тренировка.Утре и в неделя би трябвало да почивам,но мисля двата дена да направя някоя тренировка от 6-седмичната програма за начинаещи,защото не правя както трябва упражненията и още време ми трябва докато усвоя техниката на изпълнение.Имам индивидуална диета-но не я спазвам стриктно,признавам си-гадно ми е да ям неовкусени салати и вечно да меря на кантарчето храната,но гледам да се ограничавам.
Другата седмица ще си премеря обиколките,да видим...Успех на останалите!И помнете,че“Рим не е бил построен за един ден"! Simple Smile

# 88
  • На север
Аз само да кажа, че не съм се отказала и продължавам Simple Smile Вече съм на средата на второто завъртане, даже май по-скоро на края. Ходя на фитнес 3 пъти седмично по час и половина. Да се похваля, че стартирах с 2 мин бягане на наклон, а вчера направих 20 мин без спиране Simple Smile Пулсът ми вече не е 190 накрая Grinning Свалила съм 2,3 кг и не мога да кажа за цялото тяло в сантиметри, тъй като следя чат пат само дупето, но има и сантиметри Simple Smile Видях днес тренировката за корем за напреднала на Руми на английски и мисля по-късно да я пробвам и ако си харесам някои упражнения да ги добавя към моите във фитнеса за деня за корем. Знам, че всичко ще става много бавно, но  #2gunfire този път съм машина! Не съм яла сладко освен малко черен шоколад от поне 2 месеца, никакъв хляб и тестяно и само понякога включвам малко черен шоколад или нещо дребно, но никога не минавам 1200 ккал на ден. Всичко е измерено, записано и станах спец вече с това кое с кое се заменя и колко ккал е. Даже на око уцелвам всички грамажи вече  Mr. Green Скоро ще се затопли тук. Ние живеем в планинска част с прекрасни гледки, много наклони и ще е супер за тичане навън. Мисля да тичам тогава всеки ден. А да... и почнах да пия по 3 литра вода на ден. Дано метаболизма ми се забърза отново! Praynig Обаче голямо ходене до тоалетна пада... Laughing

# 89
Здравейте на всички, желаещи да отслабвате и да се стегнете.
Записвам се в темата и ще ви чета редовно.
В очакване съм на индивидуалния си режим, явно ще трябва доста да почакам, защото Руми ми напомни, че изпраща режима до 20 дни след плащане. При вас за колко време ви го прати?

Общи условия

Активация на акаунт